Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Συσκευή Ενστάλλαξης για Οξαλικό Οξύ απο το melissopolis VIDEO


Φίλες και φίλοι άλλη μια παρουσίαση προϊόντος σήμερα που μέχρι πριν δυο ημέρες δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του.
Πρόκειται για τον δοσομέτρηση Οξαλικού Οξέως, ένα εργαλείο που μοιάζει με νεροπίστολο και έχει την δυνατότητα όταν πατάς την σκανδάλη να αποθέτη υγρό σε όποια ποσότητα το έχεις εσύ ρυθμίσει.
Στην περίπτωση του Οξαλικού Οξέως ξέρουμε σίγουρα ότι πρέπει ανάμεσα στα πλαίσια με πληθυσμό να ρίχνουμε 5ml διαλύματος...
Αυτό το εργαλείο λοιπόν αυτό ακριβώς κάνει, το ρυθμίζεις στα 5ml και σου δίνει την ακριβή δόση που χρειάζεσαι για κάθε πλαίσιο εύκολα και γρήγορα.
Ρουφάει μάλιστα το οξαλικό οξύ από ένα παγουράκι που έχει κρεμασμένο στην μέση του ο μελισσοκόμος.

Είναι ένα προϊόν του melissopolis και δείτε πως ακριβώς το περιγράφει.Στη χορήγηση Οξαλικού Οξέως κατά της βαρρόα, η ακρίβεια στις μετρήσεις είναι καθοριστικής σημασίας για την αποτελεσματικότητα κατά της βαρρόα, αλλά και λόγω της υψηλής θνησιμότητας από λανθασμένη (υπερβολική) δοσολογία.

Ο δοσομετρητής αυτός είναι κατασκευσμένος αποκλειστικά για κτηνιατρική χρήση, όταν η χορήγηση σκευασμάτων απαιτεί μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις υγρών.

Η συσκευή περιλαμβάνει:
- ειδικό δοχείο ενός λίτρου, αποθήκευσης
- σταλάκτη ακριβείας, με μακριά άκρη, για αποτελεσματική ενστάλλαξη ανάμεσα από τα πλαίσια
- ρυθμιστή σταγόνας
- δοσομετρικός σωλήνας 10 ml
- ρυθμιστή δοσολογίας, υψηλής ακρίβειας

Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω μπορείτε να δείτε ή να αγοράσετε τον δοσομετρητή.

http://www.melissopolis.com/syskeyi-enstallaxis-oxalikou-oxews.htmlΠΗΓΗ
http://www.melissopolis.com/


MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικο κόσσμο των μελισσών


          

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω πως τετοια συσκευη δεν χρειαζεται. Ενα μπουκάλι λίτρου με μια τρυπα μπροστα 2mm και ριχνεις με συνεχη ροή πανω στις μελισσες καθε κενου. Λενε πως πρεπει να πεσουν 5 ml. Tο χειμωνα όμως αν δε σηκωσουμε τελάρο δεν μπορούμε να ξερουμε ποσο πληθυσμο εχει στο κενό. Αλλο κενό μπορεί να εχει 1000 μέλισσες, άλλο 2000. Δεν μπορουμε να ξεχωρίσουμε. Επίσης αρκετη ποσότητα πεφτει στο πάτωμα της κυψέλης. Οποτε και μια μικρη αποκλιση κατα την ενσταλλαξη δεν επηρεαζει.

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα ξενα βιντεο δειχουν ειδικες συριγγες και δοσομετρητες. Εμεις οι πατεντιαρηδες με μπουκαλι, προκα, και στο περιπου , ελα μωρε και λιγο παραπανω να πεσει τι εγινε

Ανώνυμος είπε...

Φιλέ μου το χειμώνα όταν αφίξεις τα μελίσσια σου,ξέρεις τι πληθυσμό έχουν
Άρα πράξεις ανάλογα.Με την εξάχνωση και τη σωστή δοσολογία έχεις και σωστή καταπολέμηση.Με μπουκάλι και στο περίπου,καταπολεμας και στο περίπου και αυτό έχει και αντίκτυπο και στις μέλισσες.Όταν μιλαμε για χημεία και ειδικότερα για χημικά σκευασματα και για δοσολογίες πρέπει να είμαστε ακριβείς.

Ανώνυμος είπε...

Sυμφωνω πως πρεπει να είμαστε εκριβείς γενικά με τα φάρμακα. Προσωπικα όμως πιστευω στη συγκεκριμενη θεραπεία πως μεσα στο χειμώνα δεν ξερουμε ακριβώς τον πληθυσμό σε κάθε χαραμάδα όσο κι αν σφίξουμε τα μελίσσια. Ετσι η δόση 5ml ανα πλαίσιο με μέλισσες, πάλι είναι στο περίπου. Είμαι λάτρης του Οξαλικού οξεος για θεραπεία χειμώνα. Μεγαλη σημασία έχει να γίνει με ακρίβεια το διάλυμα οξαλικού και σιροπιού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...