Κάλεσμα για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση της διαδικασίας παραγωγής Βασιλικού πολτού από την ΔΕΛΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ!!! - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση της διαδικασίας παραγωγής Βασιλικού πολτού από την ΔΕΛΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ!!!


Η ΔΕΛΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ και ο Δημήτρης Γκλαβάς προσωπικά προσκαλεί όποιον μελισσοκόμο επιθυμεί να παρακολουθήσει την διαδικασία παραγωγής βασιλικού πολτού, να προσέλθει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στην μονάδα στα Βλαχέϊκα, Γομοστό, Αχαϊας (κάτω Αχαϊα)!!!

Η διαδικασία θα είναι άκρος επαγγελματική για χοντρική παραγωγή βασιλικού πολτού από τουλάχιστον 300 μελίσσια.

Η διαδικασία ξεκίνησε ήδη και η πρώτη συλλογή βασιλικού πολτού θα γίνει το Σάββατο 8/11/2014 και θα επαναλαμβάνεται ανά 3 ημέρες για περίπου 20 ημέρες!!!
Δηλαδή στις 8/11/14 μετά στις 11/11/14 μετά στις 14/11/14 κτλ οπού όλες αυτές τις ημέρες που ορίζονται για την συλλογή μπορείτε να πάτε στο Γομοστό να δείτε και να συμετάσχετε στην διαδικασία.
Στις 8/11/14 θα βρίσκομαι κι εγώ εκεί να παρακολουθήσω την διαδικασία, για να δημοσιεύσω σχετικό άρθρο, ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε και από κοντά θα χαρώ πάρα πολύ.


Σε μια εποχή που στην Μελισσοκομία πληρώνεται ακόμα το ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας, αυτή η γενναία κίνηση του Δημήτρη του Γκλαβά αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμπλουτισμό μελισσοκομικής γνώσεως, και θα το χαρακτήριζα ως το σούπερ σεμινάριο για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την παραγωγή βασιλικού πολτού!
Και να ξέρετε  ότι δεν ανοίγουν εύκολα στις μέρες μας οι πόρτες για να δει κάποιος τον τρόπο που δουλεύει ένας επαγγελματίας, οπότε θεωρώ ότι είναι εξαιρετική η ευκαιρία για όσους μπορούν να έρθουν να δουν ουσιαστική Βασιλοτροφία, και όχι θεωρία και αοριστολογία.


Τα τηλέφωνα της ΔΕΛΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ και του Δημήτρη Γκλαβά είναι 2693081779, 6944511577, 6973745908 για όσους θέλουν να συνενοηθούν σχετικά.

Ακολουθούν μερικές παλιότερες φωτογραφίες της διαδικασίας που όπως και η κεντρική είναι από το http://makribees.blogspot.gr/


MELISSOCOSMOS