Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην εταιρεία ΚΥΡΚΑ του Νίκου από την Χίο!!!


Βασίλη καλησπέρα.
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω, εάν σου είναι εύκολο, να δημοσιεύσεις στο blog  σου το παρακάτω κείμενο, σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην εταιρία ΚΥΡΚΑ.
Πριν καιρό, παρήγγειλα από την εταιρία ΚΥΡΚΑ, τροφές για τα μελίσσια μου. Τις περισσότερες φορές, φροντίζω να προμηθεύομαι ότι χρειάζομαι έγκαιρα και να μην περιμένω τελευταία ώρα. Έκανα όμως ένα λάθος (εν αγνοία μου). Ένα κιβώτιο με γυρεόπιτα 20 κιλά που αγόρασα, δεν την έβαλα στο ψυγείο, με αποτέλεσμα, ένα μήνα μετά που το άνοιξα, να έχει μούχλα η τροφή.
Τηλεφώνησα λοιπόν στην εταιρία, μίλησα με την κυρία Κύρκα και της είπα τι είχε συμβεί. 
Εκείνη με ευγενικό τρόπο, μου εξήγησε ότι έπρεπε να είχα βάλει τις γυρεόπιτες στο ψυγείο και με πληροφόρησε, ότι θα μου αντικαταστήσει τις τροφές, χωρίς χρέωση. Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Την ευχαρίστησα και έκλεισα το τηλέφωνο.
Αυτή τη στιγμή, έχω στο ψυγείο μου πλέων, ένα κιβώτιο με 20 κιλά γυρεόπιτα, που μου έστειλε η εταιρία ΚΥΡΚΑ, αν και δεν ήταν υποχρεωμένη.
Θα ήθελα λοιπόν κι εγώ με την σειρά μου, να ευχαριστήσω θερμά την εταιρία ΚΥΡΚΑ, μέσα από το blog σου.
Ευχαριστώ και  πάλι… Νίκος από Χίο.

Φίλες και φίλοι αυτό ήταν το μήνυμα του συναδέλφου μας από την Χίο, και φυσικά τέτοιες ενέργειες είναι χαρά μου να τις δημοσιεύω.
Τα τηλέφωνα της εταιρείας είναι τα παρακάτω.

Kύρκα Μελισσοκομικός Κύκλος|Eυαγγελία Κύρκα & Σια Ο.Ε. || ... tel. / fax : 210 6610 771 210 9750198.
MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών 

          

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σου πιάσανε τον κ@λο φίλε μου! Η γυρεόπιτα έχει πολύ χαμηλή υγρασία και δεν πρέπει να χαλάει εκτός ψυγείου αν είναι σωστά φτιαγμένη! Σου στείλανε καινούρια γιατί είχανε κάνει μαλακία...όχι γιατί ήταν καλοι άνθρωποι! Μην είστε κορόιδα ρε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΥΡΚΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΚΕΊΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΓΙΑ ΑΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...