Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Πόσο μας στοιχίζουν η ΟΜΣΕ ο συνδικαλισμός και τα κέντρα Μελισσοκομίας εν έτει μνημονίου 2016 photos Μέρος πρώτο


Βρισκόμαστε στο Σωτήριο έτος 2016.
Κράτος σε κατάσταση πτώχευσης, φόροι παντού, εισφορές ανεβασμένες, ο λαός σε κατάσταση δυστυχίας, ήδη πολλοί συνάνθρωποι μας τρέφονται σε συσσίτια και σε κάδους σκουπιδιών, και αρκετές χιλιάδες Ελλήνων έχουν αυτοκτονήσει.
Αυτές είναι εικόνες καθημερινότητας.
Κι όμως.
Οι ισχνές αγελάδες στύβονται, και αν ακόμα αντί για γάλα παράγουν αίμα.
Παρακάτω θα δείτε πόσο μας στοιχίζει ο μελισσοκομικός συνδικαλισμός, και πόσο τα μελισσοκομικά κέντρα στην Ελλάδα.
Θα δείτε στους πίνακες ποιο κάτω ΟΜΣΕ και Μελισσοκομικά κέντρα να δαπανούν για κάθε εργαζόμενο που απασχολούν από 25 έως 35 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.
Και κάπου εδώ θα θέσω ένα ερώτημα.


Γιατί δεν ξοδεύετε από 20 χιλιάδες για κάθε εργαζόμενο, για να σας περισσέψουν και 30 χιλιάδες ώστε να προσλάβετε εποχικούς φύλακες πυρασφάλειας που να περιπολούν τους καλοκαιρινούς μήνες στα πευκοδάση της Ελλάδας;
Αύριο έρχεται και δεύτερο μέρος με δαπάνες που αφορούν την έρευνα, που δεν έχουμε στην Ελλάδα.
Και λέω ότι δεν έχουμε γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο που να έχει δημοσιευτεί ώστε να δούμε ότι όντως αυτές οι έρευνες γίνονται τελικά.
Δείτε και φρίξτε ελεύθερα λοιπόν.

Αναλυτικά:
Στους πιο κάτω πίνακες θα δείτε που διαθέτονται τα χρήματα αυτά, δηλαδή τι πληρώνονται με αυτά τα χρήματα.
ΠΗΓΗ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ


          

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν οργανισμοί του υπουργείου Γεωργίας που υπολειτουργούν, οι εγκαταστάσεις τους σαπίζουν και απλα πληρώνουν υπαλλήλους που δεν κάνουν τίποτα, μιας και ερευνες δεν τρέχουν π.χ. ΕΛΓΟ Δημητρα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα χρήματα δίνονται από το 1997 έως σήμερα δηλαδή 19 ολόκληρα χρόνια και αυτά είναι όλα παράνομα γιατί η νομοθεσία της Ε.Ε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα απαγορεύει να πληρώνονται λειτουργικές ανάγκες (μισθοί, ενοίκια,μετακινήσεις κλπ). Τώρα αντιλαμβάνεστε γιατί ο Ντούρας σε κάθε τεύχος του περιοδικού Μελισσοκομικό Βήμα βάζει και μια φωτογραφία του Μπόλαρη ή των άλλων υψηλόβαθμων πολιτικών του Υπουργείου. Έτσι είναι η Ελλάδα μας, όσο μεγαλύτερη γλώσσα έχει κάποιος για γλύψιμο τόσο περισσότερα θα φάει.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκαιο ο 10:37 ότι είναι παράνομα τα λεφτά που δίνει το κράτος στην ΟΜΣΕ. Αυτό αναφέρεται στον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης αριθ. 1306/2013 στο άρθρο 19 όπου αναγράφεται ότι οι δαπάνες που συνδέονται με τα διοικητικά έξοδα προσωπικού (μισθοί, ενοίκια κλπ) δεν είναι επιλέξιμες. Ολα αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία και επέκταση της χλωρίδας. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται τίποτε γιατί ο Ντούρας είναι αντίθετος να φυτευθεί έστω και ένα δενδράκι από τα λεφτά του κανονισμού

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...