Κοινή απόφαση για αγώνες αγροτικού ενδιαφέροντος Ελλάδας - Βουλγαρίας στα πλαίσια της Ε.Ε - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Κοινή απόφαση για αγώνες αγροτικού ενδιαφέροντος Ελλάδας - Βουλγαρίας στα πλαίσια της Ε.Ε


Αλλεπάλληλες συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της Βουλγαρίας και τα Βουλγάρικα αγροτικά κόμματα είχε ο πρόεδρος του Αγροτικού.κτηνοτροφικού.Κόμματος.ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) Βάκης Τσιομπανίδης στα πλαίσια επίσκεψης γνωριμίας στις 04/03/2015- 05/03/2015.

Συναντήθηκε με την πρόεδρο του κόμματος ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Petya Stavreva τ. Ευρωβουλευτής και τον πρόεδρο του αγροτικού κόμματος Βουλγαρίας Vetsislav Petkov.
Την Πέμπτη 05/03 είχε συνάντηση με με τον υπουργό άμυνας της Βουλγαρίας και πρόεδρο του αγροτικού κόμματος Βουλγαρική.Αγροτική.Εθνική .Ένωση Nikolay Nanko Nantsev.
Κατά την συνάντηση οι δύο πολιτικοί άντρες μίλησαν για τα αγροτικά προβλήματα των γειτονικών χωρών, συμφώνησαν για κοινούς αγώνες για τα κοινά προβλήματα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ένωσης. 
Αποφασίσθηκε η υπογραφή συμφώνου συνεργασίας καθώς και μελλοντικές επισκέψεις απο κλιμάκια εργασίας στις δύο χώρες για διεύρυνση της συνεργασίας. Συζητήθηκε επίσης η αναγκαιότητα δημιουργίας ενιαίου Ευρωπαϊκού κόμματος με πρωτεργάτες τους προέδρους Ελλάδας Βουλγαρίας.