Νέο ΣΟΥΠΕΡ κατάστημα στην Λάρισα από την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Νέο ΣΟΥΠΕΡ κατάστημα στην Λάρισα από την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ


Φίλες και φίλοι τώρα και οι μελισσοκόμοι της Λάρισας είναι πολύ τυχεροί αφού στην πόλη τους ανοίγει ένα νέο υπερκατάστημα της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.
Θα είναι ένα κατάστημα κόσμημα για την πόλη, ταχείας εξυπηρέτησης τόσο για τους Λαρισαίους μελισσοκόμους όσο και για αυτούς των γύρω περιοχών.

Το νέο κατάστημα θα είναι τεράστιο, 800 τ.μ με έκθεση 400 τ.μ και θα διαθέτει επίσης πολύ μεγάλο και άνετο πάρκινγκ.Άντε και στα δικά μας να πω εγώ, να ανοίξει κι εδώ κανένα τόσο μεγάλο κατάστημα θα ήθελα να το πω αυτό...

Στο νέο κατάστημα της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ στην ΛΑΡΙΣΑ το 4ο της εταιρείας ο επισκέπτης θα βρει όλα τα μελισσοκομικά μηχανήματα που εμπορεύεται η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και χρειάζεται ένας μελισσοκόμος ενώ θα ευτυχίσει να προμηθευτεί προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές.


Θα βρει πχ την ιμβερτοποιημένη Βανίλια της εταιρείας και την Ζυμωτή στα 0.94 ευρώ τελική τιμή μαζί με τον ΦΠΑ, καθώς και διώροφες κυψέλες τύπου Μετσόβου στα 38 ευρώ τελική τιμή μαζί με τον ΦΠΑ ετοιμοπαράδοτα.


Θα βρει επίσης μελιτοεξαγωγείς από πολύ μικρούς έως πολύ μεγάλους στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όπως και συστήματα απολεπισμού, κηρήθρες, γιαλάκια, καπνιστήρια, ξέστρα, γάντια και στολές.

Φυσικά είναι πολλά τα προϊόντα και αδύνατον να περιγραφούν όλα ένα προς ένα.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται 2 χιλιόμετρα απόσταση από το Πρακτικερ στο 3ο χιλμ περιφερειακής οδού Λάρισας Τρικάλων στην Λάρισα.

Το κατάστημα θα λειτουργήσει τις επόμενες ημερες το πολύ έως την επόμενη Δευτέρα.


Για πληροφορίες σχετικά μέχρι να ανοίξει, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 2262056726

Να ευχηθούμε καλές δουλειές στο κατάστημα λοιπόν, και να γίνει ένας πολύτιμος συνεργάτης των μελισσοκόμων της Λάρισας και των γύρω περιοχών!!!


MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών