Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Όσα δεν έκανε η ΟΜΣΕ για το καλό της μελισσοκομίας και πως στράφηκε κατά των μελισσοκόμων

Άποψη αναγνώστη που δημοσιεύεται!!!

ΤΙ δεν έκανε η ΟΜΣΕ. 
Απαίτησε από το Υπουργείο και το κατάφερε, να ΜΗΝ δοθεί ούτε ένα ευρώ στην χλωρίδα από το σύνολο των 5,750,000 ευρώ που δίνονται κάθε χρόνο από τον Κανονισμό για τη μελισσοκομία. Η χλωρίδα είναι πολύ σημαντική για τη μελισσοκομία περισσότερη σημαντική από τους μισθούς που δίνονται στους επόπτες, την αλλαγή των κυψελών και τα πετρέλαια. 
Όταν η Ελλάδα ψήφισε υπέρ της παραμονής των νεονικοτινοειδών στην Ευρώπη δεν είπε κουβέντα για να μην τα χαλάσει με το Υπουργείο.
Μέσω της Διεπαγελματικής κυνήγησε τους μικρούς μελισσοκόμους ώστε να μην μπορούν να διαθέσουν το μέλι τους εμφιαλωμένο. Δεν συμφέρει στα μέλη της Διεπαγγελματικής να υπάρχουν μικροί τυποποιητές μελιού.
Δημιούργησε φαγωμάρα στον κλάδο την οποία μεταφέρει στο περιοδικό.
Το περιοδικό των μελισσοκόμων έγινε περιοδικό ΝΤΟΥΡΑ.

Κατεβάστε από εδώ την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 2015 για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.


Στις 21 Φεβρουαρίου βάλτε τέλος στην κλίκα της Λάρισας!!!


          

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν γράφεις στο μπλόκ σου για Κλίκα τι εννοείς? Για να το γραφεις αυτο πρέπει να το εξηγήσεις με στοιχεία. Τι Κλίκα υπάρχει και τι κινήσεις εχει κάνει...ξερεις καποια γεγονότα? Ξερεις κατι που πράτει παράνομα? Αλλιώς δεν μπορεις να γραφεις ετσι τυχαία πως υπάρχει "κλικα" στη Λάρισα....

MELISSOCOSMOS είπε...

Οχι εχεις δικιο.
Την ονομαζω κλικα επειδη πουθενα δεν δημοσιευσε τα αποτελεσματα της προηγουμενς εκλογης.
Εφόσον λοιπον δεν ειδα καπου ποσοι ψηφισαν και τι ελαβε ο καθε υποψηφιος τοτε μαλλον προκειται για κλικα.
Σωστα;

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη, ίσος κάνεις λάθος και δεν είναι κλίκα ! Τα αποτελέσματα δεν τα δημοσίευσαν για να μην στενοχωρηθούν οι υποψήφιοι που δεν εκλέχθηκαν !
Φιλικά, Μίμης

Ανώνυμος είπε...

Ακουσε αγαπητε Βασίλη,

Στο χωριο μου λένε "αμ' έπος, αμ' έργον", κοντολογής λοιπόν:
1. Μην περιμένετε ποτε από καρεκλοκένταυρους συνδικάλες καμια προκοπή. Ειδικά αν αυτοί προέρχονται απο την παλια καλή σχολή των ρεμουλαδόρων. Στο πέρασμα των χρόνων τα cone και το "μαρούλια" είναι πολλά "Άρη μου"!!!
2. Τα εκλογικά αποτελέσματα είναι πάντα τα ίδια, για τον απλούστατο λόγο ότι τα μέλη-συνεταιρισμοί που μετέχουν, είναι κατα βάση παραμάγαζα-επιχειρήσεις, των 2-5 ατόμων.
Τέλος μην περιμένετε σε καμία περίπτωση αναστροφή της υπάρχουσας κατάστασης γιατι το συστημα είναι παλιό και πλέον αυτοδιατηρούμενο!!!
Μη βάζεις λοιπον τους ανθρώπους να τρέχουν για υποψηφιότητες γιατι τζάμπα κόπος, χρόνος και χρήμα! Πολύ σωστά βέβαια θα μου πεις : και τι να κανουμε ρε φίλε να αφήσουμε την τύχη μας στα χέρια τους? Η απάντηση μου ειναι ασφαλώς και ΟΧΙ!!! Η Λύση βρίσκεται μέσα στο blog το δικό σου και άλλων συναδέλφων καθως και στα παραθυράκια που αφήνει η Ελληνικη νομοθεσία σχετικά με τον συνδικαλισμό επαγγελματιων. Σκέψου εσύ, αλλά και ολοι οι blogers ότι εδω μέσα υπάρχουν αμιγείς μελισσοκόμοι, επαγγελματίες ή όχι που δεν είναι επιχειρηματίες-συνδικαλιστες, δηλ Κεφαλαιο!!!

ΣΚΥΡΙΑΝΟΣ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΣΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΥΜΟΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΟΝΥΜΟΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΥΓΙΑΖΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΣΕ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΑΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΣΚΥΡΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΣΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...