Δημιουργήστε την δική σας τροφή στην ΔΕΛΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Δημιουργήστε την δική σας τροφή στην ΔΕΛΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ


Φίλες και φίλοι πολλοί είναι στις μέρες μας οι συνάδελφοι μελισσοκόμοι που έχουν αποκτήσει τα μηχανήματα για να ζυμώνουν τις δικές τους τροφές. 
Οπωσδήποτε όμως το κόστος αγοράς αυτών των μηχανημάτων είναι απαγορευτικός παράγοντας για τους μικρομεσαίους μελισσοκόμους.
Ωστόσο η ΔΕΛΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ δίνει τώρα σε εμάς τους μελισσοκόμους που δεν έχουμε δικά μας μηχανήματα την δυνατότητα να φτιάξουμε μόνοι μας τις τροφές μας. 

Στο κατάστημα μελισσοκομικών ειδών της ΔΕΛΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ που βρίσκεται στο 19ο χλμ επί της Εθνικής οδού Πάτρας Πύργου στον Αλισσό κάτω Αχαΐας, η εταιρεία έχει εγκαταστήσει όλα τα μηχανήματα που χρειάζονται για την παραγωγή τροφών.

Από μύλο κοπής ζάχαρης, ζυμωτήριο, μέχρι συσκευαστήριο και μπορεί όποιος μελισσοκόμος θέλει να πάει να φτιάξει την δική του τροφή, με τα δικά του υλικά και την δική του συνταγή.

Μπορεί να κάνει ζυμωτή, με το μέλι του και την δική του ζάχαρη, και να προσθέσει σκόρδο, θυμόλη ή ότι άλλο θέλει.

Το κόστος που χρεώνει η ΔΕΛΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ είναι μόνο 10 λεπτά το κιλό ίσα ίσα για τα έξοδα της σακούλας συσκευασίας δηλαδή.

Μπορείτε λοιπόν όσοι επιθυμείτε να φτιάξετε την δική σας τροφή τηλεφωνήστε στο 2693072187MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών