Τη στιγμή που οι κηρήθρες τραβάνε την ανηφόρα η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ παρέχει πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Τη στιγμή που οι κηρήθρες τραβάνε την ανηφόρα η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ παρέχει πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές


Συνάδελφοι είναι γνωστό σε όλους νομίζω ότι φέτος η τιμή του κεριού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Ως εκ τούτου οι κηρήθρες ακολουθούν και αυτές ανηφορικές τιμές.
Αυτό δυστυχώς έρχεται μετά από μια δύσκολη χρονιά οπού ελάχιστοι μελισσοκόμοι μπόρεσαν να βγάλουν κέρδος.
Ως εκ τούτου και με δεδομένη και την οικονομική κρίση το να βάλει κάνεις βαθιά το χέρι στην τσέπη ελοχεύει κίνδυνους αντί λεφτά να πιάσει το γόνατο του...
Από την άλλη οι εταιρείες την γνωρίζουν πολύ καλά αυτήν την κατάσταση και κάνουν ότι μπορούν στην συγκράτηση των τιμών ή και σε ανταποδοτικά οφέλη που θα μπορούσαν να απαλύνουν τον μελισσοκόμο ή να τον διευκολύνουν κάπως αν θέλετε.
Αυτό να ξέρετε ότι το κάνουν γιατί δεν έχουν λόγο να επιτρέψουν να εκτιναχτούν κι άλλο οι τιμές και να πέσουν οι πωλήσεις τους.
Δεν είναι και μυστικό άλλωστε η κρίση και του κλάδου και της οικονομίας.


Γι αυτό βλέπουμε την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο να προσφέρει τις εξής υπηρεσίες και εναλλακτικές λύσεις.Στην εταιρεία λοιπόν μπορεί ο μελισσοκόμος να πάρει τα πλαίσια μαζί με τα μαύρα κεριά και να τα πάει εκεί να του τα λιώσουν.
Μετά το λιώσιμο θα πάρει τα πλαίσια του πίσω και θα έχουν απολυμανθεί μάλιστα από τον καυτό ατμό, αλλά και θα φέρουν έτοιμα τα σύρματα τους για να μπουν τα νέα κεριά.

Από αυτήν την κίνηση η μελισσοκόμοι θα παραλάβουν για κάθε πλαίσιο με μαύρο κερί που θα λιώνουν, ένα φύλλο κηρήθρας 80 γρ από 100% φυσικό κερί.
Για κάθε φύλλο ο μελισσοκόμος θα επιβαρύνεται μόνο 25 λεπτά για εργατικά.

Διαφορετικά οι μελισσοκόμοι μπορούν να πάνε το κερί τους στην εταιρεία να τους το πατήσουν κηρήθρες παρουσία τους με επιβάρυνση 1 ευρώ ανά κιλό, (ελάχιστη ποσότητα 80 κιλά)

Τέλος η εταιρεία κάνει γνωστό ότι αγοράζει το κερί των μελισσοκόμων προς 6 ευρώ το κιλό ή υπάρχει και η δυνατότητα ανταλλαγής κεριού με 12.5 κηρήθρες από 100% φυσικό κερί για κάθε κιλό κεριού.

Θετικά τα βρίσκω τα παραπάνω πάντως και θα πρότεινα αν κάποιος δεν έχει 80 κιλά κερί να ενωθείτε 2-3 μαζί να συγκεντρώσετε μια καλή ποσότητα και να πάτε μια μέρα να κάνετε την δουλειά σας.

Αυτά λοιπόν, και παρότι ξέρω ότι είναι ακριβές οι κηρήθρες, εύχομαι να χρειαστείτε πολλές φέτος γιατί αυτό θα σημαίνει ότι τα κορίτσια χτίζουν φουλ και θα έχουμε καλή χρονιά!!!

Μπορείτε να δείτε ή να παραγγείλετε κηρήθρες τις ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω...

http://www.melissokomiki.com/index.php?route=product/product&path=20_26&product_id=227#.VOkg_PmsW7IMELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών