Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Το Βουλγαρικο μέλι είναι ανώτερης ποιότητας και τo πιο περιζητητο στις αγορές της Ευρώπης...


Σχόλιο MELISSOCOSMOU
Ο μόνος λόγος που δημοσιεύω την ανάρτηση είναι για να επισημάνω τις διαφορές.
Ο Βούλγαρος Υπουργός δηλώνει και πολύ καλά κάνει ότι το Βουλγάρικο μέλι είναι το καλύτερο της Ευρώπης.
Απο την άλλη ο δικός μας ανθέλληνας Υπουργός δήλωσε ότι η μελισσοκομία στην Ελλάδα δεν έχει μέλλον.
Εγώ θα πω πως όταν έχεις το κράτος αντίπαλο σου, αντι για σύμμαχο τότε είναι πολύ φυσικό να μην έχεις μέλλον.
Ας προσέχαμε!!!

«Το Βουλγαρικο μέλι είναι ανώτερης ποιότητας και την πιο περιζητητο στις αγορές της Ευρώπης ", δήλωσε η υπουργός Γεωργίας και Τροφίμων Desislava Taneva


κατά την έναρξη της 14ης Διεθνους Έκθεσης Μελισσοκομίας - Πλέβεν 2016. Σύμφωνα με τα λόγια της, η συντριπτική πλειοψηφία της παραγωγής πηγαίνει σε ξένες αγορές. Δίνει ως παράδειγμα τη Γερμανία, όπου οι απαιτήσεις ποιότητας για τα προϊόντα είναι πολύ υψηλες.

Η Υπουργός Taneva ανακοίνωσε ότι ο τομέας της μελισσοκομίας παρουσιαζει καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. "Για το 2015 η μελισσοκομεία στη Βουλγαρία έχει αυξηθεί πάνω από 11%. Έχουμε μια αύξηση στον αριθμό των αποικιών μελισσών με περίπου 27%. Το 2015, η παραγωγή μελιού έφθασε σχεδόν 11.400 τόνους », παρατήρησε ο Υπουργός Γεωργίας.

Η Desislava Taneva υπενθύμισε ότι η κοινοποίηση έγινε για την τροποποίηση του ΠΑΑ 2014 - 2020, το οποίο έχει ως στόχο να στηρίξει έμμεσα σμήνη μελισσών. Εξήγησε ότι εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της τρέχουσας εκστρατείας άμεσων πληρωμών για το τρέχον έτος, και θα συμπεριληφθεί μια οδηγία για την παροχή ποικίλης βόσκησης και φυσικής επικονίασης για τις μέλισσες.

Η Υπουργός Γεωργίας και Τροφίμων επεσήμανε ότι πέρυσι μόλις πάνω από 350 φαρμες μελισσοκομιας έχουν εφαρμοστεί στο πλαίσιο των διαφόρων μέτρων του ΠΑΑ και θα πρέπει να υποστηριχθούν. ". Αυτό που πήραμε ως δέσμευση πριν από ένα χρόνο, τώρα είμαστε σε θέση να το εξελιξουμε και να το ολοκληρωσουμε », πρόσθεσε η Taneva.

Συνεχάρη τους συμμετέχοντες στην 14η έκθεση και τους ευχήθηκε καλύτερες τιμές και αγορές.


ΠΗΓΗ
http://greekfood.tv/

          

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά; Είπε ο Ε. Αποστόλου ότι η μελισσοκομία στην Ελλάδα δεν έχει μέλλον; Έχεις ακριβή δήλωση πουθενά; Ρωτάω ειλικρινά γιατί το ακούω τώρα πρώτη φορά.

MELISSOCOSMOS είπε...

Ειπε οτι δεν εχει μελλον γιατι δεν ειμασστε οργανωμενοι.
Περυσι το ειπε στην Θρακη.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είναι ο μόνος υπουργός ελαιοπαραγωγικης χώρας που υπέγραψε για να εισαχθούν 45000 τόνοι ελαιολάδου στην Ευρωπαϊκή ένωση αδασμολογιτο. Οι άλλοι υπουργοί ούτε να το ακούσουν. Το μέλι θα τον εμπόδιζε;

Ο Γορτύνιος είπε...

Δεν χρει'αζεται να το πει ο κ. Υπουργός, το λένε οι πράξεις τους {24% το ΦΠΑ στη Ζάχαρη, αύξηση στη φορολογία και αύξηση στο ΟΓΑ} τι άλλο θέλεις.

Ανώνυμος είπε...

......Και που εισαι ακομα!!!!! Αντε και εις χειροτερα....

Ανώνυμος είπε...

Είστε λαϊκιστές παντελώς.εσεις οι άνω των πενήντα καταστρέψατε την χωρα.οι φασίστες του πασοκ (συριζα νέο πασοκ)και της δεξιας.λυπαμε..ειμαι νέος μελισσοκομος.ρε μελισσοκοσμε ξυπνα..έρευνα σοβαρη και επιστημονική θέλουμε.οχι φωτογραφίες με γδαρμενα αρνιά.

MELISSOCOSMOS είπε...

12.21 ειμαι συναδελφος σου μελισσοκομος.
Δεν ειμαι ερευνητης ή επιστημονας.
Δεν ξερω να κανω ερευνα.
Φωναζω μονο οπως φωναζεις κι εσυ, και πολλοι ενοχλουνται κιολας απο αυτο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...