Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Το πάρτι συνεχίζεται!!! Μεγεθυντικός φακός κεφαλής ποιότητας και με led κατάλληλος για βασιλοτροφία μόνο με 11.90€


Σας το είπα ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εξαιρετικές και σε προσιτή τιμή.
Αυτή την φορά ξανά με ξετριπωτήρι τον Αλέξανδρο ο MELISSOCOSMOS σας δείχνει οικονομικό μεγεθυντικό φακό κεφαλής, ώστε να βλέπουμε καλύτερα το σκουλήκι για τον εμβολιασμό, και με led ώστε να φωτίζει την κηρήθρα, και με 5 διαφορετικούς φακούς μεγένθυσης ώστε να μπορούμε να βρούμε τι μας βολεύει καλύτερα για την όραση μας.

Ας δούμε το σχόλιο του Αλέξανδρου πρώτα όμως!

 
Νομίζω ότι ο κόσμος πλέον ξυπνά. Η όλη κατάσταση στην μελισσοκομία έχει καταντήσει το ίδιο παράλογη
με την κατάσταση στα είδη γάμου και βάπτισης. Σε όποιο προϊόν μπαίνει η περιγραφή "γάμου" ή "βάπτισης" κατευθείαν η τιμή εκτοξεύεται στα ύψη. Όμοια και τα είδη που κυκλοφορούν στο εμπόριο μόλις λάβουν την ετικέτα "μελισσοκομικό" η τιμή τους εκτινάσσεται.

Δείτε και τις πληροφορίες του προϊόντος...

Μεγεθυντικός φακός κεφαλής Oem No:9892B
Κωδ.:159228

Άμεσα διαθέσιμο


Μεγενθυντικός φακός κεφαλής με 2 led και με 5 διαφορετικά γυαλιά μεγένθυσης.(1.0x, 1.5x, 2.0x, 2.5x,3.5x)

11.90€

Δείτε και το site που τους πουλάει στον σύνδεσμο πιο κάτω

http://www.alifragis.com.gr/ell/product/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82-Oem-No9892B

          

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to idio ακριβωσ το πουλανε εδω κοντα στα 40 ευρω.....ebay κ αγιοσ ο θεος....γεμισαμε κλεφτοκοταδες

Αλέξανδρος Σιώζος είπε...

Με το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω καμία σχέση, για να μην νομίζει κανείς ότι κάνω διαφήμιση, εγώ πήρα ένα άλλο σετ που δένει με λουρί στο κεφάλι και παίρνει και 2 σετ φακών αν χρειαστεί. 13 ευρώ μόνο!!! Και σας λέω επειδή το έχω χρησιμοποιήσει, ότι είναι άριστο και βοηθά να βλέπεις την προνύμφη ανετότατα. Σε μελισσοκομικά καταστήματα οι τιμές ήταν κοντά στα 20 ευρώ, σε ορισμένα ακόμη και 40. Δείτε και τα υπόλοιπα σετάκια μεγεθυντικών φακών κεφαλής που έχει το κατάστημα και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Επίσης μπορείτε με αναζήτηση να βρείτε και άλλα καταστήματα που έχουν τέτοια είδη, εγώ βρήκα αυτό και αυτό μοιράστηκα. Μην το βάζετε κάτω, ψάξτε και θα βρείτε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...