Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Ενδιαφέρον σχόλιο: Ηθικό δίδαγμα ότι ο MELISSOCOSMOS πλέον ενοχλεί...και ενοχλεί και πολύ!!!

 

Στην ανάρτηση με τίτλο: Ευκάλυπτος Rosea: Λέτε ένα λάθος να μας βγει σε καλό;
 
Ανώνυμος είπε...
Βασίλη καλησπέρα. Συγχαρητήρια για το blog σου. Απο τότε που έκλεισα την τηλεόραση σε παρακολουθώ ανελλιπώς. Δεν υπάρχεις. Είσαι μακράν ο καλύτερος blogger. Κάθε βράδυ είμαστε όλοι καθηλωμένοι. Θερμή παράκληση: βάλε ένα μικρό κειμενάκι στο τέλος των άρθρων για αποποίηση ευθυνών. Ξέρεις απλό. Εγώ ο Ξεσφίγγης δηλώνω ότι δεν έχω καμιά ευθύνη αν κάποιο βλήμα κάνει/πιστέψει αυτά που γράφω.

Τελικά αυτή η Φρόσω είναι ήρωας. Για λίγα κλικ παραπάνω πληρώνει την τρέλα σου. Τελικά αξίζει? Βγαίνει καμιά καλή διαφήμιση; Καμιά χορηγία; Ή τζάμπα ο κόπος και το βρισίδι.
Να σ'εχει ο μελισσοκομικος θεός καλά για αυτά που μας δίνεις.
Απάντηση MELISSOCOSMOU 

MELISSOCOSMOS είπε...
10.14 blog έχω, δεν έχω ΜΚΟ να παίρνω χορηγίες.
Όχι ότι αυτά που λες δεν γίνονται, πάντως εγώ το blog το θέλω να λειτουργεί αφιλοκερδώς, γιατί διαφορετικά δεν θα έχω ελευθερία λόγου.
Τώρα αν κάποιοι δυσκολεύεστε να το πιστέψετε το καταλαβαίνω κι αυτό, μα θα πρέπει να κατανοήσετε ότι το blog το διαχειρίζεται ένας ξεροκέφαλος άνθρωπος που δεν κάνει εύκολα πίσω από τις αρχές του, ακόμα κι όταν πρόκειται για χρήμα.
Είμαι φτωχός μεν, ισως ο φτωχότερος ολων οσως μπαίνουν εδω μέσα, μα μου αρκεί που μπορώ και πληρώνω το ενοίκιο και τις υποχρεώσεις μου.
Η υγεία μου και η υγεία της οικογένειας μου είναι ο μεγαλύτερος πλούτος του κόσμου, δεν ζητάω τίποτα παραπάνω.
Αν είχα χρήματα θα έκανα ταξίδια και θα συμμετείχα σε περισσότερα σεμινάρια ανα την Ελλάδα να γνωρίσω περισσότερους φίλους μου.

Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν τα σχολιάζω με αφήνουν αδιάφορο.
Ξέρεις μετά από 18 χιλιάδες σχόλια που έχω δημοσιεύσει έχω πάθει ανοσία πλέον, ούτε με πικραίνουν ούτε με πληγώνουν αυτά, γελάω κιόλας κι εγώ δεν στο κρύβω.


Όσο περισσότερο μεγαλώνει σε δημοφιλία το blog τόσο πιο χυδαίοι γίνονται οι εχθροί του.
Πιστεύουν οι δύστυχοι ότι με βλακείες θα με βλάψουν.
Πως αν αφήσουν να εννοηθεί στον κόσμο ότι εγώ τα παίρνω, ότι ο κόσμος θα με μισήσει.

Δεν έχουν την δυνατότητα να σκεφτούν όμως πως αν τα έπαιρνα δεν θα είχα κανέναν λόγο να το κρύψω.
Μαγκιά μου θα ήταν να βγάλω χρήματα στις μέρες μας κιόλας, κουνώντας απλά τα δάχτυλα μου στο σπίτι μου.
Που είναι το κακό σε αυτό;

Αν τα πάρω λοιπόν, οι πρώτοι που θα το μάθουν θα είναι οι αναγνώστες μου από εμένα το ίδιο κι όχι από ανώνυμους.
Πάντως δεν έχω τέτοιον σκοπό, σε ότι αφορά την δραστηριότητα που σχετίζεται με το blog τουλάχιστον...

 
          

6 σχόλια:

maxtor10 είπε...

Πιστεύω ότι ασχολούμενος με τέτοιου είδους κείμενα σαν αυτό, καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο και χρόνο στην σελίδα, είναι ανούσιο.
Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη την δημοσιοποίηση με επιχειρήματα και το θέμα συζητάτε προς την καλύτερη ιδέα (κατά & υπέρ).
Τώρα αν κάποιος μπορέσει και επωφελείται πχ(διαφήμιση) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΑΠΤΕΙ το κοινό του και φυσικά τον ίδιο ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Αλέξανδρος Αρμένης είπε...

Βασίλη καλημέρα!Αν σε οτι κάνει κανείς βάζει σαν κριτήριο το χρηματικό κέρδος που μπορεί να έχει,τότε η αποτυχία είναι σίγουρη.Με 430 ευρώ αναπηρική σύνταξη προσπαθώ να επιβιώσω,να βοηθήσω την κόρη μου που σπουδάζει και να επενδύσω στην μελισσοκομία η οποία δεν μου αποδίδει περισσότερα από αυτά που επενδύω,αυτό που με κρατάει στην ζωή μετά από το παιδί μου είναι η μέλισσα και όχι τα χρήματα που έτσι κι αλλιώς δεν έχω και ούτε τα μελίσσια μου δίνουν,αν όμως σταματήσω να έχω μελίσσια ίσως και να πεθάνω.Ετσι αν παίρνεις λίγα χρήματα από κάποιες εταιρίες γιά να διαφημίσεις τα προϊόντα τους -που εγώ πιστεύω ότι παίρνεις-καλά κάνεις και τα παίρνεις αλλά παράλληλα καλά κάνεις και σε μας που γνωστοποιείς κάποια προϊόντα που ίσως δεν τα γνωρίζαμε,αλλά δεν νομίζω ότι όλη η ιστορία του melissocosmou γίνεται μόνο γιά το χρήμα γιατί αν κάποιος δεν είχε την αγάπη και το πάθος δεν θα έκανε τόσο αγώνα που κάνεις γύρω από την μελισσοκομία αλλά και σε οποιοδήποτε τομέα.Επειτα κάποια άρθρα που είναι άχρηστα ή και γελοία γιά μένα ,είναι πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα γιά κάποιον άλλο και το αντίθετο.Ομως δεν ξέρω να επαινώ ούτε να ευχαριστώ για μιά ενημέρωση ή χρήσιμη πληροφορία που πήρα από σένα,ξέρω όμως πολύ καλά να κατακρίνω και να χλευάζω οτιδήποτε δημοσιεύεις και το κουφιοκεφαλάκι μου το θεωρεί βλακεία ή ότι κρύβει κάποια ιδιοτέλεια!Ξέρεις γιατί; Γιατί σε ζηλεύω και επειδή είμαι ανίκανος να κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνεις πρέπει με κάθε τρόπο να προσπαθώ να σε μηδενίσω -αυτό μπορώ να το κάνω- ώστε να είμαστε ίσσοι και όχι εσύ καλύτερος από μένα.Γιατί έχω θεωρήσει ανταγωνιστές μου λάθος ανθρώπους και θεωρώ ανταγωνιστή μου και προσπαθώ να φτασω και να ξεπεράσω τον Γκλαβά,τον Στεφανή,τον Παντελίδη ,τον Αθανασιάδη, (ας με συχωρήσουν τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα του χώρου,δεν μπορώ να κάνω διαφήμηση σε όλους),ενώ ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος ανταγωνιστής μου που πρέπει να πολεμήσω και να ξεπεράσω είναι ο ίδιος μου ο εαυτός,αν καταφέρω και ξεπεράσω αυτόν τότε και μόνο τότε θα γίνω καλύτερος και μεγαλύτερος.Αν υποθέσουμε ότι το κριτήριο του καλού και μεγάλου μελισσοκόμου είναι ο αριθμός των μελισσοσμηνών που κατέχει,τότε πρέπει να αποκτήσω περισσότερα μελισσοσμήνη απ αυτά που έχω εγώ και όχι περισσότερα απ αυτά που έχεις εσύ Βασίλη!Με την ευκαιρία ,είμαι αυτός που σου έστειλε το μήνυμα για το ηλεκτρονικό εμπορίο,ίσως να ενδιαφέρει κάποιους συναδέλφους εντός και εκτός εισαγωγικών.Και μη ξεχάσω οι Εβραίοι είχαν κρεματόρια και όχι κρεμόριο!!!Καλημέρα σε όλους!!!

Nick G. είπε...

Οφείλω να καταθεσω ο,τι ξέρω κι ο,τι ακουσα.
Ο Βασίλης ο Ξεσφιγγης, τον οποίο γνωρίζω μόνο από τη φωτογραφία του που βλέπω στο blog και εκείνος δεν με ξέρει καν, με έχει βοηθήσει στις όποιες απορίες έχω και μου έχει απαντήσει αμέσως στα μελισσοκομικά ερωτήματα που του εθεσα.
Έμαθα δε, από επαγγελματία που διαφημίζει την επιχείρηση του στο blog, ότι δεν του παιρνει χρήματα για τη διαφημηση.
Αυτά τα ολίγα επειδή ....το καλό πρέπει να λέγεται.

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο Βασίλη όταν καόιος που γράφει με ...Ανωνυμία... αποδεικνύει τον τρόπο που έχει μεγαλώσει και την παιδεία που έχει . Αγαπητέ λοιπόν ανώνυμε ..... οσοι επέλεξαν στη ζωή τους να κινηθούν στην ανωνυμία τους άλλοτε με κουκούλα , άλλοτε με τον δείχτη του χεριού , άλλοτε γλιστρώντας ως γυμνοσάλιαγκες και άλλοτε ...έχει πολλά άλλοτε....... η ιστορία , η κοινωνία και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ τους γύρισαν τη πλάτη και το ανώνυμο έργο τους είναι στα σκουπίδια . Συνέχισε ή συνεχίστε , όποιος ανώνυμος και εαν είσαι η είστε, να χτυπάτε καποιον που εαν ηταν άλλος στη θέση του θα είχε 500.000 Ευρω εισόδημα το χρόνο . Α και για να μην ξεχασω πληρώνονται και με το ίδιο νόμισμα ....Ένας ανώνυμος .....

φωτης είπε...

Γουσταρεις και τα Διαβαζεις,
ομως τα αρθρα του βασιλη,ΜΑΛΑΚΑ

evangelos naxios είπε...

γεια σου Βασίλη,μην μασας,η κοινωνία έχει απ'όλα........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...