Οι κοιμώμενοι και η πραγματικότητα!!! - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Οι κοιμώμενοι και η πραγματικότητα!!!Νέο άρθρο

Ο MELISSOCOSMOS με την δική σας αγάπη έγινε ένα μεγάλο blog, ίσως ένα από τα μεγαλύτερα στον χώρο του Αγροτικού τομέα και φυσικά πρώτος στην Μελισσοκομία.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας, η οποία έρχεται κυριολεκτικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου όπου υπάρχουν Έλληνες!!!

Πόσα μηνύματα με μελισσοκομικές ειδήσεις έρχονται καθημερινά στο blog και να σας το πω δεν θα το πιστέψετε...
Πολλές φορές δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα σε μια ημέρα, ή άλλες φορές είναι αδύνατον να απαντήσω σε όλα μόνος μου.

Φυσικά οι πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις έρχονται με υποσημείωση ότι αυτή είναι μόνο για δική μου ενημέρωση και δεν πρέπει να δημοσιευτεί!!!

Έτσι εκ των πραγμάτων αναγκάζομαι γνωρίζοντας πολλά, να τηρήσω σκληρή γραμμή και να χρησιμοποιήσω υψηλούς τόνους στα άρθρα μου.

Η στάση αυτή νιώθω ότι με κάνει αγαπητό στους απλούς αναγνώστες, αλλά και πολύ μισητό σε όσους κατακεραυνώνονται μέσα από τα γραπτά μου.

Τελευταία μαθαίνω ότι υπάρχουν και αντιδράσεις από μελισσοκομικούς κύκλους για την ενασχόληση μου με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), του στυλ ότι τον Ξεσφίγγη δεν έπρεπε να τον εντάξετε στο κόμμα γιατί δεν συνδικαλίστηκε πότε του...

Τι είναι όμως αλήθεια ο συνδικαλισμός αγαπητοί μου και τι προσέφερε στην Μελισσοκομία αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα;

Θα σας πω τι είναι.

Είναι το δεκανίκι των πολιτικών, είναι τα όργανα που προετοιμάζουν τις καταστάσεις για τις συμφορές που θα βρουν τους εργαζόμενους.

Πχ ετοιμάζει η κυβέρνηση μια μύωση μισθών... Την ανακοινώνει στον πρόεδρο του συνδικαλιστικού οργάνου, ο οποίος φυσικά είναι και φίλα προσκείμενος της κυβέρνησης, που με τη σειρά του ανακοινώνει μια απεργία για να εκτονωθεί η οργή των μισθωτών, και τέλος έρχεται η προαναγγελθείσα μείωση χωρίς άλλη αντίδραση.

Δεν θα αναφερθώ στους συνδικαλιστές και στο ποιών τους, γιατί βλέπετε ποιοι είναι και τι είναι οι εργατοπατέρες μας, αλλά νιώθω δέος προς την σοφία της Ελληνικής γλώσσας, οπού βλέπουμε ότι στη σύνθετη λέξη συνδικαλιστής, υπάρχει μέσα αυτούσια και ολόκληρη η λέξη ληστής...

Αναρωτιέμαι όμως, για πιο λόγο ο μελισσοκόμος πρέπει να απέχει από το Αγροτικό κόμμα που γεννιέται στην χώρα, και αν αυτό μας συμφέρει ως κλάδο.

Τα ζύγισα καλά λοιπόν τα υπέρ και τα κατά, και κατέληξα ότι ο μελισσοκομικός τομέας πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο λόγος είναι απλός συνάδελφοι.

Είναι γνωστό ότι στην πολιτική ζωή της χώρας υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις.

Ιστορικά κόμματα πεθαίνουν και νέα γεννιούνται συνεχώς το τελευταίο διάστημα.
Ο Αγροτικός κόσμος της χώρας είναι ανάστατος απ άκρη σ άκρη, και γνωρίζω ότι μετά από πολλά χρόνια χιλιάδες αγρότες κάνουν ενέργειες και ζυμώσεις για την δημιουργία κόμματος που να προωθεί τα συμφέροντα του κλάδου και να έχει θέση στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου.

Η βάση αυτού του εν δυνάμει κόμματος αριθμεί πάνω από 1 εκατομμύριο ψήφους και έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας αυτού του εγχειρήματος.

Η Μελισσοκομία είναι αλληλένδετος κρίκος της Γεωργίας και Κτηνοτροφίας της χώρας, και μας συνδέουν μείζοντα θέματα όπως η εκάστοτε ΚΑΠ, η πολίτικη των μεταλλαγμένων προϊόντων που δεν πρέπει με τίποτα να επιτραπεί, η οικονομική πολιτική, οι κοινοτικές επιδοτήσεις, η προστασία του περιβάλλοντος, οι νέες καλλιέργειες, το θέμα των εισαγόμενων προϊόντων, οι τιμές παραγωγού, και τόσα άλλα είναι κοινά προβλήματα που απαιτούν αγώνα από τον Αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο και θα ήταν έγκλημα η απουσία των μελισσοκόμων από την διεκδίκηση τόσο δίκαιων αιτημάτων.

Αναλογιζόμενος λοιπόν όλα αυτά με τίμησε η πρόταση του ιδρυτή του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), ή οποία αφού συνοδεύτηκε από εγγυήσεις ότι το νεοϊδρυθέν κόμμα δεν θα συνδεθεί με το παλαιό κατεστημένο που μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε την αποδέχτηκα.

Φίλες και φίλοι σας ξέρω και με ξέρετε.

Θεωρώ ότι με ξέρετε μάλλον καλύτερα απ ότι εγώ σας ξέρω αφού τις απόψεις μου τις γνωρίζετε χρόνια τώρα μέσα από αυτό εδώ το blog.

Ελπίζω ακόμα πως αν ο Θεός το επιτρέψει και το ΑΚΚΕΛ βγει ενεργά στον πολιτικό στίβο, ότι θα με στηρίξετε.

Και σας γνωστοποιώ ότι αν συμβεί αυτό θα είναι κόντρα στην θέληση πολλών και ισχυρών, που κρατούν τις τύχες μας στα χέρια τους, και αντί να τις υπερασπίζονται ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ τον ύπνο του δικαίου... και σε ότι με αφορά, θα είναι και τιμή μου που μάχομαι γι αυτό που αγαπώ ερχόμενος πεντακάθαρος να σας κοιτάξω στα μάτια, χωρίς να έχω πολιτευτεί ή συνδικαλιστεί ποτέ μου μάλιστα!!!
MELISSOCOSMOS