Ραγδαίες εξελίξεις: Δική τους γενική συνέλευση ανακοινώνουν οι δυσαρεστημένοι μελισσοκομικοί σύλλογοι. Διαβάστε το ανακοινωθέν!!! - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Ραγδαίες εξελίξεις: Δική τους γενική συνέλευση ανακοινώνουν οι δυσαρεστημένοι μελισσοκομικοί σύλλογοι. Διαβάστε το ανακοινωθέν!!!ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                    Φεβρουάριος 2016        
ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΕΒΡΟΥ 
           Η ΚΥΨΕΛΗ

Έτος ίδρυσης 2009 
Πληροφορίες: Πασχάλης Χριστοδούλου
Κιν. 6977573859

Mail: pashalsf@gmail.com  

                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πρωτοβουλία, αναλαμβάνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κεντρικού Έβρου «Η Κυψέλη» το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να υπάρξει αυτό που λείπει εδώ και πολλά χρόνια από τον κλάδο.
Ένας δημοκρατικός, νηφάλιος, ειλικρινής και συγκροτημένος διάλογος για το μέλλον της μελισσοκομίας στην Ελλάδα.

Τα συμπεράσματα των συνεδρίων που έγιναν από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας το 2014 και τους Μελισσοκομικούς Συλλόγους Κεντρικού Έβρου και Καβάλας μαζί με την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας το 2015 στην Αλεξανδρούπολη ανέδειξαν τα προβλήματα και έδειξαν την πορεία.
Με δεδομένο το κενό που υπάρχει, αφού η ΟΜΣΕ αδυνατεί να συγκεντρώσει τους Μελισσοκομικούς Συλλόγους και να πραγματοποιήσει μια Γενική Συνέλευση ουσίας, η συνάντηση όλων όσων αγωνιούν, αγωνίζονται και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τη μελισσοκομία και τους μελισσοκόμους θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη.
Θα κληθούν όλοι οι σύλλογοι της Ελλάδας να συμβάλουν με τις απόψεις και τις θέσεις τους στη διαμόρφωση μιας νέας πορείας για τα επόμενα χρόνια.