Κινητοποιήσεις σε ολη την Ελλάδα απο τους Αγρότες: Συνάντηση αντιπροσωπείας των αγροτών με τον Γιάννη Στουρνάρα - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Κινητοποιήσεις σε ολη την Ελλάδα απο τους Αγρότες: Συνάντηση αντιπροσωπείας των αγροτών με τον Γιάννη Στουρνάρα


Με τον υπουργό Οικονομικών θα συναντηθεί την Πέμπτη στις 12.45 αντιπροσωπεία των αγροτών που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.
Την συνάντηση έχουν ζητήσει οι αγρότες από την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο των επαφών που κάνουν με την πολιτική ηγεσία και σκοπεύουν να του θέσουν το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, από το θέμα της φορολογίας και το κόστος παραγωγής μέχρι την ρύθμιση των χρεών.


Στο μεταξύ, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας προετοιμάζονται για το νέο συλλαλητήριο που έχουν εξαγγείλει για την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι με σημείο εκκίνησης το μπλόκο και καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά.

Από την πλευρά τους οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας έχουν προγραμματίσει νέες κινητοποιήσεις για την Τετάρτη και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συγκεντρωθούν περίπου στις 12.00 το μεσημέρι στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ρίου.

Το βράδυ της Τρίτης έκλεισαν για λίγες ώρες την εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
www.hprt.gr