Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

ΟΤΑΝ Η Ε.Ε. ΕΒΑΖΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ένα έγγραφο από το μακρινό 1996 το οποίο είχε φέρει στο φως η εφημερίδα «Μακεδονία» μας δείχνει πως το ελληνικό κράτος απαγόρευε σε κτηνοτρόφους να… παράγουν! Συγκεκριμένα επιβλήθηκε πρόστιμο 5 δισ. δραχμών επειδή οι κτηνοτρόφοι ξεπέρασαν την ποσόστωση παραγωγής αγελαδινού γάλακτος κατά 60.000 περίπου τόνους.

Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί. Την προηγούμενη χρονία είχαμε πάλι υπέρβαση του ορίου ποσόστωσης αυτή τη φορά κατά 14.000 τόνους με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να πληρώσουν πρόστιμο 1,2 δισ. δραχμών. Όλα αυτά για υπερπαραγωγή!

Τέλος το άρθρο αναφέρει ότι το όριο παραγωγής αγελαδινού γάλακτος ανερχόταν αυστηρά στους 625.000 τόνους και σε περίπτωση υπέρβασης επιβάλλονταν πρόστιμα. Μια προδοτική τακτική η οποία μας στέρησε πολύτιμα έσοδα τα οποία τόσο πολύ χρειάζοταν η Ελλάδα όπως αποδείχθηκε…

πηγή

Σχόλιο MELISSOCOSMOU
Οι ποσοστώσεις αυτές ισχύουν μέχρι σήμερα.
Αν ένας νέος άνεργος θελήσει να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία και την παραγωγή αγελαδινού γάλακτος δεν μπορεί γιατί αυτό απαγορεύεται και καμία εταιρεία δεν θα δεχτεί να αγοράσει το γάλα του βάση νόμου.
Μόνο όσοι ασχολούνται ήδη μπορούν κι όταν θα γεράσουν και θα τα παρατήσουν τότε τέλος το Ελληνικό γάλα.
Αυτό το κάνουν για να εισάγουμε από Γερμανία και Γαλλία γάλα σε μορφή παγοκολώνας.
Παρόμοια απαγόρευση υπάρχει και στα κρασιά και στα σταφύλια.
Στα καλαμπόκια στο σκληρό σιτάρι, το βαμβάκι, τις ιχθυοκαλλιέργειες και σε πολλά προϊόντα ακόμα.
Για να μην επαναστατήσουμε μας λαδώνουν με μερικές επιδοτήσεις που όλο και μειώνονται κάθε χρόνο που περνάει κατά 10%.
Μόνο που έτσι η ανεργία δεν καταπολεμιέται και μεγαλώνει.
Αυτή είναι η Ε.Ε και το νόμισμα της το Ευρώ.

Όμως με 27% ανεργία από την οποία το 65% είναι στις νέες ηλικίες, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι η οικονομία θα πηγαίνει όλο και χειρότερα.
Οι φόροι δεν θα μπορούν να πληρωθούν και είναι λογικό αυτό από την στιγμή που ο άλλος είναι άνεργος πως να πληρώσει ενφια πχ;
Θα δημιουργείται έλλειμμα στα ταμεία και η τρόικα θα λέει ότι για να εκταμιεύσω την επόμενη δόση βάλε κι άλλους φόρους να καλύψεις το έλλειμμα.
Ούτε τότε ο άνεργος θα έχει να πληρώσει φόρο όμως και η ανεργία μαλιστα όλο και περισσότερο θα αυξάνει....
Τα μαθηματικά λάθος δεν κάνουν αυτό είναι νόμος.

Μέχρι την ερχόμενη άνοιξη λοιπόν θα βρισκόμαστε ξανά σε οριακό σημείο και θα μιλάμε πάλι για Grexit, οι τράπεζες θα είναι ακόμα κλειστές και δεν θα κυκλοφορεί ρευστό ούτε για κουλούρι στην Ομόνοια.
Τότε θα μας διώξουν κακήν κακώς από το Ευρώ και θα είναι πολύ πιο δύσκολο από το να φύγουμε τώρα μόνοι μας και με σχέδιο.

Γιατί το θέμα δεν είναι το αν θα φύγουμε από το Ευρώ, αλλά το πότε θα φύγουμε από το Ευρώ.
Και οι Ευρωπαίοι το ξέρουν αυτό, και μας κρατάνε μέχρι να ετοιμαστούν αυτοί όσο καλύτερα γίνεται για να μην κινδυνέψουν οι οικονομίες τους και το ευρώ.

Το ζητούμενο είναι εμείς τι κάνουμε για να μην πονέσουμε πολύ.
Η απάντηση είναι τίποτα...
Ο ένας πρωθυπουργός μετά τον άλλον προσπαθεί να μην σκάσει απλός στα χέρια του η χειροβομβίδα της εξόδου.
Αυτή θα σκάσει όμως κάποια στιγμή είναι απολύτως σίγουρο αυτό, και δυστυχώς δεν έχουμε φτιάξει ούτε ένα ανάχωμα να καλυφτούμε με ασφάλεια για αυτό το ενδεχόμενο.

Πορευόμαστε προς το Ζάλογγο χορεύοντας σαν σύγχρονες σουλιώτισσες, μόνο αυτό κάνουμε!!!


MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών


          

1 σχόλιο:

Βασίλειος Ζαχαριάδης είπε...

Ολα αυτά, τίς προδοσίες δηλ. ΟΛΩΝ τών μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων (σέ κάθε παραγωγή: αγροτική-βιομηχανική-βιοτεχνική) τά κατήγγελε ο ΜΕΓΑΛΟΣ Σωτήρης Σοφιανόπουλος τής ΧΡΩΠΕΙ εδώ καί 25 χρόνια. Είχε κάνει εκατοντάδες εκπομπών μέ αυτά τά θέματα στόν δίαυλο High TV τού δημοσιογράφου Κώστα Χούντα. Ο Σοφιανόπουλος ΜΑΣ ΕΔΙΔΑΞΕ τίς απίστευτα μεγάλες δυνατότητες παραγωγής πλούτου σέ κάθε τομέα, κυρίως στόν αγροτικό.
Τό γάλα είνε μία από τίς χιλιάδες περιπτώσεων πού προδίδεται ο Ελληνας εδώ καί 40 χρόνια! Είχαμε αυτάρκεια σέ γαλακτοκομικά (μέ 50% εξαγωγές) καί σέ όλα τά βασικά διατροφικά προιόντα. Ο Καραμανλής παρέλαβε τό '74 1.500.000 αγελάδες καί σέ 4 χρόνια τίς μείωσε στό μισό μέ τούς αθλίους νόμους, τήν αγορανομία, τούς φόρους...! Τό '81 έπεσε καί η ταφόπλακα τής ΕΟΚ...
Γι' αυτόν τόν λόγο είχε ιδρύσει καί τό Κόμμα Ελληνισμού από τό 1982 καί κατήλθε στίς εκλογές τό '96 καί τό '00. Αλλά ο λαός δέν καταλάβαινε τό παραμικρό τυφλωμένος από τό "Τσοβόλα δώσ'τα όλα". Τώρα πληρώνει τήν τύφλα καί ολιγοφρένειά του...
Καί όπως ανέφερε ένας άλλος μεγάλος Ελληνας ο Παναγιώτης Μαρίνης:

Η ΠΙΟ ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ..!
(α) ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ!!
ΑΠΛΩΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ…
(β) ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΠΛΟΥΤΟ (ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ
ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ..!)
(γ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ-ΠΡΩΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΩΡΕΑΝ!!
(δ) ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ
ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.
ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΖΑΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ή ξυπνάμε Ή τό πολύ σέ 20 χρόνια ΕΞΑΦΑΝΙΖΩΜΑΣΤΕ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...