Προσφορά: Έκπτωση στις ετικετες μελιού σε όλους τους αναγνώστες του MELISSOCOSMOU - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Προσφορά: Έκπτωση στις ετικετες μελιού σε όλους τους αναγνώστες του MELISSOCOSMOU


Συνάδελφοι η 365label τυπώνει κάθε είδους ετικέτα.

Φυσικά εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν οι ετικέτες μελιού, ετικέτες κάθε είδους, με αυτοκόλλητο ώστε να κολλάνε στα γυαλάκια με το μέλι, με το λογότυπο σας ή την φίρμα σας κτλ.
Η 365label διαθέτει ήδη μεγάλη γκάμα σε ετικέτες μελιού όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, και επιπλέον δίνει στον μελισσοκόμο την δυνατότητα να τυπώσει ετικέτες με δικιά του μακέτα ή με όποια φωτογραφία της επιλογής του.

Απ ότι διαβάζω στο site της η  365label προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ετικέτες για τα προϊόντα σας σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Είναι η μοναδική που μπορεί να σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μόνοι σας τις ετικέτες που θέλετε χωρίς να πληρώσετε για τη δημιουργία της μακέτας.

Δείτε την λίστα με δείγμα από μακέτες ΕΔΩ

Και τον τιμοκατάλογο των ετικετών ΕΔΩ

Και κάτι πιο ευχάριστο έχω να πω...

Επειδή ο MELISSOCOSMOS φιλοξενεί Banner της 365label η εταιρεία αποφάσισε πως όποιος μελισσοκόμος αναγνώστης του Blog αποφασίσει να τυπώσει ετικέτες, δεν έχει παρά να δηλώσει ότι επιθυμεί την προσφορά του MELISSOCOSMOU και τότε θα τυγχάνει εκπτώσεως 10% στις τιμές.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους αναγνώστες, για όλες τις ετικέτες και για οποιαδήποτε κόστος.


Ο MELISSOCOSMOS ευχαριστεί την 365label για την έκπτωση που προσφέρει στους αναγνώστες του.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για παραγγελίες και πληροφορίες ΕΔΩ


Οι δικές μου μακέτες πάντως είναι αυτές που βλέπετε στην ανάρτηση, και θα εξηγήσω τους λόγους...
Γιατί πιστεύω ότι ο μελισσοκόμος πρέπει να κοιτάει τον καταναλωτή κατάματα.
Οι πελάτες μου και όσοι θα καταναλώσουν το προϊόν μου θέλω να ξέρουν βλέποντας με ότι δούλεψα με τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσουν το μελάκι μου.
Επίσης πρέπει πιστεύω να υπάρχει ξεκάθαρα η ταυτότητα της ποικιλίας του μελιού, ώστε να μπορώ να κοντράρω κάτι εισαγόμενα φτηνιάρικα που αναγράφουν με ψιλούλια γράμματα... μείγμα μελιού κτλ κτλ...
Μόνο με την ασύγκριτη ποιότητα του Ελληνικού μελιού μπορούμε να τους χτυπήσουμε συνάδελφοι, οπότε κάντε σωστή χρήση της ετικέτας σας!!!

MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών