Translate this page

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Εμετική επίθεση από τον Μ.Σ Λαμίας για την υπόθεση της Παύλιανης: Απάντηση MELISSOCOSMOU


Φίλες και φίλοι όπως έχετε ενημερωθεί περισσότερα από χίλια μελίσσια γκρεμίστηκαν, κάηκαν ή έσκασαν στην Παύλιανη Φθιώτιδας.
Ο MELISSOCOSMOS με μια σειρά ενεργειών προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τις αρχές και την κοινή γνώμη.
Και το κάνει αυτό όχι για άλλον λόγο αλλά γιατί πολλοί μελισσοκόμοι θύματα του μανιακού, του το ζήτησαν.
Σε ότι αφορά τις αρχές το παράπονο των μελισσοκόμων  που επλήγησαν είναι ότι δεν δείχνουν ενδιαφέρον.
Τέλος ο MELISSOCOSMOS εξέτασε και σχέδιο βοήθειας αυτών των μελισσοκόμων όπως θα δείτε και πιο κάτω.
Στα θύματα αυτής της ιστορίας ο MELISSOCOSMOS φυσικά δεν μπορεί να ξεχάσει και τα 30 μελίσσια του συναδέλφου Σταύρου Βούλγαρη που του έκαψε πέρυσι ο μανιακός στο ίδιο σημείο.
Σήμερα όμως κι ενώ οι προσπάθειες πιέσεως φτάνουν στο απόγειο τους έλαβα ένα κατάπτυστο σχόλιο το οποίο υπογράφεται από τον γραμματέα του Μ.Σ Λαμίας ο οποίος με καλεί να σταματήσω των προσπαθειών.

Δείτε τι λέει:


Είσαι απαράδεκτος! Αν είναι δυνατόν να παρουσιαζεις φωτογραφίες από το ινερνετ μετά από ράντισμα σαν εικόνα καταστροφής στην Παύλιανη. Δεν είναι όλα για εμπορική εκμεταλλευση!!!! Όσο για το τι κάνουν οι αστυνομία κι ο σύλλογος, μήπως θες να βγάζουμε παράρτημα κάθε μέρα να ξέρουν ολοι;;; Και επειδή θα σου γράψω το όνομα μου, περιμένω 1ον) να σβησεις τις φωτό με τα περσυνα καμένα, και από το διαδίκτυο, 2ον) να αναφέρει όνομα αυτού που σου είπε για το έργο της αστυνομίας και των μελισσοκόμων και 3ον) να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τις οσες ανακρίβειες γραφεις! Πρώτα τις διασταυρώσεις και μετά γραφεις!!! Και φυσικά ΔΕΝ επικοινωνήσει με το σύλλογο Λαμίας για να μάθεις λεπτομέριες... Ασε μας λοιπόν στον πόνο μας αν δεν μπορείς να βοηθήσεις!!!
Στράτος Ράπτης
Γραμματέας Μελισσοκομικου Συλλόγου Λαμίας!

Η απάντηση του MELISSOCOSMOU σε όσα του προσάπτονται είναι η εξής...


Αύριο από τα κεντρικά της Αστυνομίας θα επικοινωνήσουν με την Αστυνομία της Λαμίας, αν θέλετε ενημερωθείτε κι αν δεν γίνει αυτό τότε κατηγορήστε με ότι έχω λάθος πληροφορίες.
Αν κάνετε ενέργειες τότε πρέπει να γνωστοποιηθούν ώστε να φοβηθεί ο δράστης και να σταματήσει αν δεν γίνεται να συλληφθεί.

Δεύτερον, έχω ήδη κάνει πρόταση στον Μ.Σ Λαμίας να καταγραφούν οι πληγέντες και όταν ανοίξουν οι τράπεζες να δημιουργηθεί λογαριασμός ώστε όποιος μελισσοκόμος επιθυμεί να καταθέτει ένα ποσό για ενίσχυση των πληγέντων, πρότεινα μάλιστα να ενημερώσω και να παροτρύνω εγώ ο ίδιος τους μελισσοκόμους από το Blog μου κι ακόμα περιμένω την απάντηση του Συλλόγου, η μη ανταπόκριση του Συλλόγου θα προκαλέσει υποθέσεις για τους λόγους της άρνησης το ξεκαθαρίζω.
Τρίτον, οι φωτογραφίες που αναρτώ προέρχονται όλες από πληγέντες μελισσοκόμους πλην μιας μόνο.
Βλέπετε δεν πιάνουν το δικό σας χέρι για να μου τις στείλουν...

Στο θέμα μας όμως, είχαμε δηλαδή φωτο από καμμένα, φωτο από γκρεμισμένα αλλά όχι από τα σκασμένα, και δεν βλέπω που είναι το μεμπτό αν βάλω μια φωτο αρχείου από σκασμένο μελίσσι προκειμένου να ευαιθητοποιηθεί ο κόσμος.

Τέταρτον, ενώ εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα κατά του Συλλόγου, μου γίνεται αυτή η ύποπτη επίθεση κατά του Blog, η οποία αν είναι γνήσια θα πρέπει να εξετασθεί από την Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση.

Πέμπτον, λέει ο γραμματέας να σβήσω την φωτο από τα περσινά καμμένα μελίσσια.
Γιατί να το κάνω; Δεν κάηκαν εκεί στην ίδια περιοχή; Η μήπως επειδή δεν ήταν δικά σου μελίσσια δεν σε πονάει αγαπητέ γραμματέα;

Τέλος να πω ότι προσωπική μου άποψη είναι ότι η κατάσταση αυτή είναι τοπικιστική, δηλαδή δημιουργείται από ντόπιους μελισσοκόμους που δεν θέλουν μελισσοκόμους από άλλες περιοχές στα μέρη τους.

MELISSOCOSMOS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...