Θεραπεύτηκε από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με προϊόντα μέλισσας και άφησε άφωνους τους Γιατρούς - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Θεραπεύτηκε από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με προϊόντα μέλισσας και άφησε άφωνους τους Γιατρούς

Οι γιατροί έμειναν άφωνοι! Αυτή η γυναίκα θεραπεύτηκε από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σε τελικό στάδιο .

Γιατί δεν μπορούν οι γιατροί να εξηγήσουν αυτό το θαύμα ; Είναι πολύ απλό. Δεν πιστεύουν σε τέτοιες μεθόδους δεν πιστεύουν σε εναλλακτικές θεραπείες , και ακόμη δεν τους νοιάζει, διότι τα κέρδη από τα χημικά φάρμακα είναι τεράστια .

Πως θεραπευτικέ η Doina από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας; Η θεραπεία που χρησιμοποιούσε και την εξήγησε στους γιατρούς


Μέλι ακακίας , γύρη ,βάμμα πρόπολης , βασιλικός πολτός
Παρακάτω η συνταγή που την έχει βοηθήσει να θεραπεύσει τον καρκίνο (Συνταγή Μόνικα Tatoiu)
- 1,5 κιλο μέλι (ακακία)
- 300 γραμμάρια σκόνης γύρη
- 100 ml βάμμα πρόπολης
- 250 ml αλατούχου διαλύματος
- 4 γραμμάρια του βασιλικού πολτού 


Προετοιμασία:
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα δοχείο (γυάλινο ή πλαστικό) και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές παρασκεύασμα. Δώστε προσοχή – όταν κάνεις την προετοιμασία, δεν χρησιμοποιούμε κανένα μεταλλικό σκεύος (Ο βασιλικός πολτός είναι πολύ ευαίσθητο σε επαφή με το μέταλλο). Αφού αναμειχθεί καλά, βάλτε όλο το περιεχόμενο σε ένα βάζο και να το διατηρήσετε στο ψυγείο.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε:
Ένα κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα με άδειο στομάχι το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ πριν τον ύπνο. Δώστε προσοχή: μετά τη χορήγηση, ΔΕΝ τρώνε πλέον τίποτα για 30 λεπτά.
Προφυλάξεις
Λόγω του ότι περιέχει συστατικά, κυρίως μέλι και γύρη απαγορεύεται θεραπεία σε άτομα που είναι αλλεργικά σε αυτά τα δύο συστατικά.

Η Doina είναι από την Ρουμανία , πόλη Σουτσεάβα και είναι 55 ετών.πηγή: Ξένος Τύπος /Επιμέλεια- Μετάφραση :Ελένη Μιχαλάκη / newsitamea.gr