Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Λύθηκε η παρεξήγηση για την περίπτωση της Καλύμνου: Τέλος καλό όλα καλά


Πριν λίγο με κάλεσε στο τηλέφωνο ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Καλύμνου ΜΕΛΚΑΛ κύριος Κωνσταντίνος Κουρσιώτης οπού μιλήσαμε σε καλό κλίμα για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την μεταφορά μελισσιών στην Κάλυμνο και από άλλα κοντινά νησιά.

Ο πρόεδρος λοιπόν με ενημέρωσε ότι κάθε μελισσοκόμος με τα μελίσσια του από τα γύρω νησιά είναι δεκτός στην Κάλυμνο, τόσο στο Βαθύ όσο και σε όλες της περιοχές.
Όπως εξάλλου δήλωσε όπως και ο ίδιος μεταφέρει τα δικά του μελίσσια στην Κω χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί μελίσσια στην Κάλυμνο.

Φυσικά είναι αυτονόητο ότι ο κάθε μελισσοκόμος που πηγαίνει στο νησί θα πρέπει να μεριμνάει για το νερό των μελισσιών ώστε να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους κατοίκους, όπως και να τοποθετούνται οι κυψέλες σε σημεία που δεν δημιουργούν πρόβλημα.
Με ενημέρωσε ότι της ίδιας άποψης τυγχάνει και ο πρόεδρος του δευτέρου Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού στην Κάλυμνο του Συνεταιρισμού ΘΥΜΑΡΙΤΗΣ.


Ως εκ τούτου λοιπόν η παρεξήγηση λύθηκε, και κάθε μελισσοκόμος, τουρίστας ή επισκέπτης είναι ευπρόσδεκτοι στην Κάλυμνο να γνωρίσουν την Καλυμνιώτικη φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού σε έναν θρυλικό τόπο.

Ο MELISSOCOSMOS εκφράζει τις βαθιές του ευχαριστίες στους δυο προέδρους των Συνεταιρισμών για την πρωτοβουλία τους να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και τις όποιες παρεξηγήσεις.
Εύχεται η Κάλυμνος να συνεχίσει να μας δίνει πάντα αυτό το εξαιρετικής ποιότητας μέλι που έχει χαρακτηριστεί εδώ ως ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και επίσης να τονίσει ότι το Blog είναι στην διάθεση των Καλύμνιων σε οτιδήποτε χρειαστούν για προώθηση του προϊόντος τους πάντα ΔΩΡΕΑΝ προς όφελος της Ελληνικής Μελισσοκομίας.

Βασίλης Ξεσφίγγης
MELISSOCOSMOS
          

5 σχόλια:

ΜΑΡΙΑΝΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑ...

Κωνσταντίνος Χατζηδάκης είπε...

Αφού έκανες αναστατη την κοινωνία μας λες τώρα πως ήταν παρεξήγηση; Η κάτι κρύβεις ή έκανες το μπούγιο για την επισκεψιμοτητα.

MELISSOCOSMOS είπε...

Σαν τι να κρυβω δηλαδη; Επισκεψιμοτητα; μα την εχω σε μεγαλυτερο βαθμο με αλλα θεματα γιατι να επιλέξω αυτο;
Πως να την ονομασω αν οχι ως παρεξήγηση;
Δεν εχω σκοπο ποτε να αναστατώνω κανεναν λυπαμαι αν εγινε κατι τετοιο.

Ανώνυμος είπε...

ιδου ι ροδος βασηλη κοντευει ο καιρος του θυμαριου!!

Γαβαλας Γιαννης είπε...

Καλώ θα ήταν αγαπητοί συνάδελφοι να έχετε το θάρρος να λέτε την άποψή σας με το όνομά σας και να μην κρύβεστε .Έτσι προφανώς θα αποφεύγονταν οι παρεξηγήσεις. Προτείνω αγαπητέ Βασίλη να καταργηθεί ο ανώνυμος και να γράφουν μόνο επώνυμοι γιατί πιστεύω ότι το Blogg- melissocosmos εκπροσωπεί ένα σοβαρό μελισσοκομικό μέσο και όχι ένα σεξουαλικής ανώνυμης επικοινωνίας για κυρίες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...