ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗΣ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΥΖΗΘΡΑ! - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗΣ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΥΖΗΘΡΑ!


Σχόλιο MELISSOCOSMOU
Δεν μπορώ να μην γράψω δυο λόγια για μια υπόθεση που συντάραξε την Ελλάδα.
Προσωπικά αδυνατώ να καταλάβω για ποιο λόγο ένας αυτόχειρας πάει και κρύβεται 2.5 χλμ μακριά και μέσα σε βάτα για να κόψει τις φλέβες του.
Επίσης το λογικό θα ήταν να άφηνε κάποιο σημείωμα κάτι που να εξηγεί τους λόγους.
Και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αφού πιέζονταν τόσο εκεί πέρα δεν παράτησε τη σχολή και να γυρίσει σπίτι του; χιλιάδες είναι αυτοί που παρατάνε σχολές άλλωστε γιατί επέλεξε αυτό τον τρόπο;
Είναι πολλά τα γιατί λοιπόν, αλλά η ουσία είναι ότι το παλικάρι έφυγε άδικα.
Καλό παράδεισο Βαγγέλη.

Του Στρατή Μαζίδη

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ως προς την κατάληξη της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Επέστρεψε ταραγμένος από τις τουαλέτες, τα άφησε όλα πίσω.
Η ανεύρεση του πτώματος του άτυχου συνανθρώπου μας φανερώνει ότι μάλλον έδωσε μόνος τέρμα στη ζωή του. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως εκείνη του Αλέξ, η σωρός του δε θα είχε βρεθεί.Αυτό όμως δεν αναιρεί το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο Βαγγέλης δολοφονήθηκε.

Δολοφονήθηκε από την αγριότητα ορισμένων αχαρακτήριστων και την αδιαφορία / συμμόρφωση προς τας υποδείξεις πολιτικών προσώπων (;) του διευθυντή της σχόλης ώστε να μην παρθούν κεφάλια.

Προφανώς η σιωπή, το δε βαριέσαι συνήθισε στις καρπαζιές, το αφήνουν λεφτά στις καφετέριες, είχαν βαρύνουσα σημασία ώστε η εικονιζόμενη σχολή να θυμίζει λίγο το Αουσβιτς (αν κάνουμε το συνειρμό με τη γνωστή φωτογραφία) για τον εκλειπόντα.

Τζουκ μποξ, ιμάντες, χύσιμο καφέ, ψυχρολουσίες και πόσα άλλα που δε γνωρίζουμε… Δεν πρέπει να διέφερε πολύ από την κόλαση αυτό το μέρος.

Και πιο ύπουλη δολοφονία δεν υπάρχει από το να σε οδηγούν κάποιοι στην αυτοκτονία ώστε να φορτωθείς το φόνο του εαυτού σου.

Η κ. Ακρίτα σημείωσε πως ο Βαγγέλης έπρεπε να βρει στη ζωή τη γαλήνη. Μόνο που η ζωή του κατέστη ένα καθημερινό μαρτύριο, το οποίο σταγόνα σταγόνα γέμιζε κάθε μέρα το πικρό ποτήρι της ανοχής. Ο Βαγγέλης ξέσπασε. «Αποχώρησε» όπως αντίστοιχα θα μπορούσε να είχε ξεσπάσει σε βάρος αυτής της «παρέας». Δεν υπήρξε όπως φαίνεται κανείς για να τον στηρίξει και να τον υπερασπιστεί.

Αναρωτιέμαι αν οι δολοφόνοι του θα κοιμηθούν απόψε το βράδυ. Αναρωτιέμαι αν ο διευθυντής θα έχει το θράσος να πάει το πρωί στη θέση του.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η Σχολή πρέπει να κλείσει. Να βρεθεί μια λύση για τους υπόλοιπους σπουδαστές και να κλείσει. Σχολή είπα; Κακώς. σχολή με σ μικρό έπρεπε να γράψω.

Να μη γραφτούν πέντε αράδες, μετά από δω παν κι οι άλλοι και η ζωή συνεχίζεται.

Όχι η ζωή δε συνεχίζεται. Παγώνει μπροστά σε τέτοια εγκλήματα.

Πρώτα πρέπει να μάθουμε να βγάζουμε ανθρώπους σε αυτόν τον τόπο και μετά μυζήθρες, κεφαλοτύρια και γραβιέρες.

Ίσως τότε να αποκτήσει και μια ελπίδα η χώρα μας να βγει από το βάλτο.

πηγη freepen.gr