Πράσινο ψωμί made in Cyprus - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Πράσινο ψωμί made in Cyprus


Ψωμιά έχουμε δοκιμάσει πολλά, ενώ έχουμε δει σε φωτογραφίες ακόμα περισσότερα. Άσπρα, μαύρα, ολικής, πολύσπορα, με προζύμι, με χαρουπόσκονη…

Πράσινο ψωμί, όμως, πρώτη φορά είδαμε, εξ ου και ενθουσιαστήκαμε απίστευτα με την εικόνα στο facebook page Constantinides Bakery.

Ακόμα πιο πολύ όμως ενθουσιαστήκαμε με τα συστατικά. Ένα υγιεινό ψωμί με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, το οποίο φτιάχνεται με αλεύρι Ζέας (βιολογικό), λευκό αλεύρι (βιολογικό), φυτική πρωτεΐνη (βιολογικό), νιφάδες βρόμης (βιολογικό), σπόρους Chia (βιολογικό), Σπιρουλίνα σε σκόνη (βιολογικό) και σιτάρι Germ (βιολογικό).


Ως εκ τούτου, το πράσινο χρώμα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη σπιρουλίνα, ενώ η έμπνευση για την παραγωγή του εν λόγω ψωμιού οφείλεται στον Μαρίνο Κωνσταντινίδη, των Constantinides Bakery, ο οποίος στην ερώτηση «ποια ακριβώς είναι η ιδιότητά σου;» απαντά «innovator».

Με μια τέτοια δημιουργία, πάντως, θα ‘ταν άδικο για τον ίδιο αν απαντούσε κάτι διαφορετικό. Εξαιρετική έμπνευση.

Σε ποιους απευθύνεται αυτό το ψωμί; Σε όλους, λίγο περισσότερο όμως σε όσους ασχολούνται με τη γυμναστική ή όσους επιλέγουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΠΗΓΗ

http://city.sigmalive.com/

 MELISSOCOSMOS