Translate this page

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Anel HoneyPark


Για τη μέλισσα και τη μελισσοκομική πρακτική

Φίλες και φίλοι γνωρίζετε ήδη πιστεύω την εκτίμηση που τρέφω για την ANEL.
Κι έχω πολλούς λόγους γι αυτό.
Τι να πρωτοθυμηθώ;
Τις 20 πλαστικές κυψέλες κομπλέ που δώρισε στους αναγνώστες μου;
Την έκπτωση στα προϊόντα της για μια ολόκληρη εβδομάδα λόγω των γενεθλίων του MELISSOCOSMOU;
Τα ξέρετε άλλωστε.
Επίσης έχω να το λέω, ότι επικοινωνιακά τουλάχιστον είναι κορυφή.
Δεν υπάρχει συνέδριο, ή μελισσοκομικού ενδιαφέροντος διοργάνωση που να μην είναι παρόν ή χορηγός.

Δεν υπάρχει μελισσοκομικό μέσο ηλεκτρονικό ή έντυπο που να μην την αναφέρει.
Και ναι θεωρώ και τυχερούς το έχω ξαναπεί τους μελισσοκόμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που έχουν τέτοια καταστήματα κοντά τους.

Γιατί είναι μεγάλη πίκρα να πηγαίνεις σε καταστηματάκι της επαρχίας να ψωνίσεις απλά πράγματα, κυψέλες, γάντια, γυαλάκια κτλ και να σου λένε δεν έχω και ελα από βδομάδα...
Αν δεν το πάθει κάποιος δεν μπορεί ίσως να καταλάβει πόσο αξία έχουν αυτές οι μικρολεπτομέρειες.


Λοιπόν για μια ακόμα φορά τα κατάφερε και πρωτοτύπησε.
Δημιούργησε το Anel HoneyPark


Ας δούμε περί τίνος πρόκειται όμως:

Η Anel είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μελισσοκομίας από το 1968. Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο υποκατάστημα της εταιρείας, στην περιοχή του Νέου Ρυσίου – Θεσσαλονίκη, στο 17ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών (παράλληλος δρόμος).

 

Έχοντας στην διάθεση μας ένα μεγάλο οικόπεδο αξιοποιήσαμε τον χώρο δημιουργώντας ένα μοναδικό για την Ελλάδα και σπάνιο για τα διεθνή δεδομένα μελισσοκομικό πάρκο, επισκέψιμο από μικρούς και μεγάλους ώστε να γνωρίσουν την μέλισσα και τη μελισσοκομική πρακτική.


Τον χώρο φυσικά μπορούν να επισκεφτούν, μελισσοκόμοι, με τα παιδιά τους, δημοτικά σχολεία και φοιτητές, ή ακόμα και εκδρομείς που θέλουν να δουν κάτι το διαφορετικό.


Γιατί αν και η μέλισσα διαθέτει κεντρί, μεγάλη είναι η αγάπη και η εκτίμηση των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών γι αυτό το μικρο πλασματάκι, και θέλουν να το γνωρίσουν.


Και βλέπουμε κάθε μέρα στα πρόσωπα τους το δέος που νιώθουν όταν γνωρίζουν τον κόσμο της μέλισσας και με πόση προσοχή ακούνε τις πληροφορίες που έχουμε να τους πούμε.


Γιατί πάνω από όλα θεωρούμε ότι η ενημέρωση θα ελευθερώσει την ελπίδα για το μέλλον της μελισσοκομίας.


Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε τρεις θεματικού χώρους μαζί με έναν μελισσοκόμο – ξεναγό του καταστήματος ο οποίος θα μεταδώσει τις γνώσεις του στα ελληνικά και στα αγγλικά. Θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν για την μέλισσα ως οργανισμό, να γνωρίσουν τα εργαλεία του μελισσοκόμου (στολές, καπνιστήρια, ξέστρα, μελιτοεξαγωγείς, εργαλεία απολεπισμού κ.α.), να δούνε τις διαφορετικές κυψέλες που χρησιμοποιούν οι μελισσοκόμοι, να γνωρίσουν τα προϊόντα της μέλισσας (μέλι, κερί, γύρη, πρόπολη, βασιλικός πολτός, δηλητήριο) και τους τρόπους με τους οποίους αυτά συλλέγονται.Τι άλλο προσφέρει το Πάρκο

Μπορείτε να ξεκουραστείτε στο χώρο ανάπαυσης και να απολαύσετε δροσερό γιαούρτι με μέλι, να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές ποικιλίες μελιού καθώς και να αγοράσετε άριστης ποιότητας προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς όπως μέλι, πρόπολη (σε ακατέργαστη μορφή και σε βάμμα), γύρη, βασιλικό πολτό, διάφορα είδη βοτάνων (ρίγανη, φασκόμηλο, λουίζα, χαμομήλι κ.α.), παστέλια με μέλι, προϊόντα περιποίησης από μελισσοκομικά προϊόντα όπως καλλυντικά (κρέμες χεριών, προσώπου, σώματος κλπ) και σαπούνια καθώς και παιχνίδια και άλλα αξεσουάρ γύρω από την μέλισσα και την μελισσοκομία.Επικοινωνήστε μαζί μας για οργάνωση επίσκεψης στο πάρκο καθώς και για προοπτικές συνεργασίας. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε απορία και διευκρίνηση:

Email: info@honeypark.gr
Τηλέφωνο: 2392072786 και 6976696186

17ο χλμ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ, ΤΚ 57001
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
Τ.Θ. 1031
Tel-Fax: (++30) 2392072786

Φίλες και φίλοι αυτό ήταν το πρώτο Μελισσοκομικό πάρκο της Ελλάδος.
Και το δημιούργησε η ANEL.
Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1968 από τον Εμμανουήλ. Ε. Παντελάκη.
Τότε μάλιστα το αρχικό της όνομα ήταν STANDARD όπως θα δούμε σύντομα σε διάφορες αναρτήσεις που ετοιμάζω.

Μέχρι τότε...

 Μπορείτε να δείτε το Anel HoneyPark κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω...

http://honeypark.gr/

Ή και να περάσετε μια βόλτα από το  Anel HoneyPark του Νέου Ρυσίου – Θεσσαλονίκη, στο 17ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, αξίζει τον κόπο πιστεύω!!!


MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...