Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Αποφάσισαν την ολοκληρωτική εξόντωσή μας! Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα – ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!


Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα

Μια φωτογραφία 1000 λέξεις… το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα… ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!

Απαγορεύεται η φύτευση, εξαιτίας του ότι η “ράτσα” της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο “Codex Alimentarius”, βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή “τέτοιου τύπου” με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.

Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο, ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες, γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί!

Ποτέ μην αφήσεις αμαθείς ανθρώπους να κρίνουν.

Φωκυλίδης (Γνώμαι, 86)

Και να προσθέσω:

Ένας και μοναδικός τρόπος για να σταματήσει αυτή η πρακτική:Σαμποτάζ στα σούπερ μάρκετ, τα μπακάλικα και τους παραγωγούς που εμπορεύονται τέτοια είδη! Διαβάζετε τα καρτελάκια! Αφήστε αυτά τα προϊόντα στα ράφια τους να τα φάνε μόνοι τους!!!! Η οικονομική ζημιά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν!!!!

Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε, με όποιον τρόπο μπορείτε!!! Είναι ίσως η πιο σημαντική πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια!!!

Το θέμα είναι ίσως από τα σοβαρότερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τώρα και στο εξής, πχ να φανταστείτε ότι τις πατάτες Νάξου τις έχει κατοχυρώσει Ολλανδική εταιρεία, οπότε για να σπείρει κάποιος πατάτες Νάξου θα πρέπει να αγοράσει σπόρο από τους (αγνούς) Ολλανδούς!!!

Και τι άλλο θα δούμε…
“bonsaiclub”

από sibilla-gr

          

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη μην πέφτεις στην παγίδα της τρομολαγνείας άσχετων που σχολιάζουν ότι τους κατέβει για μερικά κλικ..
Ως γνωστόν η σπόρά πατάτας απαιτεί πιστοποιημένο πατατόσπορο για λόγους αποφυγής διασποράς ασθενειών και παθογόνων, πχ νηματώδεις.

Πάνος είπε...

Δεν είναι αυτή η περίπτωση - ο καρπός αποτελεί προϊόν πατέντας και απαγορεύεται η αναπαραγωγή του.
Αφήστε τις στα ράφια να τις φάνε μόνοι τους !!!

Ανώνυμος είπε...

αυτή η ένδειξη υπάρχει εδώ και 5 χρόνια το λιγότερο

Ανώνυμος είπε...

http://ellinikahoaxes.gr/2013/06/22/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη άλλο πράμα είναι ο Codex alimentarius και άλλο πράγμα συζητάς. Πρόσεξε γιατί εκτείθεσαι

BASILIS-BEST είπε...

Εγώ θα τονίζω προτιμώ Ελληνικές! !!

BASILIS-BEST είπε...

Προτείνω Ελληνικές!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι hoax,δηλαδή ένα από τα ψέματα - ηλιθιότητες που κυκλοφούν στο διαδίκτυο.Ευτυχώς υπάρχει το ellinikahoaxes.gr που αποδεικνύει το αυτονόητο. Όπως και εδώ. Ανοίξτε τον παρακάτων σύνδεσμο.
http://ellinikahoaxes.gr/2013/06/22/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...