Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών


Φίλες και φίλοι ο MELISSOCOSMOS το κανάλι των μελισσοκόμων λίγο πριν κλείσει τα πέμπτα του γενέθλια μετράει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια μελισσοκομικά κλικ.

Μελισσοκόμοι που αναζητούν την γνώση γύρω από την μέλισσα γίνονται αναγνώστες και φίλοι του MELISSOCOSMOU.
Ενώ αυτός από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του κατέστησε σαφές ότι θα είναι ένα μελισσοκομικό εργαλείο μακριά από συμφέροντα και σκοπιμότητες και θα υπηρετεί ΜΟΝΟ τον μελισσοκόμο και την μέλισσα.

Σήμερα μακράν το μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης της Ελλάδας έχει αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες γύρω από την μελισσοκομική ενημέρωση και έχει πονοκεφαλιάσει ουκ ολίγους μελισσοκαρχαρίες...


Με την γνώση των χρόνων που πέρασαν πλέον διαθέτει την πείρα να αμυνθεί αλλά και να αποφύγει τους σκόπελους και είναι έτοιμος να σας ταξιδέψει σε νέα μελισσοκομικά μονοπάτια αλλά και να οδηγήσει την μελισσοκομική ενημέρωση σε νέο επίπεδο.

Νέες πρωτοβουλίες έρχονται σύντομα λοιπόν και καταιγισμό νέων άρθρων να αναμένετε πολύ σύντομα.

Φυσικά όπως ήδη έχω πει θα έχουμε νέους διαγωνισμούς, νέες προσφορές και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Υπομονή λοιπόν και κλείστε θέση για ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των μελισσών!!!MELISSOCOSMOS

          

3 σχόλια:

chris pan είπε...

Ο MELISSOCOSMOS EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ Νο 1 ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ BLOG. ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ . ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ.

GEORGE tzenaro είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Ο TZENARO ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΒΑΛΕ INTERNET ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

Antonios Vouis είπε...

Βασίλη για σου έχω εμπλουτίσει τις γνώσεις μου απο τα βιβλία και απο αρκετά αξιέπαινα BLOG αλλά κακά τα ψέματα έχεις κλέψει την παράσταση,έχεις καταντήση η εφημερίδα του μελισσόκοσμου που πρέπει να διαβάζουμε καθημερινά.και κάνω μία πρόταση στους υπεύθυνους αντί να ξοδεύουν χρήματα για να αναβαθμίσουν ιστοσελίδα που δεν επισκέπτεται κανείς μπορούν τα μελισσοκομικά άθρα τα οποία γράφουν οι επιστήμονες να φιλοξενούνται στο μελισσόκοσμο που εχει αυτό το ταλέντο να τα παρουσιάζει και ευχάριστα στην ανάγνωση θα είναι και κατανοητά και σχόλια να γίνονται.Και η δουλειά των επιστημόνων να αναδειχτεί και ενημέρωση του κοινού θα ειναι άμεση. Καλή συνέχεια μελισσοκοσμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...