Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άνεργο πατέρα που πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια


Η Είδηση της ημέρας

Την αυστηρότητά τους εξάντλησαν οι αρχές σε έναν άνδρα με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα. Ο άνεργος πατέρας πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του, όμως τώρα καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ καθώς δεν είχε άδεια.

Στις 3 Αυγούστου, ένας αστυνομικός τον εντόπισε να πουλάει ντόνατς στην Αγία Μαρίνα Χανίων και του επέβαλε το πρόστιμο.


Εκείνος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή είναι τρίτεκνος, άνεργος από το 2011 και δεν διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα. Υποστήριξε επίσης ότι η σύζυγός του δεν διαθέτει κανένα εισόδημα από καμία πηγή τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο πουλά ντόνατς είναι για να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη για τη διαβίωση της οικογένειάς του.

Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε, απέρριψε την προσφυγή του, επικυρώνοντας ουσιαστικά το βαρύ πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.
Πηγή: candianews.gr

          

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά φασιστερα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΗΚΑΜΕ.ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αλλο ενα προστιμο, ειναι αριστερο προστιμο.
Προβατα τρεξτε στον Κουλη να σωθειτε.
Μπεεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

όχι θα κατσουμε στον αλεξ ΜΠΑΑΑΑΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι παράνομος;

Ανώνυμος είπε...

κοπριτες της κυβερνησης,, ολα τα κανουν για την καρεκλα,,
ΕΤΣΙ ειναι η αριστερα.??? Αλλα "εχουσιν γνωση οι φυλακες"..
ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ..

George Mitsikas είπε...

Τα πραγματα δεν ειναι οπως τα νομιζετε. Το άτομο αυτό ειναι γνωστό ως επικεφαλής ομάδας περίπου 20 παρανομων μικροπωλητών. Αυτό καταγγέλλουν οι πρόεδροι του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας, Παύλος Τρουλάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Πλατανιά «Ο Ιάρδανος», Αντώνης Κοκολοδημητράκης, μιλώντας στο parakritika.gr.

Χαρακτηριστικά σημειώνουν πως πρόκειται για τον επικεφαλής ομάδας πλανόδιων πωλητών, κυρίως αλλοδαπών, χωρίς άδεια, που λυμαίνεται τις παραλίες του βορείου άξονα στα Χανιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...