Translate this page

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Μπορεί κάποιος να κατέχει την θεραπεία κατά του καρκίνου; Το μυστικό έρχεται από το παρελθόν!!!


Φίλες και φίλοι το Blog αυτό σύντομα κλείνει τα 5 χρόνια λειτουργίας του.
Είναι φυσικό όπως καταλαβαίνετε ότι η διατήρηση ενός μεγάλου μέσου δημιουργεί και διάφορες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες ή μη από ολόκληρο τον κόσμο.
Αυτές τις γνωριμίες ο διαχειριστής οφείλει να τις φιλτράρει, να τις αξιολογεί και να κρατάει επαφή μόνο με όσες παρουσιάζουν πραγματικό ενδιαφέρον πιστεύω.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή ενός γιατρού Καρδιοχειρουργός στην ειδικότητα, του Dr Ηλία Πεταή από την Κύπρο.

Γνωριστήκαμε διαδικτυακά εδώ και περίπου 3 χρόνια και δεν σας κρύβω ότι καιρό τώρα περίμενα εναγωνίως να μου δώσει το οκ για αυτό το άρθρο.

Τους λόγους θα τους διαπιστώσετε πιο κάτω...


Πρόκειται για έναν πολύ καλό καρδιοχειρουργό, τον οποίο θα χαρακτήριζα ως ψαγμένο άνθρωπο, που αναζητάει την αλήθεια και τα μυστικά της ζωής επί μονίμου βάσεως.

Τέτοιοι άνθρωποι φυσικά και προκαλούν το ενδιαφέρον μου, αφού μόνο πολύ ωραία πράγματα μπορεί να μάθει κανείς από αυτούς που πλέον γίνονται όλο και πιο σπάνιοι θα έλεγα.

Πριν κλείσω τον πρόλογο μου θέλω να τονίσω ότι κάποιος που αναζητάει την αλήθεια δεν μπορεί να μην έχει επαφή με τις Θρησκείες ανά τον κόσμο, όπως φυσικά και με την δική μας Θρησκεία.

Πριν 3 χρόνια μου έκανε εντύπωση λοιπόν η είδηση ότι ένας Γιατρός από την Κύπρο ισχυρίζεται ότι μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο.
Όχι τόσο για τον ισχυρισμό και το δύσκολο της ασθένειας αυτής, αλλά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν γιατρός, και σαν γιατρός γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι εστί ασθένεια τόσο σοβαρή, και πόσο πολύ λαχταρά ένας ασθενής να αποκτήσει την υγειά του.

Σκέφτηκα δηλαδή ότι από πολλούς έχουμε ακούσει για θεραπείες, αλλά εγώ τουλάχιστον από γιατρό πρώτη φορά το άκουσα, κι έτσι άνοιξα με τον Ηλία έναν διάλογο για το θέμα αυτό ώστε να δω περί τίνος πρόκειται.

Θα σας περιγράψω λοιπόν ότι θυμάμαι από τότε, κι ότι έχει προκύψει μέχρι στιγμής, και αξιολογήστε τα εσείς μετά με την σειρά σας.

Ο Ηλίας λοιπόν είναι 46 ετών επιτυχημένος καρδιοχειρουργός στην Κύπρο, ψάχνει όπως είπα την αλήθεια την οποία έχει αναζητήσει στην Κωνσταντινούπολη, στο Άγιο όρος, στην Ιερουσαλήμ και αλλού.


Θεωρεί και έχει στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό ότι έχει την θεραπεία για τον Καρκίνο και την Λευχαιμία.

Ως ανήσυχος και περίεργος άνθρωπος θυμάμαι που τον είχα ρωτήσει για την θεραπεία του, και το που την βρήκε.

Μετά από σχετικό χρόνο γνωριμίας μου εκμυστηρεύτηκε ότι την συνταγή του την εμπιστεύτηκαν εκκλησιαστικοί παράγοντες.
Η συνταγή δεν είναι τωρινή, αλλά χάνεται στο βάθος των αιώνων και φτάνει πίσω στην Αρχαία Ελλάδα.
Από εκεί πέρασε στους Βυζαντινούς και στην συνέχεια σε εκκλησιαστικούς παράγοντες οπού την κατέχουν έως τις μέρες μας.

Αυτοί την εμπιστεύτηκαν στον Ηλία, με έναν όμως όρο.
Ότι αυτός που θα την εφαρμόσει πρέπει να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει προηγουμένως!!!

Αυτό το τελευταίο, αν και περίεργο το βρήκα ως την απόδειξη ότι όντως από εκεί έρχεται η συνταγή.

Από την αρχή ήταν πολύ σίγουρος για την θεραπεία του και την επιτυχία που θα έχει αυτή, ενώ συνόδευε τα λεγόμενα του με πολλές αποδείξεις που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν αφού πρόκειται για ιατρικά έγγραφα, τα οποία θα δείτε ποιο κάτω.

Ως μελισσοκόμος που είμαι μου δημιουργήθηκε η περιέργεια να ρωτήσω αν στην θεραπεία υπάρχει κάποιο από τα προϊόντα της μέλισσας, αφού τόσα πολλά μαθαίνουμε για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν τα προϊόντα της μέλισσας.
Ο Γιατρός λοιπόν μου απάντησε πως στην φόρμουλα όχι, αλλά συστήνεται στους ασθενείς να εντάξουν στην διατροφή τους μερικά προϊόντα, και ένα από αυτά είναι η κηρήθρα της μέλισσας.

Του εξέφρασα την έκπληξη μου καθώς εγώ θα περίμενα πχ την πρόπολη με βάση τις φαρμακευτικές της ιδιότητες κι όχι την κηρήθρα, αλλά μου είπε πως ούτε κι αυτός το ήξερε αλλά αυτοί που του έδωσαν την συνταγή του είπαν να συστήνει, κηρήθρα, παρθένο ελαιόλαδο, σπιτικό ψωμί, όσπρια και πελαγίσιο ψάρι να περιλαμβάνονται στο μενού των ασθενών.

Η τιμή για την θεραπεία του Ηλία κυμαίνεται από 658 έως 688 Ευρώ εφάπαξ.
Μου είπε ότι ένα μόνο από τα συστατικά της θεραπείας κοστίζει 300.000 ευρώ, ενώ όλο το εγχείρημα κόστισε 420.000 ευρώ, οπότε η τιμή προς το παρόν δεν μπορεί να είναι χαμηλότερη από τα 658 Ευρώ.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 8 μήνες, και μπορεί κάποιος να την πάρει παράλληλα με την θεραπεία που του συστήνουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν, χωρίς καμιά παρενέργεια.


Η θεραπεία του Ηλία είναι η εξής:

1) Ενα μπουκαλάκι με εκχύλισμα φυσικο-φυτικό 55 ml το οποίο συντηρείται σε αλκοολ υψηλής συγκέντρωσης 90%.Από αυτό λαμβάνει κάποιος 20 σταγ 2 φορές τη μερα 30 λεπτά προ φαγητού. Διάρκειας περίπου 35 ημερών.

Καψούλες φυτικής προέλευσης που λαμβάνονται μία καψούλα για 8 μήνες απαραιτήτως και ανελλιπώς.

3) Μία ένεση που γίνεται εφάπαξ και υποδορίως- αυτό είναι και το μοναδικό που μπορεί να δηνιουργήσει κάποιες παρενέργειες, διάρκειας μέχρι και 12 ωρών, ήπιας μορφής, όπως ναυτία, υπνηλία,έξαψη,εμετο κλπ.

4) Ένα φυτικό μείγμα που το κάνει κάποιος σαν τσάι-αυτό δε δίνεται απαραιτήτως σε όλους.

5) Διατροφή


Φίλες και φίλοι αυτή είναι η περίπτωση του γιατρού Ηλία Πεταη.
Ο Ηλίας είναι πεπεισμένος ότι έχει το καλύτερο φάρμακο κατά του καρκίνου και της λευχαιμίας, και πως μια ημέρα μόνο αυτή την θεραπεία θα εφαρμόζει η επιστήμη κατά του καρκίνου.

Περίμενα καιρό να μου δώσει το οκ για αυτή την ανάρτηση καθώς είχε δικαστικές διαμάχες στην Κύπρο για το θέμα με ορισμένους φορείς που αντέδρασαν προκειμένου να αποσύρει την θεραπεία του.
Του έγιναν 3 δικαστήρια τα οποία όμως κέρδισε αφού τα στοιχεία που έχει δεν μπορεί  να διαψευσθούν.
Τώρα που βγήκε νικητής από αυτή την ιστορία άδραξα την ευκαιρία να δημοσιεύσω όσα ήξερα για αυτόν και την θεραπεία του.
Στην προσπάθεια μου για ένα τεκμηριωμένο άρθρο μου πρότεινε να μιλήσω με ασθενείς που δοκίμασαν την θεραπεία του.
Όμως δεν θέλησα να μπω σε αυτή την διαδικασία και αρκούμαι να σας μεταφέρω γραπτές περιπτώσεις πιο κάτω να τις δείτε μόνοι σας.

Τον ρώτησα αν μιλάμε για πλήρη ίαση η όχι, και μου απάντησε ότι για να αποφανθούμε αν έχουμε πλήρη ίαση πρέπει να περάσουν 5 χρόνια χωρίς υποτροπή, χρόνος που ακόμα δεν έχει παρέλθει από όταν άρχισε να παρέχει την θεραπεία του.

Τον Γιατρό Ηλία Πεταη μπορεί να τον βρει κάποιος στο τηλέφωνο 00357 9937 2288 ή στο email drpetais@gmail.com
Βρίσκεται στην Λάρνακα.

Έχει και ένα γκρουπάκι στο Facebook οπού καταγράφει τα περιστατικά του...
Δείτε το κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/groups/petaistreatment/


Οι περιπτώσεις που μπορεί να βρει εκεί κάποιος είναι πάρα πολλές, και σίγουρα δεν γινόταν να τις ενσωματώσω όλες σε αυτό το άρθρο.
Ποιο κάτω θα βρείτε μερικές όμως που μπορείτε να εξετάσετε με την ησυχία σας.

Εγώ δεν ξέρω αν όντως η θεραπεία του Ηλία δουλεύει και σε πιο βαθμό, αλλά ξέρω σίγουρα ότι οι περιπτώσεις που παρουσιάζει είναι άκρως ενδιαφέρουσες και ελπιδοφόρες, γι αυτό έκρινα σκόπιμο να δημοσιεύσω την ιστορία αυτή.

Επίσης έχω να πω ότι αν όντως η θεραπεία έρχεται από τόσο παλιά, θεωρώ πως ίσως οι σοφοί πρόγονοι μας να κατείχαν το μυστικό της θεραπείας κι αν είμαστε και λίγο τυχεροί μπορεί ο Ηλίας να την έχει στην κατοχή του...


Δείτε μερικές περιπτώσεις πιο κάτω όμως όπως τις παρουσίασε ο ίδιος ο Γιατρός!

MELISSOCOSMOS
Εξαφάνιση Μεταστάσεων ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ και μείωση όγκου Πνεύμονα σε 4 μήνες.

Άρχισε θεραπεία 19 Σεπτ 2012 με εμάς.
Η ασθενής είχε Καρκίνο του Πνεύμονα 43μμ Χ 26μμ(2ο έγγραφο) και 2 τουλάχιστον μεταστάσεις στον εγκέφαλο (όπως αναφέρει το 1ο έγγραφο).
Είχε τελειώσει τις χημειοθεραπείες από το τέλος Σεπτέμβρη. Η χημειοθεραπεία υπόψιν δεν επηρεάζει ούτε θετικά αλλά ούτε αρνητικά τις Μεταστάσεις εγκεφάλου διότι δεν περνά το φυσικό φίλτρο του εγκεφάλου.
Δείτε που στο 2ο έγγραφο αναφέρει κάτω χαμηλά (Το σημείωσα με SOS):
CT Brain: Χωρίς εστίες παθολογικού εμπλουτισμού. Οι περιγραφόμενες σε προηγούμενη εξέταση αλλοιώσεις δεν αναδεικνύονται.
Η μεγάλη μείωση δε και του κυρίως όγκου είναι αξιοσημείωτη. Σε πραγματικά μεγέθη μέτρησης όγκου είναι 9 φορές μικρότερο.Άλλο περιστατικό:

Περιστατικό: ασθενής τον Απρίλιο του 2011 παρουσιάζει Πολύμορφο Λιποσάρκωμα(Pleomorphic Liposarcoma) και χειρουργείται τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου αρχικά στη Λάρνακα και τον Αύγουστο του 2011 ξαναχειρουργείται στην Αγγλία όπου βρήκαν και 1 μεταστατικό Λεμφαδένα. Έκανε και Βελονισμό και Ακτινοθεραπείες.
Στις 31 Αυγούστου του 2012 έκανε Αξονική Τομογραφία που έδειχνε Μικρούς λεμφαδένες έως και 8 χιλ στις μασχαλιαίες χώρες και στικτά οζίδια έως 5 χιλ και στους 2 πνεύμονες που δεν ήταν σε θέση να βεβαιώσουν τι ήταν. Υπήρχε και ένα λίπωμα (καλόηθης όγκος) 11 εκατοστα Χ 2 εκατοστά.
Στις 12-9-2012 με επισκέφθηκε και του έδωσα τη θεραπεία κατά του καρκίνου.
Στις 3-1-2013 έκανε ξανά αξονική όπου αναφέρει πως δεν παρατηρούνται παθολογικά ευρήματα στους πνεύμονες-εν ολίγοις εξαφανίστηκαν και τα οζίδια, και οι λεμφαδένες αλλά και το καλοήθες Λίπωμα.Άλλο περιστατικό:
Ασθενής με Πορογενές Διηθητικό Καρκίνο Μαστού, Βαθμού Κακοήθειας 3 κάνει ριζική Μαστεκτομή τον Μάρτιο του 2012.Εκανε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Τον Ιούλιο του 2013 παρουσίασε 2ο καρκίνο στο παχύ έντερο και έγινε με κολονοσκόπηση 2 φορές εκτομή. Τότε αποφάσισε να έρθει σε μένα στις 24 Οκτ του 2013 παρόλο που την παρότρυναν οικείοι της να έρθει από την αρχή. Της είπα ότι θα τη βοηθήσει η θεραπεία μου σε πιθανές υποτροπές του αρχικού όγκου αλλά είναι αμφίβολο πόσο θα βοηθήσει εκεί που εμφανίστηκε ο 2ος Καρκίνος (Παχέως εντέρου) λόγω των πολλών τοπικών χειρουργείων που κάθε φορά αν ο όγκος επανέλθει είναι πιο δυνατός.
Επειδή είχε και πονοκεφάλους στις 18-11-2013 έκανε Αξονική εγκεφάλου(24 ημέρες μετά τη θεραπεία που της άρχισα) και βρέθηκε υποψία λεπτομηνιγγικής Καρκινωμάτωσης και συνεστήθη Μαγνητική Τομογραφία για περαιτέρω έλεγχο η οποία και έγινε στις 18-12-2013 και το αποτέλεσμα ήταν, δεν υπάρχουν 2γενείς εντοπίσεις στον εγκέφαλο ούτε και Λεπτομηνιγγική Νόσος.
Εν ολίγοις χάθηκαν όλοι τα νοσηρά στοιχεία.
Άλλο περιστατικό:
Θα σας παρουσιάσω ακόμη ένα περιστατικό, προχωρημένος ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΩΟΘΗΚΩΝ με διάσπαρτες περιτοναϊκές. Μεταστάσεις στη κοιλιακή χώρα, δηλαδή 3 μήνες ζωή το πολύ.
Έκανε πρώτα κάποιες χημειοθεραπείες με μικρή ανταπόκριση, μετά πήγε Αγγλία, την χειρούργησαν στις 29 Φεβρ 2012 ,την άνοιξαν και την έκλεισαν αμέσως και την έστειλαν πίσω Κύπρο. Στις 16 Μαρτίου 2012 με επισκέφθηκε και της έδωσα την θεραπεία μου.
Στις 5 ημέρες άρχισε να βρίσκει το χρώμα της και άνοιξε και η όρεξη της. Υποχώρησε η γενική κατάπτωση που είχε. Στις διαδοχικές εξετάσεις που έκανε οι καρκινικοί δείκτες υποχώρησαν εντός 2 μηνών στο φυσιολογικό και ο μεγάλος όγκος από 14 εκατοστά πήγε στα 3 εκατοστά μέχρι τον Αύγουστο του 2012.
Μετά αποφάσισε να ξαναχειρουργηθεί αλλά δεν την δέχτηκαν στην Αγγλία γιατί το θεωρούσαν άσκοπο (την είχαν χαμένη εν ολίγοις). Βρήκε κάποιο Ισραηλίτη και τη χειρούργησε.
Το αποτέλεσμα ήταν να βρει ΝΕΚΡΩΜΕΝΕΣ όλες τις Μεταστάσεις και τον όγκο και μόνο μετά τον κυτταρολογικό έλεγχο βρήκαν κάποια κύτταρα ζωντανά εντός των ωοθηκών.
Η ασθενής 2 1/2 χρόνια μετά ζει .
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Άλλο περιστατικό:
Σας παρουσιάζω ένα από τα πιο δυνατά μου περιστατικά, ίσως το δυνατότερο.
Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα η καταστροφή του DNA των γονιδίων του καρκίνου.
Ασθενής 43 ετών έρχεται σε μένα στις 19 Νοεμβριου του 2010 με ύποπτο όγκο στο Δεξιό Μαστό.Την πήρα σε Γενικό Χειρουργό για Βιοψία και την ίδια ημέρα πριν βγουν αποτελέσματα της άρχισα τη θεραπεία του Καρκίνου.
Είχε είδη χάσει 7 κιλά.Στις 5 ημέρες άρχισαν να υποχωρούν οι κομμάρες και άνοιξε και η όρεξη της.Οταν το αποτέλεσμα βγήκε θετικό για καρκίνο μετά από 10 ημέρες, προχωρήσαμε σε περαιτέρω εξετάσεις και βρήκαμε πολλαπλές μεταστάσεις στο συκώτι.Κάναμε και εξετάσεις αίματος και τα ένζυμα του συκωτιού ήταν στα ύψη.Συνέχισε κανονικά τη θεραπεία μου.
Με εμπιστευόταν και συνεχίζει να με εμπιστεύεται πολύ-είναι πολύ σημαντικό αυτό.Τη στείλαμε και στο ογκολογικό κατά τα τέλη Δεκεμβρίου 2010,γιατί δεν ξέραμε τότε πως δούλευε η Θεραπεία του Καρκίνου,απλά δούλευε.
Τέλως πάντων,εκεί εκπλάγηκαν με την εικόνα που είχε γιατί είχε είδη πάρει κάποια κιλά,φύγαν οι κομμάρες και φαινόταν υγιής.
Ήθελαν να της κάνουν και άλλη Βιοψία για να διευκρινίσουν σχετικά με τους υποδοχείς του HER 2 .Της έκαναν Βιοψία 3 φορές γιατί δεν έβρισκαν τίποτα.Και στη τελευταία που έγινε 23 Μαρτίου 2011 δείτε στο post τι έγραψαν.
ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ DNA.
Η ασθενής ζεί και είναι μια χαρά αυτή τη στιγμή-παράτησε και το ογκολογικό και ησύχασε όπως αναφέρει,της δώσαμε τη θεραπεία 4 φορές,πήρε όλες τις αναβαθμίσεις σχεδόν που κάναμε στη θεραπεία πλην της τελευταίας που έγινε το Δεκέμβριο του 2013.
Είχε δεν  6 μήνες ζωής!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...