Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Πωλείται μέλι στην ΘεσσαλονίκηΜελισσοκομικές Αγγελίες


Πωλείται ανθομελο 6 δοχεία τον 27 κιλών και 10 δοχεία πευκομελο Χαλκιδικής.
Από μελισσοκομία στην Θεσσαλονίκη

Χωρίς φάρμακα και τροφοδοσία δεκτός κάθε έλεγχος.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Κώστας 6971828307.


          

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεγχο φίλε μου πρέπει να κάνεις εσύ αυτός που θα έρθει να το πάρει τι κουλό είναι αυτό μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά τα πράγματα για να σοβαρευομαστε σιγά-σιγά

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 30 Οκτωβρίου 2015 - 2:36 μ.μ. το κουλό είναι ότι κανένας «επαγγελματίας» μελισσοκόμος δεν αντιδρά με τις απαράδεκτες αγγελίες μελιού που δημοσιεύονται συστηματικά. Έτσι ο κάθε ένας βγάζει μια αγγελία με ένα μικρό όνομα και ένα τηλέφωνο και έληξε. Την διαδικασία και κόστος πιστοποίησης την αφήνει στον κάθε καταναλωτή ξεχωριστά αντί να τα επωμίζεται ο ίδιος παραγωγός.
Ενημερωτικά θα αναφέρω ότι μια ΠΛΗΡΕΣ ανάλυση μελιού δεν ξεπερνάει τα 6οο€ πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας καταναλωτής ξεχωριστά. Αν όμως την έκανε ο κάθε ένας που θέλει να εμπορευτεί μέλι μέσω internet θα επιβάρυνε το συνολικό μέλι με αυτό το ποσό το οποίο δεν θα ξεπερνούσε το 1με 2 € ανά κιλό όταν έχουμε μικροποσότητες. Αυτό το κόστος μπορεί πολύ εύκολα να προστεθεί στο τελικό προϊόν αφού ο καταναλωτής είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμα περισσότερα από 2 € ανά κιλό σε πιστοποιημένο μέλι. Επιπλέων το γεγονός ότι ένα «άριστο» μέλι πωλείται χωρίς αναλύσεις, που μπορεί να αποφέρει μεγαλύτερο κέρδος τον έμπορο ή παραγωγό, ας προβληματίσει τους αγοραστές! Προβληματισμό επίσης προκαλεί και το γεγονός ότι αυτές τις μικροποσότητες άριστου μελιού χωρίς αναλύσεις ο Κώστας, της αγγελίας, δεν μπορεί να τις διαθέσει μόνος του σε γνωστούς και φίλους αλλά βιάζεται να τα ξεφορτωθεί μέσω internet. Βασίλη μου φαίνεται είχες πει ότι θα έβαζες κάποια βασικά στοιχεία για τις αγγελίες… αλλά ξεχάστηκες!!
Με εκτίμηση, Μίμης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...