Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Πωλείται 1.5 τόνοι μέλι στην Εύβοια


Μελισσοκομικές Αγγελίες 


ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΝΘΟΜΕΛΟ 1,5 ΤΟΝΟΥΣ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗς ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗΣ.


ΤΙΜΗ ΤΟΝ 5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ.
Τηλ 6944777198
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ.

          

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ευάγγελε καλό θα ήταν , μιας και δεν μπορεί ο καταναλωτής ούτε να δει ούτε να γευτεί το κάθε μέλι που πωλείται στο διαδίκτυο , να συνοδεύεται η αγγελία σας με την ανάλυση του μελιού σας .
Με εκτίμηση, Μίμης

pispirigos21 είπε...

εαν ενδιαφερεσε θα σου στειλω δειγμα για εξεταση κυριε μιμη

Ανώνυμος είπε...

Πιστέψτε με σκοπός μου δεν ήταν ούτε να σας πειράξω αλλά ούτε να αμφισβητήσω την ποιότητα του μελιού σας . Όταν γράφετε ΕΞΕΡΕΤΙΚΗς ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗΣ θα πρέπει κάπως να το τεκμηριώνετε . δυστυχώς δεν γνωριζόμαστε ώστε να μπορώ να βασιστώ στην προσωπική μας σχέση για να κρίνω την ποιότητα του μελιού σας και δεν είμαι σε οικονομική θέση να στείλω για ανάλυση το δείγμα σας ώστε να αγοράσω ,αν είναι η επιθυμητή για εμένα ποιότητα, 3 ή 5 κιλά μέλι .Αντίθετα με εσάς που προσδοκάτε να λάβετε 1500κιλά Χ 5ευρώ = 7500ευρώ είναι ασήμαντο έξοδο. Να ενημερώσω και τους αναγνώστες του MELISSOCOSMOS ότι μια τυπική ανάλυση μελιού κοστίζει περίπου 60€ +ΦΠΑ και μία ανάλυση που περιέχει σχεδόν τα πάντα κοστίζει περίπου 270€ +ΦΠΑ και απαιτείτε 0,5 κιλά μελιού . Επίσης είναι τουλάχιστον αντιεπαγγελματικό να μου λέτε να μου στείλετε δείγμα . δηλαδή αν για κάθε υποψήφιο πελάτη σας μπείτε σε αυτή την διαδικασία θα μεταφέρετε σε καθένα μας πολλαπλάσιο κόστος απλά γιατί εσείς δεν έχετε στείλει δείγμα για ανάλυση . Τέλος με αφορμή της κουβέντας μας θέλω να πιστεύω ότι σύντομα ο κάθε Μελισσοκόμος θα υπολογίζει στα έξοδα παραγωγής του κάθε μελιού και την ανάλυση του.
Με εκτίμηση Μίμης

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο μιμης!!!! κλασσικα βαφτισμενο εξαιρετικης ποιοτητας κ απο αναλυσεις για φουμιντιλ μαβρικ και ταραμικινι ουτε λογος...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ Η ΚΥΜΗ. ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΑΠΟ ΓΛΥΚΟΚΟΥΜΑΡΟ ΕΙΝΑΙ????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...