Ας ενεργοποιηθούν ουσιαστικά οι Σύλλογοι !!! - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Ας ενεργοποιηθούν ουσιαστικά οι Σύλλογοι !!!Ρεπορτάζ με θέμα τις κλοπές των μελισσιών παρουσίασε η τηλεόραση του ALPHA χτές 9-3-2014. Ένα θέμα που απασχολεί όλους.
Στο ρεπορτάζ μίλησαν μελισσοκόμοι που έχουν πέσει θύματα κλοπών, και αναφέρθηκε το δίκαιο αίτημα μας, ότι η τροχαία πρέπει να αρχίσει να κάνει έλεγχους τα βράδια, και να ζητάει μελισσοκομικό βιβλιάριο όταν βλέπει να μεταφέρονται μελίσσια.
Γιατί μπορεί η μέλισσα να έχει ένα σωρό εχθρούς, αλλά έχει και πολλούς φίλους!!!
Μακάρι οι σύλλογοι να ενεργοποιηθούν περισσότερο και να απαιτήσουν τόσο από την Τροχαία , τους Δήμους αλλά και τα Δασαρχεία να υπάρξει μια καλύτερη συνεργασία.


Εγώ θα πρότεινα οι Σύλλογοι να προχωρήσουν σε ολιγόμηνες προσλήψεις ανθρώπων που θα έχουν τους τομείς τους για την φύλαξη των μελισσιών. Όταν κάποιος θέλει χιλιάδες Ευρώ για αντικατάσταση μια μικρή συνδρομή από όλους μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί ενδεχομένως και μέσω ΟΑΕΔ να διερευνηθεί η πιθανότητα προσλήψεων μέσω προγραμμάτων. Και μην βιαστεί κάποιος να πει δεν γίνεται , γιατί θα του απαντήσω το έψαξε ; Θα πει κάποιος μα είναι δυνατόν ; Ο φόβος φυλάει τα έρμα......


Πηγή: http://delphihoney.blogspot.gr/2014/03/blog-post_10.html#more