Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Ο MELISSOCOSMOS μοιράζει νέα εγκεφαλικά!!! Πόσο κοστίζουν οι μελιτοεξαγωγείς στο εξωτερικό; Μήπως ο Ελληνάκος πληρώνει τον κούκο αηδόνι;;;


Όπως έχω ξαναπεί αυτό το Blog είναι η φωνή του Έλληνα μελισσοκόμου.
Όταν ο Έλληνας μελισσοκόμος στενάζει επειδή οι έμποροι του αγοράζουν το μέλι του κοψοχρονιά, αυτό το Blog δεν έχει το δικαίωμα να μην το καταγράψει αυτό, όσο καλές σχέσεις κι αν έχει με τις εταιρείες.
Το ίδιο και με τα μελισσοκομικά προϊόντα.
Ασυνήθιστες διαφορές στις τιμές μελισσοκομικών εργαλείων δεν μπορεί να μην σχολιαστούν.
Πως είναι δυνατόν να πληρώνουμε στην Ελλάδα της κρίσης, στην Ελλάδα που η τιμή του μελιού δεν παρουσιάζει άνοδο, έως και 5 φορές με καπέλο ένα μελισσοκομικό εργαλείο σε σχέση με το εξωτερικό;
Στο θέμα των κηρηθρών αφού εξάντλησαν όλα τα επιχειρήματα τους, και είδαν ότι δεν στέκουν, τελευταία πιπιλίζουν νέα καραμέλα ότι τα παίρνω τάχα από Αλβανούς και διαφημίζω τις κηρήθρες τους.
Τους απαντάω λοιπόν.

Όσο τα παίρνω από τους Έλληνες άλλο τόσο τα παίρνω κι από τους Αλβανούς.
Όσα μου δίνουν οι εταιρείες που διαφημίζω στο Blog μου, άλλα τόσα μου δίνουν και οι Αλβανοί.
Τώρα πιθανώς να αρχίσουν να λένε ότι τα παίρνω και από διεθνείς κατασκευαστές μελιτοεξαγωγέων.

Με κολακεύει η αίσθηση που υπάρχει ότι γνωρίζω τους πάντες και τα πάντα σε διεθνές επίπεδο, και πως τους τα παίρνω κιόλας, μα δεν είναι καθόλου έτσι.
Ποτέ μου δεν επεδίωξα να χωθώ σε τέτοιες καταστάσεις.
Το αντίθετο επεδίωξα, να μην μπλέξω με τέτοια.
Δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν είμαι επαγγελματίας κάτοχος ιστοσελίδας.
Ούτε θέλω να γίνω.
Είμαι ευτυχισμένος με την δουλειά του μελισσοκόμου και δεν την αλλάζω.
Ως μελισσοκόμος καταγράφω τις εμπειρίες μου σε αυτό το Blog και το διαθέτω να τις καταγράφουν και άλλοι συνάδελφοι αν το θελήσουν.
Εδώ μιλάμε μελισσοκομικά.
Ότι θέμα μας προβληματίζει το λέμε.
Είτε οι ακριβές κηρήθρες, είτε οι ακριβοί μελιτοεξαγωγείς.

Το ερώτημα λοιπόν είναι...
Πόσο κοστίζουν οι μελιτοεξαγωγείς στο εξωτερικό; Μήπως ο Ελληνάκος πληρώνει τον κούκο αηδόνι;;;

Και η απάντηση είναι ΝΑΙ.
Πληρώνουμε τον κούκο αηδόνι.

Στις 12.00 η πρώτη ανάρτηση για τις τιμές τον μελιτοεξαγωγέων


MELISSOCOSMOS

            

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το 2014 το χειμώνα εγω πήρα από έξω μελιτοεξαγωγεα.τιμη;πολύ καλή.

Μαριος είπε...

Προσωπικά ευχαριστώ για το blog. Είμαι αρχάριος με μοναδική γνώση σεμιναρίων και βιβλίων.Μελεταω τις αναρτήσεις στο blog και με βοηθάνε,οπως και οι γνώσεις των παλιών μελισσοκομων.Εχω λίγο καιρό που ασχολούμαι με τη πρώτη κυψελη και τις έχω αγαπήσει.Περιμένω πως και πως να πάω να τις φροντίσω και να τις περιποιηθω. Παρακαλώ όσο είναι δυνατόν εμείς οι καινούργιοι και νέοι χρειαζόμαστε γνώσεις όχι για να πλουτισουμε αλλά για να μη ταλαιπωρουμε τα ζωντανά και κυρίως να κάνουμε σωστή χρήση των προϊόντων τους χωρίς να τις λειλατουμε!Μια απάντηση σε όσους σε κατηγορούν θα ήταν:Κανένας μελισσοκομος δεν εκτρεφει μέλισσες για να μη τους πάρει ούτε μια σταγόνα μέλι,οπότε αν κάποιος με blog πληρώνεται από τα "clicks" οι τις διαφημίσεις καλά κάνει όσο εμάς μας παρέχει γνώσεις και πληροφορίες.Κανεις δε δουλεύει τσάμπα εδώ.Αν τώρα σπαζονται που κάποιος βγάζει έστω και λίγο χρήμα με blog καλά θα κάνουν να σκεφτούν το πόσο δουλειά θέλει ένα άρθρο και πόσο χρόνο 😉

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη βάρα !!!

Ανώνυμος είπε...

giati den egkri9hke t sxolio m?

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη μη μαδάει.Δεν είσαι μόνος σου. Χτυπά όσους μας χτυπάνε και όποιος σε ενοχλεί απλά δώσε μας το όνομα, να δει τη δύναμη του αγοραστικού κοινού.

Σημείωση: Σίγουρα δε μπορώ να συγκρινω την ποιότητα inox κατασκευης του Γεωργακη με των κινεζων, αλλά ένα μοτέρ 250€ μπορώ να το συγκρινω με αυτό των 60-70€.Η διάφορα είναι στο αυτοκόλλητο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...