Νέες καταστροφές κοντά στην Παύλιανη πλησιάζουν τα 1500 κατεστραμμένα μελίσσια: Μην μιλάτε προτείνει η Αστυνομία - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Νέες καταστροφές κοντά στην Παύλιανη πλησιάζουν τα 1500 κατεστραμμένα μελίσσια: Μην μιλάτε προτείνει η Αστυνομία


Ακάθεκτος συνεχίζει το έργο του ο μανιακός.
Αυτή την φορά χτύπησε στην περιοχή Βαριανή Φωκίδας κοντά στην Γραβιά και περίπου 30 χλμ από την Παύλιανη Φθιώτιδος  όπου ξεκίνησε να καταστρέφει. 
Όπως με ενημέρωσε ο συνάδελφος που δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομα του για να μην στοχοποιηθεί, αυτουνού του γκρέμισε 45 μελίσσια αλλά έχει κάνει ζημιές σε μια απόσταση 45 χιλιομέτρων από Βαριανή μέχρι Μαυρολιθάρι. 
Μέχρι τώρα έχει καταστρέψει κοντά στα 1500 μελίσσια τους τελευταίους 2-3  μήνες που η αξία τους αγγίζει τις 500 χιλιάδες ευρώ. 
O MELISSOCOSMOS έχει επικοινωνήσει με την Αστυνομία και έχει ενημερωθεί για τις κινήσεις της. 

Άποψη της Αστυνομίας είναι πάντως να μην δημοσιευτούν λεπτομέρειες για να μην τις πληροφορηθεί ο κακοποιός.
Από την άλλη το Blog πιστεύει ότι αφού δεν γίνεται να τον πιάσουμε τουλάχιστον να τον σταματήσουμε γνωστοποιώντας το πρόβλημα και τις ενέργειες μήπως και σταματήσει. επιτέλους.

Ακούγονται πολλά για την περίπτωση αυτή πρέπει να ξέρετε.
Άποψη του Blog είναι πως ο δράστης είναι ντόπιος μελισσοκόμος ή βοσκός που πάντως έχει επαφή με τις μέλισσες γι αυτό δεν φοβάται τα τσιμπήματα.
Κύκλοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι δεν είναι μόνο ένας και ότι δεν πρόκειται για ντόπιο.


Τέλος να πω ότι δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι ακόμα και υπηρεσιακός παράγοντας και να γνωρίζει τις όποιες κινήσεις γίνονται γι αυτό και ξεφεύγει μέχρι τώρα.
Το ότι πλέον χτυπάει σε δυο νομούς, Φωκίδα και Φθιώτιδα κάνει επιτακτική την ανάγκη συνεργασίας των αρχών των δυο νομών για τον από κοινού συντονισμό τους προκειμένου να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα.

Εύχομαι σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα με την σύλληψη του και να δημοσιευτεί το όνομα του.

MELISSOCOSMOS