Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Σεμινάριο Μελισσοκομίας στην Πάτρα: Θα μιλήσει ο κύριος Χαριζάνης


Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Αχαΐας έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στο 1ο Σεμινάριο Μελισσοκομίας που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2015 στην συνεδριακή αίθουσα εκδηλώσεων της Αγοράς Αργύρη στην πόλη της Πάτρας.

Στόχος του σεμιναρίου αυτού, είναι να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να αποσαφηνίσουμε απορίες που έχουν δημιουργηθεί πάνω σε βασικά ζητήματα της Μελισσοκομίας κατά την άσκηση της. Αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή, τον οποίο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση του είναι ο Καθηγητής του τμήματος Σηροτροφίας - Μελισσοκομίας Κος Πασχάλης Χαριζάνης από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο οποίος μέσω διαδραστικής ομιλίας θα μας παραθέσει τις γνώσεις του στα παρακάτω θέματα.

Οργάνωση- Διαχείρηση Μελισσοκομείου
Ασθένειες Μελισσών
Ενημέρωση για το Σκαθάρι


Με την Συμπλήρωση μόλις 2 μηνών από την επανίδρυση του μελισσοκομικού συλλόγου Αχαΐας και έχοντας όρεξη να κάνουμε με την βοήθεια όλων σας ακόμα πιο πολλά πράγματα, σας προσκαλούμε και για έναν ακόμη λόγο, να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου ελπίζοντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.


Σας καλωσορίζουμε στο 1ο Σεμινάριο Μελισσοκομίας.


Ευχαριστούμε τον Δήμο Πατρέων για την Παραχώρηση της Αίθουσας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ

          

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

7 Φεβρουαρίου 2014;Κάποιο λάθος υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

3 Ερωτήσεις
Είναι ελεύθερη η είσοδος;
Χρειάζεται να "κλείσουμε" θέση;
Μπορούν να το παρακολουθήσουν άτομα και από άλλες πόλεις;

Ανώνυμος είπε...

Είναι δωρεάν? Μπορούν να πανε και ερασιτέχνες που έχουν 6 μελίσσια χωρίς κωδικό και βιβλιάριο μελισσοκομία?

Ανώνυμος είπε...

Το σεμινάριο για τα μελη του συλλόγου είναι δωρεάν.Για αυτούς που δεν είναι μέλη, η τιμή για να το παρακολουθήσουν είναι πολύ μικρή (καμία σχέση με αλλα σεμινάρια).Το σεμινάριο είναι για επαγγελματίες και ερασιτέχνες και απο άλλες πόλεις !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...