Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Έπιασε δουλειά ο Ο Σύλλογος Μελισσοκόμων Καρδίτσας


Ο Σύλλογος Μελισσοκόμων Καρδίτσας ενημερώνει τους μελισσοκόμους του νομού ότι ξεκίνησε η συνεργασία του συλλόγου με την Λέσχη 4Χ4 και την Ραδιολέσχη Καρδίτσας.
Η συνεργασία αυτή επικεντρώνεται στην βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν τα μέλη της Λέσχης 4Χ4 επάνω στα βουνά σε περιπτώσεις κλοπής μελισσιών,ατυχημάτων των μελισσοκομικών αυτοκινήτων,επιθέσεις αρκούδων σε κυψέλες,βλαβών,θεομηνιών κλπ.
Τα μέλη της εν λόγω λέσχης συμμετέχουν σε αποστολές πολιτικής προστασίας εκπαιδευμένα σε δύσκολες συνθήκες βοηθώντας αποτελεσματικά σε κάθε περίπτωση.

Η ραδιολέσχη Καρδίτσας έχοντας την υποδομή να επικοινωνεί με οποιοδήποτε σημείο στον Ελλαδικό χώρο(ακόμα και σε μέρη που δεν πιάνουν τα κινητά) με τους χιλιάδες ραδιοερασιτέχνες μπορεί να βοηθήσει στην επιτήρηση μελισσιών και παροχή βοήθειας με την άμεση μετάδοση πληροφοριών στον σύλλογο μας, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος, να εκπαιδεύσει μελισσοκόμους στην ραδιοτηλέφωνία και έτσι να γνωρίσουν φίλους και στο πλέον απομακρυσμένο σημείο που έχουν πάει τα μελίσσια τους.
Η συνάντηση που έγινε μεταξύ του ΔΣ των Μελισσοκόμων Καρδίτσας με τους εκπροσώπους της Ραδιολέσχης Καρδίτσας και της Λέσχης 4Χ4 απέδωσε καρπούς και προσδοκούμε στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των μελών των τριών συλλόγων και σε άλλους τομείς όπως η συνδιοργάνωση γιορτών, η αλληλοεκπαίδευση κ.α.
Για πληρέστερη ενημέρωση των φίλων μελισσοκόμων θα υπάρξουν επεξηγηματικές διευκρινίσεις και ανάλυση σε δημοτική αίθουσα απο μέλη και των τριών συλλόγων στο προσεχές μέλλον και θα ανακοινωθεί απο τον τύπο και την σελίδα στο facebook ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τηλέφωνο συλλόγου 6994428689           

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kali fasi

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στους καρδιτσιωτες για αυτό που ξεκινανε να κανουν,σιγουρα θα εχει θετικα αποτελέσματα και παλι μπραβο.

Ανώνυμος είπε...

ετσι,
ωραια μες τα ποταμια και την αγρια φυση με τα 4Χ4.
μην τυχων και μεινει τιποτα ορθιο.
ετσι το ευχαριστιωνται και η πεστροφες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε πέστροφες μονο σολομους θα μας τρελανουνε αυτοι της Green peace

Ανώνυμος είπε...

πεστροφες ψαρευω εγω, με καλαμι και τεχνιτο δολωμα περπατωντας μες το ποταμι.
εσυ σιγουρα χρησιμοποιεις δυναμιτη, αφου δεν υπαρχουν πεστροφες εκει που εισαι εσυ.
και μετα βολταρεις με το 4Χ4 για να ευχαριστηθεις την φυση.

ΛΥΚΟΝΙ είπε...

φυσιολατρες με 4χ4 ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
μιλαμε για μεταλαγμενες καταστασεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...