ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ < ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ... - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ < ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ...


Ο Μελισισσοκομικός Σύλλογος Σαρωνικού <Το Κεντρί >,ενημερώνει τα μέλη του αλλά και όλους τους αναγνώστες ότι η μεγαλύτερη επένδυση στην μελισσοκομία δεν απαιτεί κυρίως χρήμα αλλα γνώση.
Χωρις γνώση υπάρχει κίνδυνος κάποιος να ξοδέψει και τελικά να χάσει αρκετά χρήματα,γιατί θα πίστευε οτι έτσι μπορεί να γίνει μελισσοκόμος. 
Ο σύλλογός μας πιστεύει οτι μόνο ο καλά ενημερωμένος στη Μελισσοκομία,μπορεί να πετύχει.
Για τον λόγο αυτό προσπάθησε και πέτυχε,σε συνεργασία με κατάλληλο Πανεπιστημιακό Καθηγητή,ώς εκπαιδευτή,να διοργανώσει ΠΛΗΡΗ ΚΥΚΛΟ, μελισσοκομικών μαθημάτων (Θεωρία-Πράξη), <ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 150 ΩΡΩΝ >,καλύπτοντας όλα τα θέματα που πρέπει να γνωρίζει ,όποιος επιθυμεί πραγματικά,να δημιουργήσει μιά παραγωγική μελισσοκομική μονάδα Ικανή να του προσφέρει το επιθυμητό οικονομικό αποτέλεσμα. 
Στα παραπάνω μαθήματα θα γίνει ΠΛΗΡΗ ενημέρωση και απο ειδικό Ιατρό Αλλεργιολόγο ,ειδικευμένο στο δηλητήριο της μέλισσας. 
Όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα δοθούν,σε όποιον επιθυμεί σε CD.  
Επίσης θα δοθεί σε όποιον επιθυμεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Μαθημάτων. 
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκεύή και ώρα 17.00-22.00,στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου της Δημοτικής κοινότητας Αναβύσσου,στην ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΑΤΤΙΚΗΣ. 
Το κόστος του σεμιναρίου θα είναι και για τα Μέλη και για τα μη Μέλη του συλλόγου  ΜΟΝΟ  25 ΕΥΡΩ.

Το σεμινάριο-μαθήματα, θα γίνεται κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Δευτέρα και ώρες απο 17.00-22-00. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο τηλέφωνο 6999244444 - 6999936775 , Πρόεδρο του συλλόγου ΑΚΡΙΒΟ Προκόπη.