Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

8 Χρόνια χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο της καρδιάς μας: Ο Χριστόδουλος των Ελλήνων video


Σαν σήμερα ήταν 28 Ιανουαρίου 2008 που έφυγε από κοντά μας ένας μεγάλος άνθρωπος, Έλληνας, και Ιεράρχης.
Ο λόγος για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.
Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος αγαπήθηκε από τον λαό μας όσο κανένας άλλος.
Είχε την ικανότητα να μιλάει στις καρδιές των ανθρώπων ως άλλος Χρυσόστομος πράγμα που ήταν πρωτόγνωρο για το ποίμνιο που δεν είχε συνηθίσει παρόμοιες καταστάσεις ούτε την προ Χριτοδούλου εποχή αλλά πλέον ούτε και την μετά…
Ακριβώς αυτό είναι που κάνει τον Χριστόδουλο μοναδικό, και αναντικατάστατο.
Εξακολουθεί να μας λείπει λοιπόν, και είναι τέτοια η απουσία του που πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα μας έμεινε ορφανή από τότε που έφυγε.
Δείτε το βίντεοMELISSOCOSMOS


          

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι κάθε χρόνο με το φασισταριό τον Χριστόδουλο...που στην επταετία της χούντας λέει δεν ήξερε τι γινόταν γιατί διάβαζε...

Ανώνυμος είπε...

4:54 ....πρέπει να ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ζώο ΡΕ ΦΙΛΕ......πραγματικά...Κ δεν μιλάω από θρησκευτικής άποψης....αλλά μιλάς για έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει Κ είναι στο χώμα,Κ που σίγουρα.....προσωπικά ΕΣΕΝΑ δεν ΣΟΥ έχει κάνει κανένα κακό....αλλά ΞΕΧΑΣΑ...για κάτι σκατοαπλυτους σα Κ ΣΕΝΑ....οποίος είναι έλληνας,χριστιανός,Κ πατριώτης είναι Κ φασίστας....φάε κουτοχορτο γίδι,Κ τραβα στη σπηλιά ΣΟΥ για ύπνο......ΟΥΓΚ.....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 5.50.Έλεος πια.

Ανώνυμος είπε...

Σαν χθες άφησε τον μάταιο τούτο τόπο και κίνησε για την Κόλαση (αν τελικά υπάρχει Θεός, Παράδεισος, και Κόλαση, αν όχι απλά σάπισε και τον φάγαν τα σκουλίκια) ο Χρήστος Παρασκευαΐδης (Χριστόδουλος το καλλιτεχνικό του). Θα τον θυμόμαστε για πάντα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ας θυμηθούμε μερικούς.
1. Δεν ήξερε για τα κακά πραγματάκια που γίνονταν επί Χούντας, γιατί διάβαζε.
2. Ήταν ο πρόδρομος που έφερε την ακροδεξιά του Καρατζαφέρη, η οποία με την σειρά της έστρωσε τον δρόμο να έρθουν και οι νεοναζί.
3. Κήρυξε θρησκευτική επανάσταση (ή αλλιώς Ορθόδοξη σταυροφορία) γιατί απαιτούσε να φακελώνονται όλοι ως πρόβατά του βάσει των αστυνομικών τους ταυτοτήτων.
4. Έσπειρε δικούς του ορθόδοξους Αγιατολάχ στις μισές μητροπόλεις της Ελλάδας.
5. Είπε νευριασμένος σε έναν 15χρονο "εσύ γιατί γελάς; είσαι χαχας;" επειδή γελούσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε λύκειο.
6. Εμπλέκονταν σε πλήθος σκανδάλων, οικονομικών και μη, που κουκουλώνονταν σε χρόνο dt.
7. Παρότι 70χρονος και με λίγες πιθανότητες επιβίωσης ακόμη και με μεταμόσχευση, παρέκαμψε λίστα μεταμοσχεύσεων ως "ιδιάζουσα περίπτωση" και πήρε μόσχευμα που θα μπορούσε να σώσει κάποιο νέο άνθρωπο.
8. Εκστόμισε την ατάκα "γιατί Θεέ μου εγώ κι όχι κάποιος άλλος;" όταν έμαθε για την αρρώστια του και μάλιστα το επανέλαβε και μπροστά στις κάμερες.
9. Έγινε μετά θάνατον μασκότ και έμπνευση της εφημερίδας "Στόχος" της Χ.Α.
10. Σε κύρηγμά του ξεστομίσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι κουσούρι, κάτι που αν είχε συμβεί σε οποιαδήποτε ανεπτυγμένη χώρα θα είχε αναγκάστει να παραιτηθεί από την θέση του σε χρόνο dt (ο Χριστόδουλος ήταν και ο ίδιος ομοφυλόφιλος).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...