Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Μπορεί κάποιος να κατέχει την θεραπεία κατά του καρκίνου; Το μυστικό έρχεται από το παρελθόν!!!


Φίλες και φίλοι το Blog αυτό σύντομα κλείνει τα 5 χρόνια λειτουργίας του.
Είναι φυσικό όπως καταλαβαίνετε ότι η διατήρηση ενός μεγάλου μέσου δημιουργεί και διάφορες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες ή μη από ολόκληρο τον κόσμο.
Αυτές τις γνωριμίες ο διαχειριστής οφείλει να τις φιλτράρει, να τις αξιολογεί και να κρατάει επαφή μόνο με όσες παρουσιάζουν πραγματικό ενδιαφέρον πιστεύω.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή ενός γιατρού Καρδιοχειρουργός στην ειδικότητα, του Dr Ηλία Πεταή από την Κύπρο.

Γνωριστήκαμε διαδικτυακά εδώ και περίπου 3 χρόνια και δεν σας κρύβω ότι καιρό τώρα περίμενα εναγωνίως να μου δώσει το οκ για αυτό το άρθρο.

Τους λόγους θα τους διαπιστώσετε πιο κάτω...


Πρόκειται για έναν πολύ καλό καρδιοχειρουργό, τον οποίο θα χαρακτήριζα ως ψαγμένο άνθρωπο, που αναζητάει την αλήθεια και τα μυστικά της ζωής επί μονίμου βάσεως.

Τέτοιοι άνθρωποι φυσικά και προκαλούν το ενδιαφέρον μου, αφού μόνο πολύ ωραία πράγματα μπορεί να μάθει κανείς από αυτούς που πλέον γίνονται όλο και πιο σπάνιοι θα έλεγα.

Πριν κλείσω τον πρόλογο μου θέλω να τονίσω ότι κάποιος που αναζητάει την αλήθεια δεν μπορεί να μην έχει επαφή με τις Θρησκείες ανά τον κόσμο, όπως φυσικά και με την δική μας Θρησκεία.

Πριν 3 χρόνια μου έκανε εντύπωση λοιπόν η είδηση ότι ένας Γιατρός από την Κύπρο ισχυρίζεται ότι μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο.
Όχι τόσο για τον ισχυρισμό και το δύσκολο της ασθένειας αυτής, αλλά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν γιατρός, και σαν γιατρός γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι εστί ασθένεια τόσο σοβαρή, και πόσο πολύ λαχταρά ένας ασθενής να αποκτήσει την υγειά του.

Σκέφτηκα δηλαδή ότι από πολλούς έχουμε ακούσει για θεραπείες, αλλά εγώ τουλάχιστον από γιατρό πρώτη φορά το άκουσα, κι έτσι άνοιξα με τον Ηλία έναν διάλογο για το θέμα αυτό ώστε να δω περί τίνος πρόκειται.

Θα σας περιγράψω λοιπόν ότι θυμάμαι από τότε, κι ότι έχει προκύψει μέχρι στιγμής, και αξιολογήστε τα εσείς μετά με την σειρά σας.

Ο Ηλίας λοιπόν είναι 46 ετών επιτυχημένος καρδιοχειρουργός στην Κύπρο, ψάχνει όπως είπα την αλήθεια την οποία έχει αναζητήσει στην Κωνσταντινούπολη, στο Άγιο όρος, στην Ιερουσαλήμ και αλλού.


Θεωρεί και έχει στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό ότι έχει την θεραπεία για τον Καρκίνο και την Λευχαιμία.

Ως ανήσυχος και περίεργος άνθρωπος θυμάμαι που τον είχα ρωτήσει για την θεραπεία του, και το που την βρήκε.

Μετά από σχετικό χρόνο γνωριμίας μου εκμυστηρεύτηκε ότι την συνταγή του την εμπιστεύτηκαν εκκλησιαστικοί παράγοντες.
Η συνταγή δεν είναι τωρινή, αλλά χάνεται στο βάθος των αιώνων και φτάνει πίσω στην Αρχαία Ελλάδα.
Από εκεί πέρασε στους Βυζαντινούς και στην συνέχεια σε εκκλησιαστικούς παράγοντες οπού την κατέχουν έως τις μέρες μας.

Αυτοί την εμπιστεύτηκαν στον Ηλία, με έναν όμως όρο.
Ότι αυτός που θα την εφαρμόσει πρέπει να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει προηγουμένως!!!

Αυτό το τελευταίο, αν και περίεργο το βρήκα ως την απόδειξη ότι όντως από εκεί έρχεται η συνταγή.

Από την αρχή ήταν πολύ σίγουρος για την θεραπεία του και την επιτυχία που θα έχει αυτή, ενώ συνόδευε τα λεγόμενα του με πολλές αποδείξεις που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν αφού πρόκειται για ιατρικά έγγραφα, τα οποία θα δείτε ποιο κάτω.

Ως μελισσοκόμος που είμαι μου δημιουργήθηκε η περιέργεια να ρωτήσω αν στην θεραπεία υπάρχει κάποιο από τα προϊόντα της μέλισσας, αφού τόσα πολλά μαθαίνουμε για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν τα προϊόντα της μέλισσας.
Ο Γιατρός λοιπόν μου απάντησε πως στην φόρμουλα όχι, αλλά συστήνεται στους ασθενείς να εντάξουν στην διατροφή τους μερικά προϊόντα, και ένα από αυτά είναι η κηρήθρα της μέλισσας.

Του εξέφρασα την έκπληξη μου καθώς εγώ θα περίμενα πχ την πρόπολη με βάση τις φαρμακευτικές της ιδιότητες κι όχι την κηρήθρα, αλλά μου είπε πως ούτε κι αυτός το ήξερε αλλά αυτοί που του έδωσαν την συνταγή του είπαν να συστήνει, κηρήθρα, παρθένο ελαιόλαδο, σπιτικό ψωμί, όσπρια και πελαγίσιο ψάρι να περιλαμβάνονται στο μενού των ασθενών.

Η τιμή για την θεραπεία του Ηλία κυμαίνεται από 658 έως 688 Ευρώ εφάπαξ.
Μου είπε ότι ένα μόνο από τα συστατικά της θεραπείας κοστίζει 300.000 ευρώ, ενώ όλο το εγχείρημα κόστισε 420.000 ευρώ, οπότε η τιμή προς το παρόν δεν μπορεί να είναι χαμηλότερη από τα 658 Ευρώ.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 8 μήνες, και μπορεί κάποιος να την πάρει παράλληλα με την θεραπεία που του συστήνουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν, χωρίς καμιά παρενέργεια.


Η θεραπεία του Ηλία είναι η εξής:

1) Ενα μπουκαλάκι με εκχύλισμα φυσικο-φυτικό 55 ml το οποίο συντηρείται σε αλκοολ υψηλής συγκέντρωσης 90%.Από αυτό λαμβάνει κάποιος 20 σταγ 2 φορές τη μερα 30 λεπτά προ φαγητού. Διάρκειας περίπου 35 ημερών.

Καψούλες φυτικής προέλευσης που λαμβάνονται μία καψούλα για 8 μήνες απαραιτήτως και ανελλιπώς.

3) Μία ένεση που γίνεται εφάπαξ και υποδορίως- αυτό είναι και το μοναδικό που μπορεί να δηνιουργήσει κάποιες παρενέργειες, διάρκειας μέχρι και 12 ωρών, ήπιας μορφής, όπως ναυτία, υπνηλία,έξαψη,εμετο κλπ.

4) Ένα φυτικό μείγμα που το κάνει κάποιος σαν τσάι-αυτό δε δίνεται απαραιτήτως σε όλους.

5) Διατροφή


Φίλες και φίλοι αυτή είναι η περίπτωση του γιατρού Ηλία Πεταη.
Ο Ηλίας είναι πεπεισμένος ότι έχει το καλύτερο φάρμακο κατά του καρκίνου και της λευχαιμίας, και πως μια ημέρα μόνο αυτή την θεραπεία θα εφαρμόζει η επιστήμη κατά του καρκίνου.

Περίμενα καιρό να μου δώσει το οκ για αυτή την ανάρτηση καθώς είχε δικαστικές διαμάχες στην Κύπρο για το θέμα με ορισμένους φορείς που αντέδρασαν προκειμένου να αποσύρει την θεραπεία του.
Του έγιναν 3 δικαστήρια τα οποία όμως κέρδισε αφού τα στοιχεία που έχει δεν μπορεί  να διαψευσθούν.
Τώρα που βγήκε νικητής από αυτή την ιστορία άδραξα την ευκαιρία να δημοσιεύσω όσα ήξερα για αυτόν και την θεραπεία του.
Στην προσπάθεια μου για ένα τεκμηριωμένο άρθρο μου πρότεινε να μιλήσω με ασθενείς που δοκίμασαν την θεραπεία του.
Όμως δεν θέλησα να μπω σε αυτή την διαδικασία και αρκούμαι να σας μεταφέρω γραπτές περιπτώσεις πιο κάτω να τις δείτε μόνοι σας.

Τον ρώτησα αν μιλάμε για πλήρη ίαση η όχι, και μου απάντησε ότι για να αποφανθούμε αν έχουμε πλήρη ίαση πρέπει να περάσουν 5 χρόνια χωρίς υποτροπή, χρόνος που ακόμα δεν έχει παρέλθει από όταν άρχισε να παρέχει την θεραπεία του.

Τον Γιατρό Ηλία Πεταη μπορεί να τον βρει κάποιος στο τηλέφωνο 00357 9937 2288 ή στο email drpetais@gmail.com
Βρίσκεται στην Λάρνακα.

Έχει και ένα γκρουπάκι στο Facebook οπού καταγράφει τα περιστατικά του...
Δείτε το κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/groups/petaistreatment/


Οι περιπτώσεις που μπορεί να βρει εκεί κάποιος είναι πάρα πολλές, και σίγουρα δεν γινόταν να τις ενσωματώσω όλες σε αυτό το άρθρο.
Ποιο κάτω θα βρείτε μερικές όμως που μπορείτε να εξετάσετε με την ησυχία σας.

Εγώ δεν ξέρω αν όντως η θεραπεία του Ηλία δουλεύει και σε πιο βαθμό, αλλά ξέρω σίγουρα ότι οι περιπτώσεις που παρουσιάζει είναι άκρως ενδιαφέρουσες και ελπιδοφόρες, γι αυτό έκρινα σκόπιμο να δημοσιεύσω την ιστορία αυτή.

Επίσης έχω να πω ότι αν όντως η θεραπεία έρχεται από τόσο παλιά, θεωρώ πως ίσως οι σοφοί πρόγονοι μας να κατείχαν το μυστικό της θεραπείας κι αν είμαστε και λίγο τυχεροί μπορεί ο Ηλίας να την έχει στην κατοχή του...


Δείτε μερικές περιπτώσεις πιο κάτω όμως όπως τις παρουσίασε ο ίδιος ο Γιατρός!

MELISSOCOSMOS
Εξαφάνιση Μεταστάσεων ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ και μείωση όγκου Πνεύμονα σε 4 μήνες.

Άρχισε θεραπεία 19 Σεπτ 2012 με εμάς.
Η ασθενής είχε Καρκίνο του Πνεύμονα 43μμ Χ 26μμ(2ο έγγραφο) και 2 τουλάχιστον μεταστάσεις στον εγκέφαλο (όπως αναφέρει το 1ο έγγραφο).
Είχε τελειώσει τις χημειοθεραπείες από το τέλος Σεπτέμβρη. Η χημειοθεραπεία υπόψιν δεν επηρεάζει ούτε θετικά αλλά ούτε αρνητικά τις Μεταστάσεις εγκεφάλου διότι δεν περνά το φυσικό φίλτρο του εγκεφάλου.
Δείτε που στο 2ο έγγραφο αναφέρει κάτω χαμηλά (Το σημείωσα με SOS):
CT Brain: Χωρίς εστίες παθολογικού εμπλουτισμού. Οι περιγραφόμενες σε προηγούμενη εξέταση αλλοιώσεις δεν αναδεικνύονται.
Η μεγάλη μείωση δε και του κυρίως όγκου είναι αξιοσημείωτη. Σε πραγματικά μεγέθη μέτρησης όγκου είναι 9 φορές μικρότερο.Άλλο περιστατικό:

Περιστατικό: ασθενής τον Απρίλιο του 2011 παρουσιάζει Πολύμορφο Λιποσάρκωμα(Pleomorphic Liposarcoma) και χειρουργείται τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου αρχικά στη Λάρνακα και τον Αύγουστο του 2011 ξαναχειρουργείται στην Αγγλία όπου βρήκαν και 1 μεταστατικό Λεμφαδένα. Έκανε και Βελονισμό και Ακτινοθεραπείες.
Στις 31 Αυγούστου του 2012 έκανε Αξονική Τομογραφία που έδειχνε Μικρούς λεμφαδένες έως και 8 χιλ στις μασχαλιαίες χώρες και στικτά οζίδια έως 5 χιλ και στους 2 πνεύμονες που δεν ήταν σε θέση να βεβαιώσουν τι ήταν. Υπήρχε και ένα λίπωμα (καλόηθης όγκος) 11 εκατοστα Χ 2 εκατοστά.
Στις 12-9-2012 με επισκέφθηκε και του έδωσα τη θεραπεία κατά του καρκίνου.
Στις 3-1-2013 έκανε ξανά αξονική όπου αναφέρει πως δεν παρατηρούνται παθολογικά ευρήματα στους πνεύμονες-εν ολίγοις εξαφανίστηκαν και τα οζίδια, και οι λεμφαδένες αλλά και το καλοήθες Λίπωμα.Άλλο περιστατικό:
Ασθενής με Πορογενές Διηθητικό Καρκίνο Μαστού, Βαθμού Κακοήθειας 3 κάνει ριζική Μαστεκτομή τον Μάρτιο του 2012.Εκανε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Τον Ιούλιο του 2013 παρουσίασε 2ο καρκίνο στο παχύ έντερο και έγινε με κολονοσκόπηση 2 φορές εκτομή. Τότε αποφάσισε να έρθει σε μένα στις 24 Οκτ του 2013 παρόλο που την παρότρυναν οικείοι της να έρθει από την αρχή. Της είπα ότι θα τη βοηθήσει η θεραπεία μου σε πιθανές υποτροπές του αρχικού όγκου αλλά είναι αμφίβολο πόσο θα βοηθήσει εκεί που εμφανίστηκε ο 2ος Καρκίνος (Παχέως εντέρου) λόγω των πολλών τοπικών χειρουργείων που κάθε φορά αν ο όγκος επανέλθει είναι πιο δυνατός.
Επειδή είχε και πονοκεφάλους στις 18-11-2013 έκανε Αξονική εγκεφάλου(24 ημέρες μετά τη θεραπεία που της άρχισα) και βρέθηκε υποψία λεπτομηνιγγικής Καρκινωμάτωσης και συνεστήθη Μαγνητική Τομογραφία για περαιτέρω έλεγχο η οποία και έγινε στις 18-12-2013 και το αποτέλεσμα ήταν, δεν υπάρχουν 2γενείς εντοπίσεις στον εγκέφαλο ούτε και Λεπτομηνιγγική Νόσος.
Εν ολίγοις χάθηκαν όλοι τα νοσηρά στοιχεία.
Άλλο περιστατικό:
Θα σας παρουσιάσω ακόμη ένα περιστατικό, προχωρημένος ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΩΟΘΗΚΩΝ με διάσπαρτες περιτοναϊκές. Μεταστάσεις στη κοιλιακή χώρα, δηλαδή 3 μήνες ζωή το πολύ.
Έκανε πρώτα κάποιες χημειοθεραπείες με μικρή ανταπόκριση, μετά πήγε Αγγλία, την χειρούργησαν στις 29 Φεβρ 2012 ,την άνοιξαν και την έκλεισαν αμέσως και την έστειλαν πίσω Κύπρο. Στις 16 Μαρτίου 2012 με επισκέφθηκε και της έδωσα την θεραπεία μου.
Στις 5 ημέρες άρχισε να βρίσκει το χρώμα της και άνοιξε και η όρεξη της. Υποχώρησε η γενική κατάπτωση που είχε. Στις διαδοχικές εξετάσεις που έκανε οι καρκινικοί δείκτες υποχώρησαν εντός 2 μηνών στο φυσιολογικό και ο μεγάλος όγκος από 14 εκατοστά πήγε στα 3 εκατοστά μέχρι τον Αύγουστο του 2012.
Μετά αποφάσισε να ξαναχειρουργηθεί αλλά δεν την δέχτηκαν στην Αγγλία γιατί το θεωρούσαν άσκοπο (την είχαν χαμένη εν ολίγοις). Βρήκε κάποιο Ισραηλίτη και τη χειρούργησε.
Το αποτέλεσμα ήταν να βρει ΝΕΚΡΩΜΕΝΕΣ όλες τις Μεταστάσεις και τον όγκο και μόνο μετά τον κυτταρολογικό έλεγχο βρήκαν κάποια κύτταρα ζωντανά εντός των ωοθηκών.
Η ασθενής 2 1/2 χρόνια μετά ζει .
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Άλλο περιστατικό:
Σας παρουσιάζω ένα από τα πιο δυνατά μου περιστατικά, ίσως το δυνατότερο.
Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα η καταστροφή του DNA των γονιδίων του καρκίνου.
Ασθενής 43 ετών έρχεται σε μένα στις 19 Νοεμβριου του 2010 με ύποπτο όγκο στο Δεξιό Μαστό.Την πήρα σε Γενικό Χειρουργό για Βιοψία και την ίδια ημέρα πριν βγουν αποτελέσματα της άρχισα τη θεραπεία του Καρκίνου.
Είχε είδη χάσει 7 κιλά.Στις 5 ημέρες άρχισαν να υποχωρούν οι κομμάρες και άνοιξε και η όρεξη της.Οταν το αποτέλεσμα βγήκε θετικό για καρκίνο μετά από 10 ημέρες, προχωρήσαμε σε περαιτέρω εξετάσεις και βρήκαμε πολλαπλές μεταστάσεις στο συκώτι.Κάναμε και εξετάσεις αίματος και τα ένζυμα του συκωτιού ήταν στα ύψη.Συνέχισε κανονικά τη θεραπεία μου.
Με εμπιστευόταν και συνεχίζει να με εμπιστεύεται πολύ-είναι πολύ σημαντικό αυτό.Τη στείλαμε και στο ογκολογικό κατά τα τέλη Δεκεμβρίου 2010,γιατί δεν ξέραμε τότε πως δούλευε η Θεραπεία του Καρκίνου,απλά δούλευε.
Τέλως πάντων,εκεί εκπλάγηκαν με την εικόνα που είχε γιατί είχε είδη πάρει κάποια κιλά,φύγαν οι κομμάρες και φαινόταν υγιής.
Ήθελαν να της κάνουν και άλλη Βιοψία για να διευκρινίσουν σχετικά με τους υποδοχείς του HER 2 .Της έκαναν Βιοψία 3 φορές γιατί δεν έβρισκαν τίποτα.Και στη τελευταία που έγινε 23 Μαρτίου 2011 δείτε στο post τι έγραψαν.
ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ DNA.
Η ασθενής ζεί και είναι μια χαρά αυτή τη στιγμή-παράτησε και το ογκολογικό και ησύχασε όπως αναφέρει,της δώσαμε τη θεραπεία 4 φορές,πήρε όλες τις αναβαθμίσεις σχεδόν που κάναμε στη θεραπεία πλην της τελευταίας που έγινε το Δεκέμβριο του 2013.
Είχε δεν  6 μήνες ζωής!


          

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην παίζεται με τον πόνο του κόσμου. Ας βγει κάποιος ασθενης που θεραπευτηκε.
Αν ψαξετε στο internet θα βείτε δεκάδες τέτοιους γιατρούς. Σε παρακαλώ κατέβασε αυτό το άρθρο.

MELISSOCOSMOS είπε...

Δεν γινεται να το κατεβασω, περιμενα χρονια για να μπορεσω να το αναρτησω

MELISSOCOSMOS είπε...

Oποιος το επιθυμει μπορει να ερθει σε επαφη με ασθενεις που εφαρμοσαν την θεραπεια.
Εγω καταγραφη κανω και τιποτα περισοτερο

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη, δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γεγονός ότι ενώ ο κλήρος είχε την θεραπεία κατά του καρκίνου, συμφωνά με το άρθρο, άφησε τον Χριστόδουλο να πεθάνει. Επίσης δεν μας εξηγείς τον λόγω που επέλεξαν τον συγκεκριμένο γιατρό (καρδιολόγο) ώστε να του δώσουν την μυστική συνταγή που γιατρεύει τον καρκίνο και να τα τσεπώνει ο γιατρός. Αν πείθεστε ότι είναι ο μόνος ιατρός που εξομολογείται και μεταλαβαίνει, άρα και ο «εκλεκτός», είστε γελασμένοι. Δεν επέλεξαν ούτε μια φαρμακευτική βιομηχανία ή φαρμακοποιό με το όρο δοθεί σε τιμή κόστους (αλλά ίσως κανένας φαρμακάς δεν εξομολογείται και μεταλαμβάνει ή δεν ενδιαφέρεται ή…) Δεν μας λέει και το συστατικό που κοστίζει 300.000 (εκτός αν περιλαμβάνεται στα συστατικά και το εργαστήριο που έστησε). Τέλος από ηθικής άποψης, αν του δόθηκε μια γνώση δωρεάν από κάποιους οφείλει να την δημοσιεύσει και όποιος θέλει και έχει την διάθεση να την χρησιμοποιήσει. Αυτό το κρυφογνωστικό παιχνίδι πρέπει να τελειώσει γιατί παραπέμπει σε μυστικιστική και μεσαιωνική εποχή με σκοπό την αισχροκέρδεια!!!!
Αυτά με προβληματίζουν και πιστεύω ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα και καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι…… να μην πω ότι δεν χρειάζεται καθόλου καλάθι !!
Μίμης

MELISSOCOSMOS είπε...

Μιμη τα ερωτηματικά ειναι πολλα σιγουρα, ομως και οι αποδείξεις ειναι πολλες.
Οσο για τον Χριστοδουλο δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι ο κληρος τον ηθελε ζωντανο, αντιθετως ο θανατος του βολεψε πολυ.

Ανώνυμος είπε...

και δεν έχεις και τον αντρισμό να βάλεις το σχολιο μου. Τοσο κότα είσαι, σε λυπάμαι ρε φίλε, απορώ πως κοιτας τη μουρη σου στονκαθρέφτη.

δειλος, λες τις βλακειες σου και κολωνεις να βαλεις τον αντιλογο. απλα δειλος

MELISSOCOSMOS είπε...

Το αντιλογο εξυπνε τον βαζω παντα οπως βλεπεις και στο σχολιο του Μιμη, τον εμετο σου ομως δεν γουσταρω να τον βλεπουν οι αναγνωστες μου.
Γραψε τον στο μιζερο site σου

MELISSOCOSMOS είπε...

Μιμη ξεχασα να πω οτι ρωτησε τον Γιατρο αν θες για το αν έδειξαν ενδιαφερον οι φαρμακευτικες εταιρεις, ή αν προσπαθησαν να τον αφανίσουν.

Ανώνυμος είπε...

ντροπη σου, λάθος πράματα εκμεταλεύεσαι για να κερδίσεις.

αμα νομιζεις οτι αξίζει να πουλας ελπιδα για τον καρκινο για να βγαλεις 50 ευρω τοτε πραματικα οτι σου εγραψα και κολωσες να το βαλεις ειναι εμετος.

κανε και μια μπιζνα με τον γιατρο να πουλατε φαρμακα απο το μελισσοκοσμο

MELISSOCOSMOS είπε...

Η ντροπη ειναι ολη δικη σου αν νομιζεις οτι με μια αναρτηση καποιος θα αρχισει να παιρνει 50ρικα και μαλιστα απο καρκινοπαθείς.
Αυτο δείχνει το ποιόν σου και την μαυρη ψυχη σου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να απαξιώσω την ιατρική που βασίζεται στα φυτά , ορυκτά κλπ. Δεν θα κάνω λογαριασμό στο facebook για να διαβάσω ότι δηλώνει ο καθένας .
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι κυρίως:
1) Ο τρόπος που επιλέχτηκε να κληρονομήσει ο συγκεκριμένος ιατρός την αρχέγονη γνώση ενός τόσου δραστικού σκευάσματος και συνάμα αποτελεσματικού στην ασθένεια που θερίζει.
2) Αφού την γνώση την κληρονόμησε δωρεάν γιατί δεν την δημοσιεύει αλλά την μονοπωλεί κερδίζοντας στον πόνο του κάθε ασθενή;
3) Εννοείς πως πριν αρχίσει να πουλάει το μαγικό φίλτρο σαν σύγχρονος Δρυίδης προσπάθησε να συνεργαστεί με φαρμακευτική εταιρία και αυτή τον απαξίωσε; Ή ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες τώρα που παράγει και εμπορεύεται το μαγικό φίλτρο συστήνουν στους ασθενείς να ακολουθούν την θεραπεία του ειδικού ιατρού; Είναι γνωστό πως για να πάρει άδεια έγκρισης το κάθε σκεύασμα απαιτείται (ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ) εργαστηριακή μελέτη και παρατηρήσεις που κρατάνε χρόνια και δεν επιτρέπεται να διαθέσουν στην αγορά ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ .
Μίμης

MELISSOCOSMOS είπε...

Μιμη οι εταιρειες δεν ενδιαφερθκαν καθολου για την μεθοδο. Διαβασε το σχολιο του Γιατρου

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω που είναι η αλήθεια και που το ψέμα αλλά το ύφος της απάντησης του γιατρού δεν ταιριάζει στο προφίλ που σχηματίστηκε απο το άρθρο σου.τι παει να πει 10 η 100 χιλιάρικα?εχεις ιδέα τι ελπίδες γεννιούνται σε ενα συγγενή καρκινοπαθη διαβάζοντας τέτοιες ανακοινώσεις? Κρίνοντας απο το επιπολαιο της γραφής σου δεν εχεις βρεθεί σε αυτή τη θέση(ευχομαι να έχω δίκιο και να μη βρεθείς ποτε).αλήθεια η εκκλησία στην οποία ανήκει ο μισός πλανήτης έχει αναγκη και απο αλλά χρήματα ? Η την συμφέρει να υπαρχουν άνθρωποι που έχουν απελπισμένα την αναγκη της? Αν όλα αυτά είναι αλήθεια και απο πίσω κρύβεται η εκκλησία το πιο πιθανόν είναι όταν διαπιστωθεί οτι όντως λειτουργει η θεραπεια ,η τιμή της να εκτοξευτεί σε δυσθεορατα υψη.ντροπή στην εκκλησία αν είναι αλήθεια ,ντροπή σε εσένα και τον γιατρό σου αν είναι ψεμματα.νικος

Ανώνυμος είπε...

η τιμη ειναι με ΦΠΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη μείνε στη Μελισσοκομία και άφησε τα Ιατρικά σε αυτούς που γνωρίζουν, μη βρεθείς κατηγορούμενος ξαφνικά. Εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως που ο συγκεκριμένος γιατρός δεν βγήκε να μιλήσει σε ένα επιστημονικό περιοδικό , σε ένα συνέδριο ιατρικό αλλά σου έδωσε και καλά την άδεια να δημοσιεύσεις εσύ τις ''επιτυχίες'' του που απευθύνεσαι σε ένα κοινό το οποίο δεν έχει σχεδόν καμία γνώση από Ιατρική. Βγήκε ο γιατρός αυτός να εκμεταλλευτεί τον πόνο των καρκινοπαθών και την οικονομική κρίση. Για αυτό η τιμή της θεραπείας που όρισε δήθεν η εκκλησία είναι στα 688 ευρώ για να μπορούν εύκολα να τα βρουν οι απελπισμένοι γιατί εάν στοίχιζε 20.000 ή 100.000 δεν θα την έκανε κανείς αλλά θα προτημούσαν να πάνε σε ένα σοβαρό νοσοκομείοτ ου εξωτερικού.Και κάτι άλλο σε ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων χρόνων καλόγεροι από το Άγιο Όρος ήταν μπλεγμένοι. Αλμπάνιδες και απατεώνες έχει γεμίσει ο κόσμος.
Λασιθιώτης Μελισσοκόμος

Doctor είπε...

Επειδή βλέπω κάποια ένταση μετα την ανάρτηαη του Βασίλη θα απαντησω εγώ στις απορίες σας.
Σας διαβεβαιώ ότι τα χρήματα δεν τα παίρνω ούτε εγώ ούτε ο Βασίλης...ούτε ένα σεντ.Αυτό βέβαια θα αποδειχθεί στη πορεία όταν μαθευτεί η πλήρης αλήθεια.
Όταν τους ρώτησα γιατί επέλεξαν εμένα μου είπαν απλά ότι επειδή ασχολήθηκα επισταμένα και επίμονα με θεραπείες με Βότανα αλλά και συγκεκριμένα με τη θεραπεία του Καρκίνου.Από το 2005 ασχολήθηκα μόνος μου και είχα κάποιες σημαντικές επιτυχίες αλλά το 2009 το Δεκ μου δόθηκε η 1η ημιτελής φόρμουλα και μετά πάλι Δεκ του 2012 άρχισαν να επεμβαίνουν δυναμικά.
Με έχουν δεσμεύσει οι Εκκλησιαστικοί αυτοί κύκλοι τελως παντων να μην πω ούτε υλικά αλλά και καθόρισαν την τιμή αρχικά στα 558 ευρώ και τώρα στα 688 ευρώ.Μία σκέψη που έκανα είναι ότι ανεβαίνουμε προς το 888 οταν ολοκληρωθεί.
Αν είχα τον πλήρη έλεγχο της τιμής και της θεραπείάς θα το έβαζα στις 2000 ευρώ φιλικά και αν με τσάντιζε και κανένας ή αν ήθελα να εκμεταλλευτώ καταστάσεις θα έλεγα 10 και 100 χιλ.
Εάν δε είστε άπιστοι Θωμάδες υπάρχουν τα ντοκουμέντα που είναι αδιαμφισβήτητα.Αν ήταν πλαστά θα με είχαν καταδικάσει μέχριτώρα εφόσον θίγονται συμφέροντα.Για νάμαι ειλικρινής κάποιοι Ιατρικοί κυκλοι και Φαρμακοβιομηχανιες μου έκανα πόλεμο έντονο το τελευταίο χρόνο αλλά για την ώρα οπισθοχώρησαν, βγήκαμε και στις τηλεοράσεις για να ξέρετε-υπάρχει και η συνέντευξη μου στο λινκ του γκρουπ που έχω τα στοιχεία.
Αντιλαμβάνομαι την δυσπιστία κάποιων εφόσον ούτε κι εγώ στην αρχή που εφάρμωσα τη μέθοδο πίστευα τα αποτελέσματα που έβλεπα.
Το πράσινο φως το πήρε ο Βασίλης από εμένα τώρα ,γιατί τώρα το πήρα κι εγώ.
Καλό σας απόγευμα!

Δρ Ηλίας Πετάης
Καρδιοχειρουργός

MELISSOCOSMOS είπε...

Παιδια υπαρχει εστω και ενας απο εσας που πιστευει οτι η θεραπεια για τον καρκινο δεν υπαρχει;
Η θεραπεια υπαρχει και την εχουν λιγοι, εξου και δεν υπαρχουν θυματα απο την νοσο υψηλοβαθμων πολιτικων προεδρων κτλ.
Αντιθετα θυματα εχουμε μονο αυτους που ενοχλουν το συστημα, πχ Αραφατ, Τσαβες, Παπαδοπουλος, Χριστοδουλος.

Αντι να ωρύεστε λοιπον ψαξτε βρειτε αποδείξεις και περιστατικα και διασταυρωστε ή διαψευστε την μεθοδο.

Εγω δεν γνωριζω αν δουλευει, την παρακολουθω καιρο τωρα και ελπιζω.
Μονο αυτο εχω να πω.

Ανώνυμος είπε...

Αν και διαβάζω καθημερινά αυτό το blog, και ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ, σήμερα ξενέρωσα.
Αυτή την ανάρτηση την θεωρώ απαράδεκτη και συνάμα άτοπη για το συγκεκριμένο blog.
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι με αυτόν τον τρόπο ξεμπροστιάζεται η ξεφτίλα της εκκλησίας που ενώ έχει στα χέρια της το φάρμακο αφήνει τον κόσμο να πεθαίνει.
Επίσης απορώ ποιο είναι αυτό το φάρμακο που κάνει (άκουσον - άκουσον) 300.000 €!!!!
Εγώ, απ' ότι κατάλαβα, ένα ακόμα κομπογιαννίτικο σκεύασμα είναι κι αυτό, μόνο που το εκμεταλεύεται η "καλή" μας εκκλησία, μέσω ενός εξαπατημένου γιατρού.
Όσο αφορά τον γιατρό, απορώ πως από την καρδιοχειρουργική το έριξε στους καρκίνους!!!
Και ο νοών νοήτω!

Doctor είπε...

Στους ανώνυμους δεν θα απαντήσω γιατί δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα διαφεντεύουν, εξάλλου η εμπάθεια με την οποία Ομιλούν είναι ύποπτη.
Θα απαντήσω μόνο στον Κυριο Λασιθιώτη.
Ο Βασίλης με ρωτησε από πολύ παλιά για την πιθανότητα να έκανε ένα άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα για να βοηθηθεί περαιτέρω κόσμος.Επειδή μέχρι προτεινος με κυνηγούσαν κάποιοι ιατρικοί κύκλοι δεν ήθελα να προκαλέσω περαιτερω. Ομως τα πράγματα άλλαξαν και οι συγκεκριμένοι εξοβελίστηκαν και εξουδετερώθηκε η ισχύς τους, έτσι και είπα στο Βασίλη τώρα κάνε ότι θέλεις.
Επίσης εγώ μίλησα πως με βοηθούν εκκλησιαστικοί κύκλοι , αυτό δε σημαίνει ότι είναι και οι κεφαλές της εκκλησίας!Επίσης απόνότι ξέρω βοηθούν και κόσμο που έχει ανάγκη αλλά αυτό για την ώρα δε με αφορά.
Η τιμή είναι συμβολική από ότι έχω καταλάβει γι'αυτο και σας είπα το 888 για να σας βάλω σε υποψίες.
Σε μένα ήρθαν άνθρωποι που πλήρωναν 800 ευρώ την εβδομάδα για εναλλακτικές θεραπείες αλλά και άνθρωποι που πλήρωσαν και 40,000 ευρώ στο εξωτερικό για θεραπείες που απέτυχαν.
Σε συνέδρια δε βγήκα να μιλήσω διότι δεν με άφησαν, χρειάζεται κάποια άδεια για να μιλήσεις και όλα τα συνέδρια για να γνωρίζεις χρηματοδοτούνται από τις Φαρμακοβιομηχανίες.
Την Καρδιοχειρουργική την άφησα προσωρινά για ναολοκληρώσω αυτή την έρευνα, υπόψιν ότι μου πρόσφεραν 11,000 ευρώ καθαρά το μήνα το 2005 στην Αθήνα και το απέρριψα ενώ δεν είχα μία τότε.Είχα πολύ καλές συστάσεις , χωρίς να θέλω να το πενευτώ ήμουν ο πιο ταλαντούχος στο επίπεδο μου.Ρωτήστε Θεσσαλονίκη στο ΑΧΕΠΑ να μάθετε για μένα.Ερευνήστε απλά!
Και κάτι τελευταίο , γνωρίζω πολύ καλά το σ συναίσθημα και το πόνο των καρκινοπαθών εφόσον από αυτό έπασχε και τελικα απεβίωσε ο πατέρας μου το 2000 και γι'αυτό άρχισα να ψαχνω το θέμα πιο επισταμένα.
Καλό σας βράδυ.

Δρ Ηλίας Πετάης
Καρδιοχειρουργός

παναγιωτησ είπε...

μονο ο φυκιωρησ ξερη το φαρμακο καθε πρωι στο αρτ

MELISSOCOSMOS είπε...

Εγω βλεπω πως μεσα σε 6 ωρες το αρθρο διαβαστικε 1353 φορες.
Τωρα αν αντιδρούν και 5-6 ατομα φυσικο ειναι αυτο.

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου βασιλη σε παρακαλω πολυ καλα θα ηταν να μαθει ο κοσμος ποιος ηταν ο χριστοδουλος πραγματικα.κατι ξερω.θα τον κανουμε και αγιο σε λιγο ελεος.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια με την ανωνυμία ,αν υπογράφω bill clinton θα το πιστέψει κανεις?είδατε τι έγινε στην ορεινή μέλισσα με τον πλαστογράφο που οικειοποιήθηκε την ταυτότητα του καθηγητή κυρίου θρασυβουλου. Και τι συμφέροντα εξυπηρετούν οι ανώνυμοι?πιστεύει κανεις οτι εδώ απαντούν αντιπρόσωποι φάρμακο βιομηχανιών?το οτι δεν έχετε βρεθεί στην επώδυνη θέση του συγγενούς ενος καρκινοπαθους δεν αναφερόταν στον γιατρο αλλά στον ξεσφιγγη.η αγανάκτηση προέρχεται απο το γεγονος οτι μόλις σήμερα πληροφορήθηκα πως το τριων ετων αγοράκι ενος φίλου μου πάσχει απο μια πολύ επιθετική μορφή της ως άνω αναφερόμενος ιασιμης ασθενειας.θεωρώ πως το facebook και ενα μελισσοκομικό blog είναι τα λιγότερο ενδεδειγμένα μέρη για να γίνει η προώθηση μιας τέτοιας επαναστατικής θεραπείας,επίσης γιατί δεν σου έχουν δώσει ακόμα ολοκληρωμένη την συνταγή?περιμένουν να αποδείξεις την αξία σου ως ο εκλεκτός τους η περιμένουν να ωριμάσουν οι συνθήκες μιας πιο κερδοφόρας εκμετάλλευσης? Δεν είμαι ανώνυμος ,με λένε Νίκο ,δεν χρειάζεται πιστεύω αφμ και διευθυνση κατοικιας

MELISSOCOSMOS είπε...

1.49 O Χριστόδουλος ηταν μεν πατριωτης, αλλα ως εκκλησιαστικος ηγετης δεν ελεγε και τιποτα το σπουδαιο. Θυμιζω οτι ειχε συναντήσεις με τον Παπα, οτι εγινε κουλουβαχατα με τον Πατριάρχη, κι οτι μπλέχτηκε με Ρωσους κτλ.

MELISSOCOSMOS είπε...

2.22 γιατι τα βαζεις μαζι μου;
Εγω εκφραζω την ελπιδα μηπως τελικα δουλευει η μεθοδος αυτη.
Ειδα στοιχεια πολλα και κοσμο που το ξεπερασε και θελησα να το δημοσιευσω.
Εχω την εντυπωση οτι η θεραπεια εχει πλεον τελειοποιηθει, οι μορφες του Καρκινου πλεον ειναι παρα πολλες και επρεπε να προσαρμωστει καπως η θεραπεια.
Αυτα ξερω εγω, μπες στο γκρουπ του γιατρου και δες αποδείξεις που εγω δεν μπορουσα να δημοσιευσω εδω.

Ανώνυμος είπε...

proton an ixe vri ti therapia gia ton karkino de tha to mathename apo esena afto tha ixe proklithi salos
defteron an itan alithia tha ixame oures sto agion oros gia exomologisis
triton i ginekes pou tha therapevodousan pos tha ebenan sto agio aoros gia na exomologithoun diladi se aftes de piani i therapia
tetarton vasili ise poli karagiozis ixa tin elpida mipos den isoun ala oso pernai o keros mou to apodikniis pio poli se rotane pos na ftiaxoun ta melisia tou o kosmos pos na katevasoun tis vasilise ston kato orofo pos na kanoun to ena pos na kanoun to alo
an dini meli i mimoaza ke ala pola ke esi den tous apadas katholou

esi to mono pou skeftese ine pos na diafimisis ton kobogianiti palio xeftila

MELISSOCOSMOS είπε...

3.13 θα σου απαντούσα καταλλήλως αλλά εσυ δεν ξέρεις ουτε ελληνικά να γράφεις οπότε στην χαρίζω.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ψυχραιμια...

Το ιντερνετ ετσι ειναι,υπαρχουν πληροφοριες που μπορει να δημιουργησουν εντασεις. Γινεται μια καταγραφη και απο εκει και περα ειναι στην κριση του καθενος το τι θα κανει...

LAKI OMORFOS είπε...

Επειδη ειναι πολυ σοβαρο θεμα η θεραπεια του καρκινου βλεπω οτι με ελαφρα τη καρδια εχετε βαλει τιμη για την θαυματουργη θεραπεια 688 ευρω,τα 8 ευρω αληθεια πως προκυπτουν και δεν ειναι ας πουμε 685 η 695 η η η η....αν εγω που ειμαι καρκινοπαθεις και κανω θεραπεια,εσεις μου εγγυαστε οτι αν σταματισω την θεραπεια μου και κανω την δικη σας θα ζησω?Τι εγγυησεις μου δινεται,μπορειτε να μου πειτε? Μαλλον σαλτιμπαγκοι μου φαινεστε.

Ανδρέας - Κύπρος είπε...

Κρίμα γιατί διαπυστώνω προσωπικά καόμα μια φορά ότι η δυσπιστία και η χολή γαι καποιων που δεν τον γνωρίζεται ειναι Ελληνικό προνόμιο . Τον Ηλί ατον γνωρίζω προσωπικά παο τα μαθητικά τα χρόνια . Ψαγμένος , ήρεμος , φιδολός , και με πάντα την τάση να τεκμηριώνει ότι λεει . Αν ένας άνθρωπος που ξοδεψε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να μπορέσει να στείσει την φόρμουλα που του αποκάλυψαν και εμπιστεύφθηκαν καποιοι , και χρεώνει 600 είναι φιλάργυρος και κομπογιαννότης κλπ , τότε να μην πατε ρε , να πατε στις θεραπειες των εκατομυρίων και τον χαμένων, να πατε να ζητιανευετε να σας στείλουν οι κυβερνήσεις και μην δοκιμασετε ,δεν ειναι υποχρεωτικό . Και αφήστε τα πρακτορικά σχόλια , υπάρχουν πολλα που ο ίδιος δεν μπορεί να μιλησει , δεν μπορέι να πει απλα επειδη μεχρι εδω του επιτρεπετε απο μια άλλη δυναμη , Κρίμα ξανα επειδη με τον πονο του αρρώστου αλλοι παίζουν και σας εμπαίζουν

MELISSOCOSMOS είπε...

Ανδρεα αυτη η αναρτηση ηταν απο τις πιο δυσκολες που εχει κανει αυτο το Blog.
Δεν μπορεις να φανταστεις, τι αντιδρασεις και τι πιεσεις δεχτηκα.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Κύριε Ανδρέα.
Υπάρχει κάποιος λογαριασμός που μπορώ να σας βρω?Facebook?e-mail?θέλω να σας μιλήσω.Ευχαριστώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...