Ζαχαροζύμαρο ΠΡΟ.Μ.Ε.Κ...όταν το Ελληνικό δαιμόνιο έχει κέφια!!! - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Ζαχαροζύμαρο ΠΡΟ.Μ.Ε.Κ...όταν το Ελληνικό δαιμόνιο έχει κέφια!!!


Έχω ξαναπεί πως όταν έχω να γράψω κάτι καλό το κάνω με μεγάλο κέφι!
Έτσι και σήμερα λοιπόν που έχω να σας ενημερώσω για ένα ακόμα εξαιρετικό και ελληνικό προϊόν.
Πρόκειται για το ζαχαροζύμαρο της ΠΡΟΜΕΚ που μου ήρθε από την δεύτερη πατρίδα μου για μένα, την Κρήτη.
Είναι μια τροφή αποτέλεσμα προσπαθειών πολλών ετών μελισσοκόμου, προκειμένου να επιτύχει καλύτερη ανάπτυξη στα μελίσσια του στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Βγαίνει σε συσκευασία των 2.5 και 1.5 κιλών και κατασκευάζεται χωρίς το μείγμα να υποστεί την παραμικρή θερμοκρασία.

Με λίγα λόγια γίνεται με κρύο ζύμωμα.

Το ωραίο είναι ότι το συγκεκριμένο, ΔΕΝ περιέχει ισογλυκόζη και ΔΕΝ περιέχει μέλι στην σύνθεση του αλλά είναι ιδιαιτέρως μαλακό και έχει πολύ καλή υφή.
Περιέχει ινβερτοποιημένο σιρόπι, άχνη ζάχαρη και απόσταγμα από πάρα πολλά φυσικά βότανα και βιταμίνες που διεγείρουν την γέννα της βασίλισσας.


Με την χρήση αυτής της τροφής νωρίς την άνοιξη καταφέρνουμε την ανάπτυξη των μελισσιών , η δε βασίλισσα μπαίνει σε διαδικασία ασταμάτητης γέννας, με αποτέλεσμα μέσα σε ένα μήνα η διαφορά σε πληθυσμό να είναι μεγάλη, όπως μου είπε ο φίλος μου ο Γιώργος ο Βαράκλας.Θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετικής ποιότητας τροφή λοιπόν συνάδελφοι, και με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός όπως ξαναείπα ότι είναι ελληνικής κατασκευής.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να την συγκρίνω με επώνυμες ευρωπαϊκές γιατί θυμάστε τον θόρυβο την προηγούμενη φορά που το έκανα, αλλά σας λέω ότι είναι απλά πολύ καλή και ότι την έχω δοκιμάσει την άνοιξη του 2014 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος!!!

Όσοι θέλετε λοιπόν γρήγορη ανάπτυξη, ή όσοι θέλετε να τονώσετε ταλαιπωρημένα μελίσσια δεν έχετε παρά να την βρείτε εδώ...

ΥΓ Επίσης να πω ότι ο Βαράκλας προτείνει να γίνονται 2-3 μικρές τρύπες στο κάτω μέρος του ζυμαριού με στυλό ή μολύβι, ίσα ίσα να χωράνε οι μέλισσες να μπαίνουν να το παίρνουν για να μην φεύγει η υγρασία που υπάρχει στο ζυμάρι!!!

Η τιμή του είναι στα 1.50 Ευρώ το κιλό και μπορείτε να το παραγγείλετε ή να δείτε τις εγκαταστάσεις της ΠΡΟΜΕΚ στην Κρήτη κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο ή στα παρακάτω τηλέφωνα.