Ήρθε το έξυπνο καπάκι (The Genius Lid) VIDEO - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Ήρθε το έξυπνο καπάκι (The Genius Lid) VIDEO


Το “THE GENIUS LID” είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και αποδοτικό εργαλείο της σύγχρονης μελισσοκομίας, μια παγκόσμια ευρεσιτεχνία με Νο PCT/GR2006/000006.

Πρόκειται για ένα νέο επαναστατικό καπάκι με το οποίο ο μελισσοκόμος μπορεί να βλέπει, να ταΐζει, να ελέγχει ή να κάνει ό,τι άλλο χρειάζεται στην κυψέλη του, χωρίς να ενοχλεί τις μέλισσες, χωρίς κάπνισμα και χωρίς να βγάζει το καπάκι, εύκολα και γρήγορα.

Αγοράζοντας αυτό το πρωτοποριακό καπάκι ο μελισσοκόμος πρέπει να ξεχάσει το καπνιστήρι, το οποίο δεν του χρειάζεται πλέον, παρά μόνο όταν πρέπει να βγάλει έξω από την κυψέλη τα τελάρα. Όλες οι εργασίες μπορούν να γίνουν ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και ο,ποιαδήποτε ώρα (ακόμα και νύχτα) χωρίς κάπνισμα.


Το γεγονός ότι δεν απαιτείται κάπνισμα έχει ως αποτέλεσμα να μην μεταφέρονται τοξικά υπολείμματα στα προϊόντα της κυψέλης (μέλι, γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό, κερί).

Η ευρεσιτεχνία αυτή, κατεβάζει το κόστος παραγωγής με μείωση των εργατοωρών κατά 90%, αυξάνει την παραγωγή από 30%-130% , οδηγεί στην παραγωγή υγιεινότερων προϊόντων και γενικά προσφέρει τα μέγιστα στην Μελισσοκομία και καθιστά τον μελισσοκόμο ανταγωνιστικότερο και βιωσιμότερο στη Διεθνή αγορά.


Για να δείτε ή να αγοράσετε το ΚΑΠΑΚΙ ΚΥΨΕΛΗΣ “THE GENIUS LID” κάντε κλίκ στον σύνδεσμο πιο κάτω...

http://www.beenectar.com/?page_id=174

Σχόλιο MELISSOCOSMOU
Να πω κι εγώ κάτι...
Εμένα αυτό το καπάκι μου αρέσει πάνω από όλα επειδή από πάνω είναι λευκό.
Έχω γράψει πάρα πολλές φορές τα οφέλη του λευκού χρώματος στα καπάκια.
Μιλάμε για αντανάκλαση της ακτινοβολίας των ηλιακών ακτινών και φυσικά για μικρότερες θερμοκρασίες το καλοκαίρι, με όλα τα οφέλη που εχει κάτι τέτοιο για την ζωή του μελισσιού.
Ακόμα με αυτό το καπάκι μπορείς να ταΐσεις, να κάνεις καταπολέμηση της βαρροα και να τσεκάρεις στα γρήγορα το σμήνος χωρίς να το ανοίξεις.
Δεν είναι λίγα αυτά.
Τιμή δεν γνωρίζω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει δεν το έχω δουλέψει, λέω την γνώμη μου με βάση το βίντεο που βλέπω...


MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών