Στάθης Στιβακτάκης: Ένας μελισσοκόμος ήταν αρκετός για να μάθει όλη η χώρα ότι η μελισσοκομία είναι στα όρια της - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Στάθης Στιβακτάκης: Ένας μελισσοκόμος ήταν αρκετός για να μάθει όλη η χώρα ότι η μελισσοκομία είναι στα όρια τηςΦίλες και φίλοι, αυτό εδώ το Blog τα γράφει καιρό.
Η κατάσταση που έχει περιέλθει ο κλάδος είναι δραματική.
Η ΟΜΣΕ μας πούλησε.
Οι έμποροι δεν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη.
Οι σύλλογοι δεν δουλεύουν.
Και το κράτος...προσπαθεί να μας κάνει να εγκαταλείψουμε το επάγγελμα μας.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα έτοιμη να εκραγεί.
Τα προβλήματα που μας απασχολούν έχουν μαζευτεί πολλά και κανείς δεν νοιάζεται.
Ο κόσμος έχει αρχίσει αυθόρμητα να επαναστατεί, χωρίς να χρειάζεται να τον ξεσηκώσει κανείς.Ένας απλός μελισσοκόμος από την αγαπημένη Κρήτη, ο Στάθης Στιβακτάκης ανέβηκε στην Αθήνα, πήγε στο σύνταγμα κι έκανε την Ελλάδα να παραμιλάει.

Με τον δυναμισμό του τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και η δουλειά έγινε.
Κάποιοι και κάποιες μαγεύτηκαν από την εμφάνιση του Στάθη  και γράφουν ασταμάτητα για τον μελισσοκόμο από την Κρήτη...
Οι φωτογραφίες του έφτασαν ακόμα μέχρι το Ρόιτερ και το BBC.

Έστω κι έτσι όμως ακούγεται ότι συμμετέχουν και οι μελισσοκόμοι στον αγώνα και αυτό είναι που μετράει.Η μελισσοκομία είναι η ζωή μου όλη δηλώνει ο Στάθης, ενώ δεν παραλείπει να στείλει το μήνυμα στην κυβέρνηση να μην ψηφίσει τα μέτρα για τους αγρότες που εξήγγειλε.

Έχω ξαναπεί και θα σας το θυμίσω ξανά ότι από την στιγμή που η κυβέρνηση έβαλε στο στόχαστρο της τους αγρότες, μετράμε αντίστροφα για την νέα Ελληνική επανάσταση.


Και σίγουρα ο Στάθης Στιβακτάκης είναι ένας από αυτούς που θα συμβάλει ώστε να ανάψει το φιτίλι για την μεγάλη έκρηξη του λαού.

Μπράβο σου Στάθη.


MELISSOCOSMOS