“Μεταλλευτικές δραστηριότητες και επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία”: Ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

“Μεταλλευτικές δραστηριότητες και επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία”: Ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη

Η Πανεπιστημιακή Κοινότητα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των κατοίκων του τόπου μας, για το κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας που αφορά την εξόρυξη χρυσού, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 11:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρουπόλεως, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση-ημερίδα με θέμα: «Μεταλλευτικές δραστηριότητες και επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία».


Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες όπως ο κ. Κυριάκος Παναγιωτακόπουλος Καθηγητής Εδαφολογίας και μεταλλείων χρυσού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

κ. Σαράντης Δημητριάδης Ομότιμος Καθηγητής Γεωλογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Ραψομανίκης Σπυρίδων Καθηγητής Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Γιάννης Τέντες Αναπλ.Καθηγητής Βιοχημείας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Θεόδωρος Κωνσταντινίδης Αναπλ. Καθηγητής Υγιεινής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Ανδρέας Θρασυβούλου Καθηγητής Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Θα είναι ιδαίτερα σημαντική η παρουσία σας στην ανωτέρω εκδήλωση

Αλεξανδρούπολη, 6-3-2013


Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής


Καθηγητής Θέσπις Δημητρίου