Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Παναγιώτης Σγουρίδης πριν λίγο στον MELISSOCOSMO: Οι μελισσοκόμοι που έπαθαν ζημιές θα αποζημιωθούν άμεσα


Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κύριος Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας πριν λίγο στον MELISSOCOSMO τόνισε ότι, και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι που υπέστησαν ζημιές από τις καιρικές συνθήκες πρέπει να σπεύσουν και να δηλώσουν στον ΕΛΓΑ τις απώλειες τους, και είναι δέσμευση ότι με τις εκτιμήσεις θα υπάρξουν και οι αποζημιώσεις.
Κάτι το οποίο αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε της πολιτικής ηγεσίας με τον ΕΛΓΑ όπως και ότι η αποζημίωση θα είναι άμεση.

Απαντώντας σε ερώτηση του MELISSOCOSMOU αν υπάρχουν κονδύλια για να δοθούν στους πληγέντες επανέλαβε επί λέξη ότι ο ΕΛΓΑ θα αποζημιώσει άμεσα αγρότες κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους.


MELISSOCOSMOS
          

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΦΥΤΕΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΓΕΜΗΣΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΜΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΣΟΣΓΙΑΛΗΣΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΤΟΥ ΤΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...