Καταγγελία αναγνώστη - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Καταγγελία αναγνώστη

Του Μιχαλόπουλου Γιάννη

Μόλις επικοινώνησα με τον συνεταιρισμό Melichrysos στην Λάρισα αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με το δηλητήριο μελισσών ( συλλογή, εμπορία, κατάρτιση στο αντικείμενο ) μέσω του τηλεφώνου που δημοσιεύετε στο Blog.
Θα ήθελα να κάνω δημοσίως γνωστό πως η συμπεριφορά τους απο την στιγμή που ανέφερα πως είμαι νέος μελισσοκόμος και ενδιαφέρομαι για το αντικείμενο ήταν προσβλητική, επιθετική.
Δεν υπήρχε καμία διάθεση για πληροφόρηση και η απάντηση τους ήταν '' εάν ενδιαφέρεστε ε τότε ασχοληθείτε κύριε τί ακριβώς θέλετε απο εμάς? ''.

Αμέσως μου έδωσαν να καταλάβω πως έχουν θέλουν την αγορά του δηλητηρίου αποκλειστικά για προσωπικό τους όφελος, δίχως καμία διάθεση ανταλλαγής γνώσεων προς νέους μελισσοκόμους όπως αποβλέπει το δικό σας Blog. 
Πέρα απο την τραγική αντιμετώπιση ενός νέου συναδέλφου ο οποίος απο την πρώτη κουβέντα αντιμετωπίζεται ώς ένας πιθανός ανταγωνιστής απέναντι σε ολόκληρο συνεταιρισμό ο οποίος μάλιστα ίσως να είναι και ο μόνος στον Ελλαδικό χώρο που ασχολείται με το αντικείμενο... η ερώτηση μου είναι γιατί αυτοί οι άνθρωποι προβάλλονται απο το Blog σας απο την στιγμή που το μόνο που αποβλέπουν είναι μια κλειστή εμπορική κάστα? 
Αυτή είναι η κουλτούρα του μελισσοκομου που προσπαθείτε να καλλιεργήσετε και την οποία θα πρέπει και εμείς οι νέοι να την μεταφέρουμε στους επόμενους που θα αναζητήσουν γνώση απο εμάς? Ή μήπως στους επόμενους θα πρέπει να μην δείξουμε τίποτα ώστε να μην έχουμε πιθανούς ανταγωνιστές στην αγορά? 
Με συγχωρείτε για το ύφος και επίσης δεν εκφράζω μία ρομαντική άποψη κάποιου ο οποίος απλά μόλις μπήκε στην διαδικασία και περιμένει να τα βρεί όλα ρόδινα. 
Είναι η τέταρτη χρονιά που ασχολούμαι επαγγελματικά και μάλιστα η πρώτη που έχω κέρδος μετά απο τρία χρόνια που ουσιαστικά έκανα απόσβεση στον κεφάλαιο μου. 
Έχω προς το παρόν 200 μάνες και συνεχίζω. Ποτέ όμως δεν αρνήθηκα βοήθεια και γνώσεις στον οποιοδήποτε μπορούσα να φανώ χρήσιμος. Ευχαριστώ πολύ.

 Μιχαλόπουλος Γιάννης.Σχόλιο ιστολογίου


Ο MELISSOCOSMOS θα δίνει πάντα βήμα στους μελισσοκόμους που έχουν να πουν κάτι επώνυμα.
Γιατί πιστεύει ότι ο μελισσοκόμος πρέπει να αποκτήσει φωνή επιτέλους...MELISSOCOSMOS