ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΜΣΕ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΜΣΕ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

Σχόλιο MELISSOCOSMOU

Φίλες και φίλοι αν και οι εκλογές γίνονται δίπλα στο σπίτι του προέδρου, κι αν και το αποτέλεσμα είναι ήδη προδιαγεγραμμένο, εν τούτης δεν παύει να είναι μια ευκαιρία για αλλαγή της ηγεσίας, της τακτικής, της έδρας και της μελισσοκομίας γενικότερα.
Ελπίζω η Κρήτη και τα νησιά, η Πελοπόννησος η Αττική και όλοι όσοι δεν συμφωνούν με αυτό το έκτρωμα να ακούν την έκκληση μου, να συντονιστούν και να ανέβουν στην Λάρισα στις 21 Φεβρουαρίου για να τα αλλάξουν όλα.

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 η Ομοσπονδία μας θα πραγματοποιήσει την εκλογικοαπολογιστική της συνέλευση που θα γίνει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, Παπακυριαζή 44, δίπλα στην Κεντρική Πλατεία.

Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.
Οι εκλογές θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 3 μ.μ.
Υποψήφιοι για το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να είναι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των οποίων οι σύλλογοι είναι ταμειακά εντάξει.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12 το μεσημέρι, στο γραφείο της ΟΜΣΕ ιδιοχείρως, με φαξ, με ταχυδρομείο ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Κατεβάστε από εδώ την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 2015

πηγη: www.omse.gr