Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Μέθοδος αντιμετώπισης της βαρρόα με υπερθερμία VIDEO


Εναλλακτική μέθοδος αντιμετώπισης της βαρρόα χωρίς τις παρενέργειες των χημικών ή πτητικών ουσιών και των οργανικών οξέων.
Μέθοδος φιλική προς την μέλισσα και ακίνδυνη για τον άνθρωπο, την εφαρμόζουμε από το 1995 στον αγρό απευθείας στο μελίσσι χωρίς να απομακρύνουμε το γόνο. Από την εμπειρία αυτή προέκυψε η συσκευή «THERMOVAR» η οποία χρησιμοποιείται με επιτυχία για την αντιμετώπιση του ακάρεος βαρρόα.
ΠΗΓΗ

ΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ YouTube

MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών

          

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερωτηση...ποτε ειναι ο καταλληλος καιρος για εφαρμογη της θερμοβαροα?
Και επισης ξερει κανεις τιμη για το μηχανισμο?

PANAGIOTIS είπε...

καλη αλλα θελη μιση ωρα για καθε μελισση αν εχησ διακοσιεσ κυψελεσ ποσεσ συσκευεσ πρεπη να εχησ και να υπαχη και ρευμα κοντα οταν κυκλοφορησε ειχε πανο απο 300 ευρω αν εχησ λοιγα ειναι καλη

ΑΡΗΣ είπε...

Επειδή ο εφευρέτης της, είναι και δάσκαλος μου,ενημερωτικά σας λέω ότι,κάνουμε θεραπεία δύο φορές το χρόνο,Αύγουστο και Ιανουάριο.Το Καλοκαίρι κάνουμε ένα μελίσσι την ημέρα,ανά συσκευή,το Χειμώνα μέχρι και τρία ανά ημέρα και συσκευή.Απαιτεί κόπο και κόστος η μέθοδος,όμως τα συντριπτικά της πλεονεκτήματα είναι,ότι είναι αποτελεσματική ακόμα και με γόνο και το κυριότερο δεν μπαίνουν ξένες ουσίες στην κυψέλη,εγκεκριμένες ή όχι.

ΑΡΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...