Στην ομάδα λένε... Ότι μόνοι τους οι μελισσοκόμοι συκοφαντούν το ελληνικό μέλι!!! - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Στην ομάδα λένε... Ότι μόνοι τους οι μελισσοκόμοι συκοφαντούν το ελληνικό μέλι!!!


Η Ευελινα Μελισταλακτο
ειπε:

Καλό μεσημέρι σε όλους..
Θέλω να θέσω ένα θεματάκι που μου κάνει εντύπωση.
Υπάρχουν μελισσοκόμοι που πιάνουν διάφορους συνανθρώπους μας κ τους λένε κυριολεκτικά ότι δεν υπάρχει μέλι καθαρό όλα είναι με ζάχαρη και γλυκόζη...
Ήρθε μια ξαδέρφη μου και μου το είπε αυτό και έμεινα...
Μπράβο της λέω ωραίος επαγγελματίας είναι αυτοί που στο είπαν.

Εντάξει κάποιοι ίσως το κάνουν αλλά υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά αγαπάνε αυτό που κάνουν και δεν χωράει αμφιβολία στην ποιότητα του μελιού.


Σχόλιο MELISSOCOSMOU
Έχεις δίκιο Ευελίνα, δυστυχώς έτσι είναι.
Οι μελισσοκόμοι όντως έτσι συμπεριφέρονται.
Και το κάνουν αυτό συνειδητά, για να αφήσουν στην συνέχεια να αιωρηθει, ότι μόνο το δικό τους μέλι είναι το καθαρό και το γνήσιο.
Δεν μπορεί το κλούβιο τους το κεφάλι να σκεφτεί ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, και πως μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας τελικά.
Για άλλη μια φορά θα θυμηθώ ότι μελισσοκόμοι κλέβουν τα μελίσσια των συναδέλφων τους, μελισσοκόμοι είναι αυτοί που πουλάνε άρρωστα μελίσσια σε ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν, μελισσοκόμοι είμαστε όλοι εμείς που δεν διστάζουμε να καταστρέψουμε, να κάψουμε ή και να γκρεμίσουμε μελίσσια συναδέλφων.

Και μετά δήθεν διαμαρτυρόμαστε για τα φυτοφάρμακα που σκοτώνουν τις μέλισσες.
Μεταξύ μας Ευελίνα για τις δικές μας μέλισσες ανησυχούμε, γιατί αν τα φυτοφάρμακα σκότωναν μόνο των συναδέλφων τις μέλισσες, μη σου πω ότι αντι για ούζο στις γιορτές των φίλων μας, θα τους πηγαίναμε μπουκάλες παραθείο τυλιγμένες με κόκκινο φιογκάκι κιόλας...

Έχω ξαναπεί και το εννοώ πως αν δεν αλλάξουμε μυαλά ως λαός ούτε από την κρίση θα βγούμε ούτε στον ίσιο δρόμο θα μπούμε ποτέ.
Γιατί κάτι τέτοια μας οδήγησαν στην παρακμή, ως έθνος και ως λαό, και ως ανθρώπους.

MELISSOCOSMOS