Δείτε πως λειτουργεί ο Παγκύπριος σύνδεσμος μελισσοκόμων με δυναμικές κινητοποιήσεις!!! - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε πως λειτουργεί ο Παγκύπριος σύνδεσμος μελισσοκόμων με δυναμικές κινητοποιήσεις!!!


Αν και λίγο αργά, εντόπισα το κάλεσμα του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων προς τους μελισσοκόμους της Κύπρου ώστε να μαζευτούν και να διαμαρτυρηθούν προς το υπουργείο, προκειμένου αυτό να μεριμνήσει για τα προβλήματα του κλάδου ώστε η μελισσοκομία να έχει μέλλον στο νησί. 
Θλίβομαι μόνο που και εδώ δεν έχουμε ανάλογες ενέργειες και ας είμαστε πολλοί περισσότεροι μελισσοκόμοι, που μπορούμε να μαζευτούμε και να κάνουμε μια πιο επιτυχημένη παρουσία, και φυσικά και εδώ τα προβλήματα του κλάδου είναι υπέρ αρκετά...

Εδώ αντίθετα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να μην στραβώσει ο κόσμος προς την Ελιά και πέσει κι άλλο το ποσοστό της... και ο νοών νοείτω!!!

Γιατί άλλωστε όπως έχω ξαναπεί ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα είναι ένα πολιτικό εργαλείο προκείμενου να προστατεύει τα κόμματα από την οργή του λαού, και όχι ένα εργαλείο που να προστατεύει τον λαό από την αλαζονεία της εξουσίας, όπως θα έπρεπε δηλαδή.

Προς το παρόν ο MELISSOCOSMOS το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ανοίγει τα μάτια του κόσμου, να διαβάζει εδώ πως πραγματικά έχουν τα πράγματα στην μελισσοκομία και ας πονάνε οι αλήθειες πάρα πολύ.

Άσε που υπάρχει και ελπίδα επιτέλους να ξυπνήσει κάποτε και ο ραγιάς βλέποντας την σκληρή πραγματικότητα κατά πρόσωπο...
Κι αν ξυπνήσει τότε...


MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών