Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Όνειρο ζω: Τι ποσοστό γυρεόκοκκων μπορεί να έχει ένα θυμαρίσιο μέλι; Η απάντηση αύριο...


Φίλες και φίλοι πόσες φορές δεν έχουμε κουβεντιάσει σε αυτό το blog το ενδεχόμενο η Ελλάδα να αποκτήσει ένα μέλι που να είναι το σήμα κατατεθέν της. 
Ας σκεφτούμε τον τρόπο που θα μπορούσε ο αδιαμφισβήτητος θησαυρός που υπάρχει στην Ελληνική γη να μπορέσει σταχυολογηθεί και να μπει σε ένα μπουκάλι... 
Όμως θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτό το προϊόν δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του, καθώς με αυτό τρέφονταν οι Θεοί των αρχαίων προγόνων μας, και πρέπει αυτό με υπερηφάνεια να το περάσουμε προς τα έξω.

Σήμερα είμαι περισσότερο σίγουρος από ποτέ πως κάτι τέτοιο μπορεί όντως να γίνει, και δεν έχω πια ούτε μια αμφιβολία για την πραγματοποίηση του, μόνο που γνωρίζω ότι αυτό θα γίνει από την νέα γενιά των μελισσοκόμων, μάλιστα ίσως αυτή που έρχεται μετά από εμάς!!!

Είχα την τύχη σήμερα να γευτώ ένα θυμαρίσιο μέλι από την Κάλυμνο συνάδελφοι.
Αλήθεια τι ποσοστό γυρεόκοκκων θυμαριού πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρχουν σε ένα μέλι;

Θα ήθελα να δω την γνώμη σας, και αύριο θα σας απαντήσω κι εγώ πόσους είχε το συγκεκριμένο!!!
MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών 

          

2 σχόλια:

Aggelos Xlentzos είπε...

Πριν ενα χρονο μπορει και περισοτερο, ειχα διαβασει την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ο Μπαρπα Λευερης, που δημοσιευσε την αναλυση γυρεοκοκκων με 75% Θυμαρι.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΥΜΑΡΙ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΘΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 100% . ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΡΗΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΙ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΕΟΚΟΚΚΟΥΣ Η ΠΑΡΗΓΑΜΕ ΜΕΛΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΓΥΡΕΟΚΟΚΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ 1 ΓΥΡΕΟΚΟΚΚΟ ΘΥΜΑΡΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΣΟΣΤΟ 100% ΘΥΜΑΡΙΣΙΑΣ ΓΥΡΗΣ . ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΡΕΟΚΟΚΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΥΜΑΡΙ . ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ …. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΓΥΡΕΟΚΟΚΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ . ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΙΜΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...