ΕΚΤΑΚΤΟ !! - 'ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ' ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ !! - 'ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ' ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!


Συνάδελφοι η αλλαγή του κλίματος του πλανήτη είναι γεγονός.
Οι βροχές μπορεί να αργούν περισσότερο να έρθουν, αλλά όταν ερχονται είναι καταρρακτώδες.
Ρέματα και δρόμοι γίνονται ποτάμια και πλημμυρίζουν σπίτια χωράφια και φυσικά μελισσοκομεία.
Από σήμερα το βράδυ οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για πολλές βροχές σε όλη την χώρα.
Καλό είναι αν έχουμε μεριμνήσει τα αναγκαία για την προστασία των μελισσιών μας λοιπόν...

Ιστορική κακοκαιρία σημειώνεται τις τελευταίες ώρες σε όλη την Ελλάδα, με σφοδρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις. Τέτοια κακοκαιρία, χρόνια είχε να σημειωθεί στη χώρα μας.

Τις επόμενες ώρες, προβλέπεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με ακόμα πιο σφοδρές καταιγίδες, οι οποίες τη νύχτα και τα ξημερώματα του Σαββάτου, θα είναι επικίνδυνες ακόμα και για τη σωματική μας ακεραιότητα. Καλό θα ήταν τη νύχτα, να μη βγείτε στη Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς μπορεί να κινδυνέψετε από τη κακοκαιρία.

Τα φαινόμενα το βράδυ, θα συνοδεύονται από χαλάζι, κεραυνούς, ανέμους ως και 11-12 μποφόρ καθώς και σφοδρές βροχοπτώσεις. Ο κίνδυνος για πλημμύρες είναι τεράστιος. Μακριά από ρέματα, δέντρα και ποτάμια, αλλά μακριά και από προβλήτες σε λιμάνια.

Τονίζουμε και πάλι, ότι τα φαινόμενα θα είναι σφοδρά, και πως θα πέσει σε κάποιες περιοχές, τόση βροχή όση δεν έχει πέσει σε μισό χρόνο. Προστατευτείτε για να μην έχουμε κανένα θύμα από τη κακοκαιρία απόψε. Το κρύο θα είναι τσουχτερό. Ευτυχώς ο καιρός από πλευράς φαινομένων θα βελτιωθεί τη Κυριακή.
MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών