Έχεις μέλι; Πούλησε το στο Κέντρο Ελληνικής Μελισσοκομίας - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Έχεις μέλι; Πούλησε το στο Κέντρο Ελληνικής Μελισσοκομίας


Φίλες και φίλοι όλοι οι νέοι μελισσοκόμοι ονειρεύονται κάποια στιγμή ότι θα μπορούν να παράγουν κάποτε πολλούς τόνους μέλι.
Δε νομίζω να υπάρχει μελισσοκόμος χωρίς αυτό το στόχο ή την σκέψη.
Από όλους αυτούς τους μελισσοκόμους ελάχιστοι μόνο είναι αυτοί που πετυχαίνουν τον στόχο τους.
Και όταν με το καλό συμβεί και πιάσουν τον στόχο τους τότε η διάθεση αυτών των ποσοτήτων παίρνουν κυρίως τον δρόμο του εμπορίου.

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε και πολύ εμπόριο σε ότι έχει να κάνει με το μέλι.
Και λέω δυστυχώς γιατί είναι ευλογία πραγματικά να λειτουργεί ο ανταγωνισμός, ο υγιής φυσικά ανταγωνισμός αφού ο παραγωγός έχει πολλά να κερδίσει από αυτόν τόσο σε τιμή όσο και στον χρόνο πληρωμής του προϊόντος του.

Και μπορεί εμείς ως Έλληνες να γκρινιάζουμε διαρκώς για το εμπόριο αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπήρχε τότε πολλοί μελισσοκόμοι θα έμεναν με απούλητο το μέλι τους και χωρίς δουλειά.

Θα έλεγα ότι το πιο σωστό είναι να γκρινιάζουμε για περισσότερο εμπόριο, παρά για οτιδήποτε άλλο.

Μια επιλογή λοιπόν για όσους διαθέτουν μελάκι στο εμπόριο είναι το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ πλέον στεγάζεται σε νέες εγκαταστάσεις και διαθέτει το Ελληνικό μέλι σε Ελληνικά σούπερ μάρκετ αλλά και στο εξωτερικό.

Στην ιστοσελίδα του ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει μεταξύ των άλλων και τις παρακάτω πληροφορίες...

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ιδρύθηκε το 1999 από τον Παντελή Κάβουρα ο οποίος είναι και ο κύριος μέτοχος. Η Εταιρεία ασχολείται με την συσκευασία και την τυποποίηση μελιού.Παράλληλα ενισχύει την προσπάθεια των Ελλήνων μελισσοκόμων,υποστηρίζοντας τους με εφόδια πρώτης διαλογής αλλά και συμβουλευτικά σε θέματα τεχνικού χαρακτήρα λόγω της πολυετούς μας εμπειρίας σε θέματα παραγωγής.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στην τυποποιήση και παραγώγη μελιού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των Ελλήνων καταναλωτών,όσο και των μεγαλύτερων αλυσίδων super market. To μέλι μας θα το βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market σε όλη την Ελλάδα.


Το  ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ αναγνωρίζoντας την προσφορά των Ελλήνων μελισσοκόμων στην Eλληνική γη,τους προμηθέυει με μελισσοκομικά εφόδια πρώτης διαλογής και είναι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης των μελισσοκομικών τους μονάδων.Στο υποκατάστημά μας μπορούν να βρούν μια πληθώρα από μελισσοκομικά εφόδια και άλλα υλικά που θα κάνουν την εργασία τους πιο εύκολη ,γρήγορη και αποτελεσματική.
Στο υποκατάστημα μας θα βρείτε τις παρακάτω κατηγορίες μελισσοκομικών εφοδίων :

Θα μας βρείτε:

  Το Εργοστάσιο

Διεύθυνση:Σουρή Γεωργίου29

  Περιοχή:Καματερό


  Νομός:Αττικής


  Τηλέφωνο:210-2520910/

  210-2533313


  Φαξ :210-2510422

Το Υποκατάστημα

  Διεύθυνση:Μαιάνδρου 10

  Περιοχή:Νέα Χαλκηδόνα


  Νομός:Αττικής


  Τηλέφωνο:210-2513775

Καντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣMELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών