Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Καταιγίδες σήμερα ενώ το Σάββατο ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 41C...Μοιράζει πόνο ο καιρός!!!


Σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα από νωρίς το πρωί αναμένονται βροχές και πιθανώς καταιγίδες που κατα τη διάρκεια της ημέρας και πρώτα από τα βορειοδυτικά, θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση. Εώς το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα και θα είναι ιδιαίτερα έντονα κατά τόπους το μεσημέρι και απόγευμα ενώ υπάρχει και κίνδυνος χαλαζοπτώσεων και υπερχειλήσεων ρεμμάτων και αγωγών ομβρίων υδάτων.
Υποχώρηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ όμως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, οπότε όμως θα επηρεάσει κυρίως τις ηπειρωτικές περιοχές.

Η Αττική με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι δεν θα επηρεαστεί σημαντικά και θα σημειωθούν μόνο παροδικές βροχές το απόγευμα. Αντίθετα, για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένονται βροχές από το πρωί της Δευτέρας και ισχυρές βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι.

Νεώτερα για την εξέλιξη του κύματος κακοκαιρίας, σε επόμενη ανακοίνωση.

Καραγιαννίδης Αθανάσιος

Ε.A.Α. – Πεντέλη

Σχόλιο MELISSOCOSMOU
Όπου βρέξει πάλι σήμερα τα μελιτώματα την έχουν άσχημα, γιατί το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παππάς  που λέει κι ο λαός.
Ο τρελός καιρός όμως φέτος δίνει τα ρέστα του.
Κοιτάζοντας στο http://www.meteo.gr/ τον καιρό για το Αγρίνιο παρατήρησα ότι μέρα με την ημέρα θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας.
Το Σάββατο όμως θα παει 41C.
Τα λόγια περιττεύουν νομίζω, ότι κι αν πούμε είναι περιττό...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

share